![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2283
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güle Sormalı
Bülbülün derdini, güle sormalı, Yaprak dökümünü, dala sormalı, Ateşin sonunu, küle sormalı, Bütün dertler başka, bir diğerinden... Sevda damla iken, ummana döner, Bazı sevenler hep ateşte yanar, Kimisi aldatır, kimisi kanar, Aşk yaralar canı, bi nbir yerinden... Kimisi aşk için ser'inden geçer, Kimi aşk bırakır seveni naçar, Kimi hile yapar, bırakıp kaçar, Yaralar yüreğini binbir yerinden... 18.02.2004 Taşkışla/Taksim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Sana Aşığım
İçimde dermanım dışımda nurum Bahçemde çiçeğim bağımda gülüm Şerefim gururum zevkim onurum Ben sana mecburum sen değil misin? Güneşim yıldızım mehtabım ayım Bulutum yağmurum şekerim çayım Hayatta ki hayım mutluluk payım Ben sana hasretim sen değil misin Yarınım umudum elim ayağım Sıcağım sovuğum yolum durağım İlkimden sonuma tek sığınağım Ben sana aşığım sen değil misin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda
Bu bir sevda uçsuz bucaksız bir bozkır sevdası. Sevda bedenimi titretirken ayaz gecede öyle çok özledim ki. Sevda kurak çatlak yalın ayak ateş sıcaklığında. Sevda mor menekşe papatya sever mi sevmez mi en yalancısından yonca dört yapraklısından tek sahibiydi o toprakların. Sevda kuraklılığı çatlamışlılığı yalın ayaklılığı çalınmış zamanımdan duygularım Sevda sahiplenirken dikenler mor menekşenin papatyanın yoncanın o terk edilen toprağını sahiplenirken sahipsizlik sahiplenirken terkedilmişlik Beni ben olmaktan uzaklaştıran beni sevdamdan alıkoyan uzakta çok uzaklarda Sevda uçsuz bucaksız bir bozkır sevdası. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Alışamadım
Küçük köhne bir eve taşındım Sen gittin,ben buna alışamadım. Tanrı bile unutmuşken sanki beni, Senle beraber her şey gitti. Ve ben buna alışamadım!!! Her gün balkonda bekleyişini özledim, Ama şimdi balkonum yok. Pencereden yağmuru seyrederdik ikimiz, Penceremde yok,yağmurumda. Ve ben buna alışamadım!!! Hayal ederdik yalnız bir ada ve biz, Sakin masmavi bir deniz, Gece mehtap ve yıldız Şimdi kalbim sert bir buz. Ve ben buna alışamadım!!! O kadar çok nefret ediyorum ki benden Kopardın gittin seni candan. Bana ne be alına yazılandan Ya da padişahın fermanından Senle beraber aşk da gitti Ve ben buna alışamadım!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Düş
Bir ülkeye binmişim adım ne bilmiyorum Irmaktan geçsem gerek kör karanlıktayım Yapışmış bir yanından bir satrap kıtasına İlke ve elimde ucu yanık pankart sapıyla Donuk köylü heykelleri kıyıda ve Atatürk Kara-baba barajının suları durmadan yükseliyor Uzun sürecek anlaşılan tufan ırmaklar bekleyecek Denize yol veren dağlar delinecek önce, çocuklar Ve bir kadın sığınmış yorgun kırlangıçların Hüznüyle neden hepsi durmuş bana bakıyor Neden bakıyor köylüler çocuklar ve sevdiğim kadın? Oysa bir ülke yutmuş beni ve adım yunusun Şafağına çok yabancı sulardan geçiyorum Bağırıyor öfkeli babam, "Oraya git!...Oraya git!..." Gitmeyeceğim işte. Her neyse aklıma koyduğum "Aldım ve kabul ettim de!..." Hayır, etmeyeceğim!.. Ayağımın altında işte senin çivilerle yazdığın en yeni Ahid, karnından çıkamadığım kala-balık bir gün Dolaştırıp zulmün yedi denizinde senin ölümünle Güneşli bir kıyıya bırakacak beni yanıbaşımda İzinli askerler, köylüler, çocuklar ve sevdiğim kadın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam ve Ben
Ey SEVDAM! Nerede kucaklaştık seninle, Ne zaman dolduk, ne zaman taştık seninle? Beklediğimiz sabahları görmeden Bak.. Bak işte mezara yaklaştık seninle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin
Gözlerin kalbimde yaralar açtı, Sevdan, ateş gibi, gönlümü yaktı, Aşkın yüreğimi çok fena çarptı, İnci gözlerin, beni benden aldı. Hasret dolu gözlerim, bakmasın sana, Dayanamaz ağlar, zor gelir ona. Kalbim istesede, seni görmeyi, Gözlerim bakamaz, zor gelir ona. Gözlerin yaşlı, bakamıyor gözlerim, Bir pınar gibi akıyor gözyaşlarım. Hasret zor geldi, dayanamıyor kalbim, Gözlerine bakarsan, inan çok ağlarım. Bu yüzden bakamam gözlerine; Aşkımı anlayamayan gözlerine. Olur da birgün karşılaşırsak eğer, Gözlerini kaçır benden, Dayanamaz ağlarım, zor gelir bana. Kalbim dayanamaz, zor gelir ona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() And Olsun
Biliyorum Bu askerlik elbet bitecek Yakında sivil hayat bana gülecek Ve o günlere koşacağım O günlere Biliyorum o günlerde gelecek. Ama Kim ne yaparsa yapsın Bu vatan için Hep çalışacağım. Kim engel olursa olsun Albayrağımı Hep yükseklerde tutacağım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Keder Ortağı Suskunluk
Bir zaman geçmek bilmez gibi sensizliğim, Bir örtü örtmek için geç gibi korkularım, Zehirini akıtır ayrılık derinliklere, Tek dostum,keder ortağı suskunluğum. Bahane için bahanem yok ki dünden, Asabi vakitlerim bu vakitler,anla... Tek dostum keder ortağı suskunluk, Tek anlayan beni,tek çözen... Dünler dündeler gelemiyorlar, Dostlar yanıbaşında, yetişemiyorlar. Kafamda soru işaretleri uçuşuyorlar, Tek dostum keder ortağı suskunluk, Susun diyorum, Susuyorlar... Keder ortağı suskunluğum, Belki de sustukları için yaşıyorlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Geciken Aşk
Kor halinde ateş düştü göğe Müjdeledi baharı yazı Toprağa da bilirken düştüğünü Biz hala neden indiremeyiz Cemreleri yüreğimize. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|