![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevmiştim bir zaman, delicesine
Tapardım isminin, ilk hecesine Bu aşk binasını, delercesine Yıkmana gerek yok, ben yokum artık Gönülden gönüle, girebilirsin Önüne geleni, sevebilirsin İstediğin yere, gidebilirsin Durmana gerek yok, ben yokum artık Geçirdim ömrümü, senin kahrınla Çok şeyi yaşadık, benim sabrımla Kavga gürültüyle, laf silahınla Vurmana gerek yok, ben yokum artık Sen varken aramam, ipte cambazı Haram ettin bana, bahar ı yaz ı İyiyi kötüyü, olur olmazı Sormana gerek yok, ben yokum artık Neden böyle oldun, bilemiyorum Ne kadar istesem, gülemiyorum Her şey senin olsun, istemiyorum Kırmana gerek yok, ben yokum artık Muhtaç ettin beni, yaban ellere Acımadan vurdun, yerden yerlere Artık bundan sonra, ilden illere Sürmene gerek yok, ben yokum artık Düşseydin silmezdim, ela gözüme En büyük zararı, verdin özüme Dost duşman içinde, bakıp yüzüme Gülmene gerek yok, ben yokum artık Emsalin varmıdır, etrafına bak Sevda özveridir, olurmu kıyak Sofra nın üstüne, çatal la tabak Koymana gerek yok, ben yokum artık Beni öldürmeden, verdin toprağa Benzettin dalından, düşen yaprağa Al yeşil giyinip, bahçeye bağa Çıkmana gerek yok, ben yokum artık Aramam, o masum bakışlarını Unutmam, canımı yakışlarını Pişman olmuş gibi, göz yaşlarını Dökmene gerek yok, ben yokum artık Murat der vazgeçtim, ben artık senden Butün varlığını, sildim gönlümden Varımı yoğumu, aldın elimden Kovmana gerek yok, ben yokum artık
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Her gün sabah olur…
Yaşanası güne değil… Sana başlarım… Oynama güzelim oynama… Ben oyuncakmıyım? Her gün öğle olur… Suya değil … Sana kanarım… Sallama güzelim sallama… Ben salıncakmıyım? Her gün akşam olur… Karanlığa değil… Sana yanarım… Yakma güzelim yakma… Ben yakacakmıyım? Her gün gece olur… Uykuya değil… Sana dalarım… Öpme güzelim öpme… Ben… Ben öpücükmüyüm?
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sebepsizce birini sevmek,
Üzüntülü iken birden sevinmek, Rüyalarda, düşlerde görmek, Eskiden, şimdi, yarın onu istemek, Yollara düşmek, hep aramak, Yahut bulmak fakat kaybetmek, Bence aşk, özlemek, direnmek, ölmek…
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
dikenin kalbime battigi bir sonbahar gunudur
senelini bulutlarin icinde gezdirirsin bulutlar senin gozlerinin ustunde yururler icini kurtlar kemirir bence malumdur bugulanmis camlarin arkasinda masmavi yuzun senin atesler icinde oldugun bence malumdur ellerin muhakkak cocuk elleridir hep kimsenin bilmedigi turkuler dusunursun onlar neden daima okul turkuleridir suleymanciktan bahseder kara toprakta acik yesil bir yildiz gibi akip giden suleymanciktan ve karinca yuvalarindan bahseder isiksiz komursuz karinca yuvalarindan gokyuzunde kizil bir hilalin kaydigini gorursun sen ansizin gokyuzunde gorunursun gozlerinin rengi bence malumdur elinde degildir aksam serinliginde usursun eylul'den itibaren ******* hazindir uzundur sokaklar yorulur uykuya varip gelirler sokaklarin ustune bulutlar gelirler bulutlarin ustune yildizlarin gozleri gelir bir yildiz bir yildizin ardinca gider yildizlarin kaybolduklari yer bence malumdur karanlikta bir seyler kopar dagilir uzaktan yabanci sesler duyulur sen elini bulutlarin icnde gezdirirsin elin hayalerimi dagitir bilirsin sen elini bulutlarin icinde gezdirirsin
