![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3354
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel Karadeniz de dalga geçilmekten çok sıkılır.Kendini baştan aşağı değiştirmeye kakar verir.Geçirmiş olduğu ameliyatlar sonucu hiç kimse onu tanıyamaz.Bir gün Almanya’ya konser vermeye gider.Sahneye çıktığında,piyanonun koltuktan uzak olduğunu gören Temel;piyanoyu kendine doğru çekmiş.Konser bitince de yanına bir adam yaklaşmış:
--Ha uşağum sen Karadenizli misun? Temel çok şaşkın bir şekilde:”Nerden tanıdın?” Adam:”Ha benim uşağum! Koltuğu piyanoya çekmek varuken,niçun piyanoyu koltuğa çektun!!” |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün adamın biri Cuma namazına gitmiş. Hoca namazdan önce vaaz vermeye başlamış.Hoca:
--Muhterem cemaat!Bu gün sizlere meleklerden bahsedeceğim.Sağ tarafımızda sevaplarımızı yazan melekler,sol tarafımızda günahımızı yazan melekler vardır. Bunu duyan adam selam verilirken kurnaca davranıp sağdakine: --Selamun Aleyküm… Soldakine: ”Bir daha seni buralarda görmeyeyim …” Deli Delinin biri bir gün akıl hastanesinin boş havuzunda balık tutmaya çalışır. Kış günü ,hava da buz kesiyormuş. Saatlerce bekledikten sonra bakmış ki balık yok; oltasını toparlayıp içeriye girmiş. Doktoru: --Rastgele, nasıl balık tutabildin mi? Deli: --Doktor Bey deli misin sen? Bu havada balık mı olur! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir zamanlar fanatik bir Galatasaraylı varmış. Adam bu güne kadar hiçbir maçı kaçırmamış. Bir gün maç sırasında Galatasaray gol yiyince kalp krizi geçirmiş. Doktoru bir hafta ömrünün kaldığını, saat 19:05 ta öleceğini söylemiş. Adam bu duruma çok üzülmüş. Son gün adam arkadaşlarını yanına çağırmış ve demiş ki:
--Benim derhal Fenerli yapın. Arkadaşları bu duruma çok şaşırmış. Derhal onu Fenerli yapmışlar. Bu duruma bir türlü akıl erdiremeyen arkadaşları,vasiyetini açtığında neden Fenerli olduğunu şu şekilde anlatmış: --Bir Galatasaraylı öleceğine bir Fenerli ölsün daha iyi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Laz Olduğum İçin
Temel ilkokulun 1.sınıfına başlar. İlk günü eve koşa koşa gelir ve annesine:"Anne, anne! Öğretmen bugün okulda sayıları öğretti. Herkes 10'a kadar, ben tam 27'e kadar saydım. Laz olduğum için mi ?” Annesi :”Evet yavrum Laz olduğun için.”der. Temel çok sevinir, 2. gün okula gider ve yine eve koşa koşa gelir annesine; ”Anne, anne! Öğretmen okulda alfabeyi öğretti. Herkes d'ye kadar öğrendi, ben ise z’ye kadar öğrendim. Laz olduğum için mi?" der. Annesi : ”Evet yavrum Laz olduğun için.” Temel artik yerinde duramaz. Ertesi gün okuldan acayip mutlu bir şekilde gelir ve annesine; "Anne, anne! Bugün öğretmen okuldaki arkadaşlarımla boylarımızı karsılaştırdı. Herkesinki 90-100 cm, benimki 170 cm Laz olduğum için mi?" der. Annesi : “Hayır, yavrum, onlar 7 yaşında sen ise 17 yaşında olduğun için.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir gün eczane gidip balık yemi olup olmadığını sormuş. Adam buranın eczane olduğunu, balıkçıya gitmesini söylemiş. Temel bir sonraki gün yine gelir ve aynı cevabı alır. Üç, beş… Gün derken,eczanecinin en sonunda kafası atar ve Temel’i kovalar. Ertesi gün bir bakar ki eczanenin önünde koskocaman tabela asılı. Tabelada;“Balık yemi kalmadı!”,yazıyor. Bu tabelayı gören Temel eczaneye girip:”Balık yemi ne zaman gelecek?”
