![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Susuzum en yeşilinde bir vadide.
Hüseyin’im ve kerbelanın ta kendisiyim şimdi. Soluksuzum, kavruğum ve minnettsiz. Musa’yım. Kızıldeniz’i yarmakla başladı mucizem. Odun ettim balıkları yaktım suda Ve su bile yandı bugün benimle. Dergahta buluştum Pir Sultan ile. Hacı Bektaş’aydı dizelerim. Mevlana Gel! dedi. İşte burdayım. Sonsuz aşk için burdayım. Ve dizelerde külüm şimdi ben. Gönüllerde sevdayım. Kerem’im, belki de Karac’oğlan. Şirin’im ben en gerçeğinden ve şirindir dillerim en sahicisinden. Gülen gözlerimle girdim yüreklere ve narindir yüreğim en incesinden. Aşktan korkarım. Sevdadan yana nasıl da cesur. Bedenimle yaşarım,hücrelerimle ve gelgeç değildir fikirlerim. Orduya bedeldir yüreğim, bir de korkusuz. Utanmak adına örterim aşkın üstünü. Kilitlerim zindana ve sevda apaçık ortadadır. Göğsümü gere gere hatta. Adını bile anmam yarin karabasanlar uğruna. türkülerde ararım bir tek nağmede. halaylarda,baraklarda koşarım ben Ve ben Veysel’im bugün. 6 Nisan 2007 Kalem şiir kusuyor. Ama gözlerim hala gülümsemede
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
bugün ben öldüm
beni öldürdüm ben artık yaşamıyorum çünkü hayata tutanabileceğim son kişiyidin sen yoksan ben ölüyüm 21,07,07 benim ölüm tarihim seni öyle çook seviyorum ki anlatamam be güzelim beni öldürdün ben ölüyüm artık
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bugün pazar izin verdim kendime
Bıraktım işi gücü tatil eyledim Dolaşacağım Ereğli'yi şöyle bir Tanyeriyle beraber çıkacağım Göztepe' ye Güneşin doğuşunu seyredeceğim Usul usul doğarken,Uyuyan Güzelden Geçeceğim Doruk Tepesi'ne Haykıracağım Bağlık Tepesi'ne Bugün pazar izin verdim kendime Çeştepe'den seyri alem yapacağım Yelkenlerini fora açmış teknelere Erdemir'e yük boşaltan büyük gemilerin Yol alışlarını Karadeniz deryalarına Bakıyorum gözlerimin yeşiliyle Karıştırıyorum Karadeniz in mavisine Yeşillik bulaştırdım maviye Gözlerim de izinli nede olsa bugün Bugün Pazar izin verdim kendime Şiir yazacağım,resim çizer gibi Kaleni fethedip,Karadeniz Ereğli sana İneceğim sahil yoluna Bir tur atıp boydan boya Sahildeki börekçilerden börek alıp Çınar altında ince belli bardaktan Demli bir çay içeceğim Birde sigara yakarım çayın yanında Bugün Pazar izin verdim kendime Cehennem Ağzı'ndan şöyle bir bakıp Ölüler Vadisi'nden geçeceğim Uzun Mehmet in kara elması bulduğu Kestaneci Köyü'ne yol vereceğim kendime Güzel köylü kızlarından Bir avuç Osmanlı çileği alacağım Çileğin,çeliğin dostluğu sembolü olmuş Sevgi,dostluk barış kenti Karadeniz Ereğli Bugün pazar izin verdim kendime İnip tekrar sahil yoluna Çıktım teras kafeye oturdum Elimde bir fincan kahve Gözlerim tümden yolcu Karadenize Vakit tamam,zaman su misali aktı Bir elimde kağıt,bir elimde kalem Karadeniz Ereğli bu akşamüstü Şiir oldu aktı kızıl gün batımında Bugün pazar izin verdim kendime Kdz.Ereğli
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bugün temmuz ayından bir pazar
içimde tarifi imkansız bir sıkıntı var bilmem kaç şiir okudum gecenin üstüne kaç şarkı söyledim.... yine gözümde canlandı hatıralar bügün temmuz ayından bir pazar elimde eski bir fotoğrafın var .. saçlarını bırakmışsın rüzgara karşı gözlerinde hülyalı bakışlar bendeyse sana doğru açılan umutlar bügüm temmuz ayından bir pazar alıp başımı gitsem diyorum adressiz uzak sehirlere bilinmez ütopyalara çalmasın telefonlar gelmesin mektuplar tutmasın elimi tekbir dost ne yazar bügün temmuz ayından bir pazar ve ben seni unutmak için sevmedim ey yar...