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kafa yorgun
Beden yorgun Düş yorgun.... Gönlümü sorma...! Belleğim izinli dünden Bedenim de kıştan ________hazırdı zaten Tatile çıkıyorum Kırılan aynalarda bırakarak _______paramparça yüzümü.. Bir eldiven gibi Ters yüz ettikten sonra _________ dışıma içimi Merhaba diyorum şimdi Sevdaya ve hayata yeniden... Sabahtan Günaydınlar biriktiriyorum _________içimin sarnıcında Artık kanatlarına yazıyorum ___________________kuşların Durgun suların aynasına yazdığım __________________mektuplarımı İkişer el kendime sıktığım..... Ezgiler topluyorum __martı çığlıklarından Ve tayfaların şen şakrak _______kahkahalarından Lodosların uğultusunu.... Bilmediğim bir dilde -kuş dili değil- Aryalar söylüyorum. Serenad yapıyorum *******i Avaz avaz penceremde ______________elimde gitarım... Nazım Ustam’ın sözüne uyup Fidanlar dikiyorum gönül bahçeme Akasyalar, erguvanlar, bahar dalları... Unutuyordum Kocaman bir ceviz fidanı bir de Meyve vereceğine bakmadan ama.. Bir de gül dalı uzatıyorum sana Ucunda tetiği düşürülmüş bir gonca Bilmiyorum beyaz mı sarı mı _____________pembe mi yoksa? Sevindiği besbelli, Saklıyor sır gibi rengini ama! Utanıyor olmalı biraz da.................
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayat bir yol bulmuş akıyor dar bendinde
Bencillik diz boyu herkes kendi derdinde (22 Temmuz 2006/ Ören-Balıkesir)
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yıllar sonra karşımdasın
Eskiden kalanlarla seni keşfetmeye hiç niyetim yok Aynadan çıkarıp Önüme koyup bir ''sen'' var zaten Hiç konuşma Ne desen bozulur güzelliğin Bende ki ''sen''e hiç dokunma.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günler, aylar geçti
Yıllar biri birini devirdi Ben, bir başka ben oldum Savruldum durdum Bir o yana, bir bu yana Bir lokma ekmek peşinde Bir yırtık urba içinde Unuttum kim olduğumu Nerden gelip, nereye gittiğimi Unuttum insanlığımı Düşe kalka geçti, Kırk küsur yıl. Yoruldum. Unuttum, ağlamayı bile Gülmek bir yana. Duygusuz, içi boş bir adam oldum. Anlamsız aydınlık, karanlık Gece, gündüz. Unuttum, yıldızları Unuttum, mehtabı Gözüm görse de havsalam almıyor. Gençmişim bir vakitler Ateş gibi, delikanlı Diyorlar… Bilmiyorlar; Kırılmışım, darılmışım Anlamıyorlar; Ezilmişim, horlanmışım Görmüyorlar, tükenmişim... Neyse, neyse Hikaye işte, masal, masal Rivayet hepsi. Tek bir şey var hatırladığım, Yıllar önce Umarsızca Sırtını dönüp Gidişin…
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bende sana karsı..
Yasaman için.. Damarımdan akacak Birdamla kan hasretin için.. Teşi sönmeyecek Bir kalp Bir gülücük için.. Okyanustan esn Bir fırtına Benı sevmen için.. Yenı filizlenmiş Bir çiçek Vee Gözlerine her bakısta eriyen Bir kartanesi Var
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben bende değilim
Aldın benden sen beni Bir tatlı gülüşünle Tapuladın kalbimi Düşünemez oldum Senden başka ben seni Bilmiyorum çaldım mı Bende senin kalbini Karşılık bulmasam da Unutamam ben seni Bende seni yaşarım İçimde bir sen gibi
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 30 (0 üye ve 30 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|