________________________________________O Kadar Çok Var Ki… |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ----------oturan boğa akıllandı
Kizilderililerin genç reisi 18 yasina geldiginde cani kadin ister. Kabilenin büyücüsüne gider, der ki: - "Oturan Boga kadin ister." Büyücü: - "Oturan Boga ormana gitsin, üzerinde delik olan bir agaç gövdesi bulsun ve onun üstünde egitim yapsin, hazir olunca gelsin. 15 gün sonra reis geri gelir. Der ki: - "Oturan Boga hazir." Büyücü de kabiledeki en güzel kizi ona verir. Reis alir kizi çadira girer. - "90 derece egil" der. Kiz egilince, kiza bir tekme vurur. Kiz çiglik atarak bunu niçin yaptigini sorar. Reis söyle cevap verir: - "Oturan Boga akillandi, önce yaban arilarini kontrol!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() -------ne biçim kadın gönderdin bana
Temel, seyahate çıkmış. Uzun zaman evinden ayrı kalmış. Bir akşam bir kente gelip küçük bir otele inmiş. Odasına yerleştikten sonra, aşağıya telefon etmiş. Telefonu otelin sahibi açmış. Temel, ne istediğini söylemiş: "Bana bir fahişe bulup gönderin." Bunu söyledikten sonra telefonu kapatmış. Otelin sahibi şaşırmış. Yanında duran karısına dönmüş: "Demin gelen müşteri kadın istiyor..." Otelin sahibinin karısı öfkeden deliye dönmüş: "Terbiyesiz adam, ne zannediyor bizim otelimizi. Hemen git o müşteriye ağzının payını ver..." Otel sahibi, müşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış: "Adama ne söyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer..." Kadın çok sinirliymiş: "Sen gitmezsen, ben gider söylerim..." Ve, hışımla merdivenleri çıkıp Temel'in ağzının payını vermeye gitmiş. Kocası da aşağıda bekliyormuş. Yukardan gürültüler gelmeye başlamış. Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş. Üstü başı yırtılmış, yüzü tırmıklanmış... Otelcinin yanına gidip bir güzel çıkışmış: "Ne biçim kadın göndermişsin be. İstemem diye tutturdu. Becerene kadar anam ağladı." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() --------kavanoz
Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve: - "Bunu doldurup yarın bana getirin" der... Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar. İhtiyar anlatmaya başlar: - "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış: - "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş. İhtiyar yanıtlamış: - "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ----------performans
Adamin biri, seks hayatindaki sorununa çare bulmak için doktora gider ve sikayetlerini anlatir: - Doktor bey, bana bir seyler oluyor. Sevisirken bir sicak basiyor, terliyorum, bir soguk basiyor, üsüyorum. Yapilan tahlillerde hiçbir sey çikmamasi üzerine, doktor kütüphanesindeki tüm tip kitaplarina bakar ve benzer bir olguya rastlayamaz. Adama hitaben: - Beyefendi, bir de esinizi çagirip onunla konusalim... Ertesi gün, adamin esi gelince doktor durumu kadina anlatir: - Sevisirken esiniz bir terliyormus, bir üsüyormus. Kadin: - Aman körolasica herif, bir Agustosta sevisir, bir de Ocakta!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ----------tarak
Temel uçağa binerken merdivende bir bakmış önünde Sharon Stone haltetmiş bir dilber.. Muhteşem de bir mini.. Temel içini çekerken bir bakmış, yeri dilberin tam yanı.. Oturmuşlar.. Uçak havalanmış. Dilber çantasına uzanmış. İçinden bir bulmaca dergisi, bir kurşun kalem çıkarmış. Başlamış çapraz bulmacayı çözmeye.. Temel heveslenmiş.. "Şimdi bir yerde takılır, bana sorar, böylece muhabbete başlarız" diye.. Beş dakika geçmeden dilber Temel'e dönmüş, gerçekten.. Kısık, seksi bir sesle sormuş: "Beş harfli bir kelime. Sonu arak.. Başına bir harf koyarsanız kadınların en sevdiği alet olurmuş, biliyor musunuz?" diye.. "Aman Tanrım" demiş Temel, Amerikan filmlerindeki gibi.. "Aman Tanrım.. Bu güzel kadına o kelimeyi nasıl söylerim ben.. Mutlak bir başka kelime olmalı.." Başlamış düşünmeye.. Beş dakika sonra jeton "Dank" diye düşmüş.. Kadına dönmüş: "Tarak olabilir mi, hanımefendi?.. Tarak!.." "Harikasınız" demiş dilber.. "Silginiz var mı acaba? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|