![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Karanlik olmasaydi, aydinlik bilinmezdi.
Düsmanlar olmasaydi, Dostlarin kiymeti bilinmezdi. Korkular yasanmasaydi, Ümit etmenin sevkine varilmazdi. Kötülükler olmasaydi, Iyinin anlami kalmasdi. Yani zitliklar varligin, varolmasinin tabiyatinda var...
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
korkuyorum sana anlatmaya aşkımı
engelleyemiyorum dilimdeki o cümlenin helakını şimdi anlıyorum eriyip gitmeyi ve aşkın ızdırabnı yüreğimin gemileri karaya vurdu batırdı sandallarını gökyüzü soruyor bu korku neden? şimşek kızıyor bana hadi ruhuna seslen Şu korkak dilim suskun ne gelir elden umudumu bekler olurum cesaret timsali yelden dilim söyle niye bu ihanet kalbime? bir avuç mutsuzluk müstahak mı elime madem ortak oldun bu ihanete ihtiyaç duyar ruhum umutsuz bir metanete
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bugün güneş batıyor yarın elbet yeniden doğacak.
Üşüyorum belki karanlıkta ama korkmuyorum ne olacak geziyorum başıboş ,avare sokaklarda ayaklarımda derman kalmayacak sonunda anlayamayacağım bir şekilde ömrüm kaybolacak Galibi belli değil bu hayat kavgasının yenende var yenilende hiç birşey bilinmez değişir biranda herşey gülvarken dikeni sevilmez anlamı kalmaz cümlelerin sensiz hayat çekilmez. Duvarlar konuşsaydı keşke hiçbirşeyim gizli kalmazdı ozaman ben söylemesemde o söylerdi ne çektiğimi heran düşünürdün hep ağlardın olsaydı benim gibi bir yaran yalnız değilim şimdi benimde yaramı var bir saran karanlık duvarlar oldu seni görmesemde bana seni anlatan. Ah bir anlayabilseydin keşke boşa gitmeseydi bu feryadım boş yere değildi oysa sana olan aşkım gözlerimi boyadın sünüyor artık bir zaman koşan bu ayaklar düştüm yerlere ağladım neden başkaydın sen duymadın beni sevmedin sonunda anladım.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senden bir sen daha istiyorum,
Gittiğinde yanımda kalsın diye. Yazdan son bir yağmur diliyorum Gözyaşlarıma arkadaşlık etsin diye. Gitmiyorum hiçbir yere, Ant içtim dönüşünü beklemeye, Bir gün çıkıp gelirsen, Beni evde bulamazsın diye. Aşkın ağır geliyor kalbime Kirli bir acı hakim gönlüme Sol göğsüme bir yara açıyorum Kanım aşkınla aksın diye. Kuşkum yok beni sevdiğine Sahip değil ölüm, Bizi ayıracak güce, bilgiye Sana isimsiz bir şiir yolluyorum Mezar taşıma yazasın diye.
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayata dair bir türkü dolanir dillerde
Dert verir efkardir kimine; Kimi yasam bulur can olur yureginde Bir türkü dolanir dillerde Derde ortak güden,teselliler veren Ahlar ardinda sakli kalan Gulen gozler ardinda,yasli gozlerde Türküler vardir bizi söyleyen Yare acilan kapilar ardinda Kirilasi kapanan kapilarda...... Tuz bastirandir yaralara Yollar ayirsada gurbet ellerde Turkuler vardir ,dillerde...... Türküler vardir dünden bugune Umut isiginda,puslu yarinlarda Memleket soyler, memleket kokar Yasanmis ne varsa turkulerde yasar Daglar yurekte sizidir Yare agit,figandir Daglar dert ortagi yikilasi,kirilasi...... Gozyasi yakan atestir bedeni... Daglar uzun seyrek,yamacli sira daglar Vermeyince izin engeldir yare gidilen İsyandir yikilasi yuce daglar Daglar turku olur, Bazen halaydir yasamda Huzun kaplayinca yurekte Hoyrat olur,anilar anilinca.... Mecnunun,keremin engeli Gurbetteki puslu gozlerdeki sistir Kaplar yamacini,etegini Heybetlidir,merhametsiz Agridir, nemruttur ve Turke yurt olan Tanri daglaridir destanlar yazilan .....