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Allahın gariban bir kuluyum
Gelen vurmuş giden vurmuş acılar çocuğuyum Bilmem ki doğruyu nerede bulayım Sevdiğimden ayrıldım gardaş Bugün yine doluyum. Nedense tek tek bıraktılar beni yalnız başıma Kurban olurdum ben onların gözlerine kaşına Gelip bakan yok şimdi gözümün yaşına Koca dünyada yalnızım gülüm Bugün yine doluyum. Tutunacak bir dalım yok ki Niye yaşadığımı bilmiyorum ki Yaşayan bir ölüyüm sanki Çok içerim meyhaneci baba Bu gün yine doluyum. Savaştım kötülerle şerefsizlerle Hayatla kaderle Başaramadım yenildim ben kadere Çaresiz kalmışım kardeşim Bu gün yine doluyum. Alın yazısımıdır kader mi bilemem Akar gözümün yaşı silemem Gül güzelim senden başkasını sevemem Çok of çekerim emmioğlu Bu gün yine doluyum. Biliyorum ki bana kimseden fayda yok Parayı göstersem dostum sevgilim çok Bana benden bile hayır yok Yerimde olsan yaşayamazdın dostum Bu gün yine doluyum.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bul beni yabancı bir şehirdeyim,
Umudum cebimde saklı duruyor Her sokakta bomboş bakışlarımla Kolumdaki saat bir'i vuruyor Mevsimi belirsiz zamanlar gibi, Sanki kum yığını bir nehirdeyim Bul beni imkansız bir şey olsa da Uzun boylu,beyaz yüzlü biriyim Dilimde kaskatı bir türkü gibi Ağlamak faydasız bir şey olsa da Bende bu şehirde yangın yeriyim Kimliği belirsiz bir korku gibi...
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Acılar içinde yaşatmak beni.
Sen acılarımla, hayat bulurken; Bense hala, arıyorum hep seni!... Şimdi mutlu musun? Kara sevgili... Acı vermek istersen, bul yine beni!... Nasıl olsa alıştırdın sen beni, Acılarınla yaşamaya, kara sevgili!... Kalbime akıttın önce sevgini, Yetmedi, peşinden bütün zehrini!... Seni sevmemin tüm bedelini, Acılar vererek, aldın hep geri!... Şimdi mutlu musun? Kara sevgili... Acı vermek istersen, bul yine beni!... Nasıl olsa alıştırdın sen beni, Acılarınla yaşamaya, kara sevgili!... 8.Ocak.2003 Ankara 19.30
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünyada öyle güzellikler vardır ki
Duygulara dökülemeyen Anlatılması kelimelerle çözülmüyecek bir bulmaca… Ne zaman çözmeye çalışsam Karşımda senin sevginle karşılaşıyorum Umutsuz bir güneş gibi Doğduğunda kendimi kaybediyorum güzelliğini görünce… Umutsuz bir bulmaca gibi çözemiyorum, Güzelliğinin sevginle olan ilişkisini. Düşünüyorum da Şimdi seninle duygularımı paylaşmak için Hangi bulmacanın kalbini kırıp Seninle birlikte olabilirim. Seni seviyorum gülüm…
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Her şey bıraktığın gibi yerli yerinde
elimi sürmedim inanki hiç bir şeye giderken bıraktığın gül bile kurudu masanın üstünde dalı kaldı geride benim gülden ne farkım kaldı kurudum dört duvar içinde eğer ki dönersen günün birinde eşiğin dibinde cesedimi bulursun masanın üstünde gülün dalını birde her şeyi bıraktığın gibi bulacaksın.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Derdimi döküpte paylaşacaktım,
Eşimden dostumdan yüz bulamadım. Yüzlerce, binlerce lügata baktım, Seni anlatacak söz bulamadım... Herşeyi sezsemde ıslak saçından, Gönlümde arındın bütün suçundan. Girdiğin sayısız günah içinden, Sana konduracak toz bulamadım... Gönlüm hâlâ sende, hâlâ sözünde. Siyaha mahkûmunum zindan gözünde. Nice dilberlerin güzel yüzünde, Seni kaybedecek iz bulamadım... Üzdüler dillere verip de seni, Ezdiler yerlere serip de seni, Gönül penceremden görüp de seni, Bana hak verecek göz bulamadım...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 12 (0 üye ve 12 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|