![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir yaz günü seni gördüm
İçime bir heyecan, bir huzur doğdu Ne üzgünüm ne mutluyum karışık bir şey Ne olduğunu anlamadım Ama seni özlemeye başladım Sanki seni görmeden önce bir şey eksikti Ve sen o eksikliği doldurdun Elini tuttuğum o an O sıcaklığın bedenimi sardı Birilikte yaşadığımız her an bir hayal gibi saf ve temizdi Sevgi dolu, umut dolu Yüzün gönlümün sayfasının şiiri oldu Ama o gece gidecektin Senden ayrılmak ne kadar zormuş Bir son defa kollarıma alıp Sardım seni kokun tenimde kalsın diye Bu son öpüşmemiz demen kulağımda Bir şarkı gibi mırıldanıyor O gece sabaha kadar ilk defa saatler geçmesin Zaman dursun istedim Ve o ağustos sabahı gittin O son bakisin bende saklım Meğer aşk doğup bizi sarmış be aşkım.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşk; tohumunu atarken farkedemezsin,
Gözlerden, gönlüne düşürür, Yeşerir yüreğinde insanın. Dalları mutluluk, Yaprakları sevinç olur sevdaların... Baharıdır aşkın, sonradan anlarsın... Çiçek açar, Buram buram özlem kokar, Ve o ilk sevişme ile, İlk ürünü, ilk çağlasını sunar... Artık gönül suyu; çoşmuştur hepten, Çoğaldıkça çoğalmış, Katmıştır duyguları önüne... Güneş görmüş, ısınmış bir toprak misali, Verimlidir gönüllerde herşey... Hele yaz *******inde, Bir başka basar bedeni ateş, Olgunluk sürecindedir artık sevdalılar, Tat bir başka, Koku bir başkadır sevişirken... Her şey baş döndürücü, Sevda çılgınca, Meyvesine doyulmaktadır arzuların, Delicesine arzu duyar sevdalı bedenler, Sevmeye de, sevilmeye de doyulur... Apansız hazan basar, Ne getirir başına bilemezsin ki, Gönül ağacı üşür, Yaprak döker gün be gün, Gönül suyu kurur, Dallarda kalmaz meyveniz, Olduğunuz yer sarsılır, Duygu ölür, ümit biter, Yapraklar gazele döner, çiğnenir... Göz yaşlarına boğar kış, Çıldırırsınız, Çıldırtır, Sürer acınız, sürer sancınız, Kar etmez hiç bir teselli, Zamansız, acımasız, Tepenizdedir kar, bora, tipi, fırtına, Ve ilikleri donduran ayaz... Anılar medetsiz, can verir, Her şey anlamsız, Hayat omuzlarınızda dağdan da ağır, Çığı düşmüştür üzerinize ayrılığın, Aşk tükenmiş, Can tükenmiş, Sen tükenmiş, o, tükenmiştir... Evreninizde artık bir zerre, Renk yoktur, Işık yoktur, Ne aşk, ne siz, yoksunuz, yoksunuz, Tozpembe dünyanızdaki, Her şey, her şey, kar altındadır... 03.03.2004 Taşkışla/Taksim
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir çiçekle bahar geçmez" dediler;
Çoğu âşık, onu bile bulmadı. Muhabbet olmadan aşk beklediler; Sevgisiz gönüller, lezzet almadı. * Hasreti olmayan bir vuslat... Niye? Çilesiz, emeksiz ve hoyrat... Niye? Yârine sadâkat, kabahat... Niye? Mecnûn'un dilinden anlar kalmadı. * Leyla, şimdilerde bir isim yalnız. Şirin ve Züleyha, sokaktaki kız. Mecnûn'um, Ferhat'ım, Yusuf'um yalnız. Küçülen gönüller, aşkı almadı
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönlümde kopan aşk fırtınası,
Gönlümü talan etti, Hasretin o kadar çok ki, Seni bana haram etti. Uzaktan seviyorum seni delice, Gözlerinin,hayalinin,sensizliğin ateşiyle, Yanıyorum her gece, Yanacağım ömrüm sürdükçe.