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çok uzaklarda tanıdığım,
Yada tanımaya çalıştığım bir insan var. Çok uzaklarda hayallerle yaşayan. Hep aşkı arayan. Ama bulamayan. Bir insan var uzaklarda. Bir gölün kıyısına çekilmiş. Sevgilisini karanlık *******de bekleyen. Gecenin karanlığında yıldızların ışığıyla kaybolmak ve seni aramak. Bir masalın içindeyim şimdi. Hayallerin süslediği.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir bayram arifesi daha
Ben siirtimin en kuytu kö şelerindeyim Oturmuşum bir başıma , yanlızlığımla Dertleşiyorum kendimle Ve alabildiğine çıplak efkar sözcükleri sarmış bedenimi Her bayram olduğum gibi Bu bayramda buruk bir umutla uyanacağım Bu bayramda giyineceğim kundura ayakkabılarımı Ve yanlız başıma dolaşmak için sonu gelmeyen bir sokak bulacam Oturacam hep oturduğum bankta Hırsla kibriti çakıp Bir duman çekecem sigaramdan Bir duman, kendimi zehirlercesine Bir an olsun anacam eski bayramlarımı Şekerle kandırılışımı Aşşalanışımı , küçümsenişimi Ve her gece umutsuz gözyaşlarımı Bir duman alacam sigaramdan Bir duman , kendimi öldüresiye Görmemezlikten gel ne olur Bir kenara yığılışımı , seni sevişimi Senin beni sevmeyişini anıyorum ... Bir duman çekiyorum sigaramdan Bir duman , kendimi terkedercesine Ve ağlarken boş sokaklarda Kimse gözyaşlarımı görmesin diye yüzümü saklıyorum Biliyormusun eskiden sadece ellerim üşüryordu ... Şimdi bütün bedeni üşüyor...... Bir duman daha alıyorum sigaramdan ... Sigara bile isyan ediyor Seni hala sevişime ....
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Başka birşey seni sevmek;
Uzaktan şehrin ışıklarının görünmesi gibi Yorgun bir yolcuya. Ya da memleket hasreti duman duman. Kapatınca gözlerini,ğöğsü çimenli memleket dağları Efkarı yırtan. Başka birşey seni sevmek Kıpkırmızı bir elma şekeri, Öksüz bir çocuğun ellerinde. Yüzünde dünyalara yetecek tebessüm Ve gözlerinde bir çift yıldız; Yalnızlığın karanlığına inat. Diyorum ya başka birşey seni sevmek. Seni sevmek:Beklemek Seni sevmek:Sabretmek Seni sevmek:Ölesiye özlemek...
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Umutsuzluğa düşmüş kurtulamıyorum
Yanlızlık yağıyor her taraftan Tek çarem sensin tek kurtuluşum sen Nerdesin sevdiğim bugün yine SANA MUHTACIM Sesimi duyuyormusun haykırırcasına Gözlerimi görüyormusun ağlarcasına Sevdiğimi biliyorsun ölürcesine Nerdesin sevdiğim bugün yine SANA MUHTACIM Hasretin gün geçtikçe artıyor Kalbim umutsuzlukla hep sen diyor Birgün geleceksin diye bekliyor Nerdesin sevdiğim bugün yine SANA MUHTACIM
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkımsın sen benim
Gündüzleri özlediğim Gecelari hayal ettiğim Bitmeyen şarkımsın dudaklarımda Duyduğum ilk heycan Yaşadığım en güzel duygusun hayatımda İnandığım rüyamsın Bitmesini istemediğim Issız *******de çığlığımsın Bitiremiyeciğim soluğumsun yarınlarda Dizginleyemediğim Önüne geçip dur diyemediğim Sevdamsın Herkesden kıskandığım İçimin en kuytu yerinde sakladığım Çürümeyecek parçamsın Aşkımsın sen benim Yürüyen hayalimsin Ama bundan hebersizsin.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 19 (0 üye ve 19 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|