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kız kaptırdı gönlünü
Sevdiği oğlan kalpsizin biri Alay etti güldü... Hiç aşka gülünür mü? Ne çare, cahil aklı Kız hastalandı, yattı Mumda yandı pervane... öldü. Oğlan sormakta haklı Hiç aşktan ölünür mü?
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerini yazmalıydım
Yazamadım yaktı beni! Sözlerini yazmalıydım Kuvvetsiz bıraktı beni! Gülüşün içimde yara Meftunum gül dudaklara Sürükledi uzaklara Özlemiyle yıktı beni! Vücudumu sardı acı Acıların aşk ilacı Oldu aşkım darağacı Kemendine taktı beni! Sıcak bir göze muhtaçtım Korktum, ateşinden kaçtım Susuzdum hem de çok açtım Besleyen kuraktı beni! 19.03.03
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk güneşimsin sen hiç bir zaman sönmeyecek
Sana tutkun yüreğim sevdandan dönmeyecek Gönlümden dalga dalga yayılan sevgilerim Sonsuza dek artacak, hiç mi hiç ölmeyecek Aşkına gönül verdim, etrafa sevgi saçtım Sevmeyen gönüllerden hep köşe bucak kaçtım İçimdeki sevdayı büyüterek çoğaltıp Şefkatle harmanlayıp, gönül deryana saçtım Baharın sevinciyle girdin sen hayatıma Nice güzellikleri kattın bu talihsiz bahtıma Birçok yarla doluyken şu çile yüklü dünya Yalnız ama yalnız sen kuruldun gönül tahtıma En zorlu anımda bir tek yanımda sen oldun O tatlı sözlerinle hep yüreğime doldun Karanlıklarla dolu acımasız dünyada Ufkumu aydınlatan, aşka giden yol oldun Senden ayrı duramam, sensiz hayat bulamam Şu bitimsiz alemde aşktan uzak olamam Sevginin tükendiği bu gariban diyarda Suya hasret kalmış bir çiçek gibi solamam.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bir gün bu şehrin en yüksek tepesine
senin heykelini dikeceğim limana yanaşan gemilerden önce sen görüneceksin sen yol göstereceksin karanlıklarda pullarda senin resmin olacak vitrinlerde senin fotoğrafların bu şehre gelenlere önce seni gösterecekler bense dilediğim gibi günün her saatinde yalnız seni göreceğim ve karlı, soğuk bir kış günü senin o duygusuz ayaklarının dibinde can vereceğim.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ruhumda bir ateş,gamsızca yanan.
Bıçağının keskinliğini,bilerek gelen. Sesinin çağrısıydı kanatan. Gözlere yağmurun çisesini hatırlatan. Uzun,ezik *******in belirsizliğinde. En çokta adaletsizliğindi,kahreden. Koparılmazdı,sevdanın çiçekleri. Talan oldu,bir bahar akşamında. Bu aşkın CAN çekişmesiydi. Binlerce hatıranın yadedilişinde. Ölümdü çağıran,bir bahar akşamında. Aşk hıçkırır bilinmez. Hangi yürekte,hangi toprakta
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Başımdan bir kova sevda döküldü
Islanmadım, üşümedim, yandım oy! İplik iplik damarlarım söküldü Kurşun yemiş güvercine döndüm oy! Yağmur yorgan oldu, döşek kar bana Anladım ki kendi gönlüm dar bana Alev dolu bardakları yâr bana Sunuverdi içtim içtim kandım oy! Sevgi ektim, naz biçmeye çalıştım Ne zamana, ne kendime alıştım Kırk senede yedi hasret bölüştüm Yedi dünya bana düştü sandım oy! Gönül şahinimi yordum gerçeğe Sonsuzda yüzümü sürdüm gerçeğe Teselliden kanat kırdım gerçeğe Tecellinin sinesine kondum oy!
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 15 (0 üye ve 15 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|