![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Lanet asklara
Birakin hayatim erisin. .guldurmeyen yar sevinsin .ben acilarla kalayim kendi dunyamda mutlu olayim o øzgur ben yanliz kalsin… yaralar teker teker sarilsin. bin yil oldu bir yil daha dayanilsin .yasam mutlulukla yasanilsin... geri geri geldim diye niye vurdun beni niye. dayanilmaz acilar icinde biraktin beni yine.. øfkem vursalar dinmez. .nefret kalbimde bitmez. .yazik ki hayalin gitmez. .bu ask bende tukenmez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalp sevmekten yorulmaz
Acilara dayanan o Insanlara aciyan o Bizi aglatan o Biraz dayan diyen o Bukulen bel dogrulmaz Asiga ask sorulmaz Yillar gecse bile Kalp sevmekten yorulmaz Yeter artik dayanirmi bu yurek Søyledigim hersey gercek Bir karsilik beklemeden sevsek El ele gøz gøze diz dize gezsek Gelde bunu anlat kalbine Yasiyormu yasamiyormu diye Cildiracagim her gece Kalp sevmekten yorulmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidemem sana kolay gelir git demek gidemem
Yapamam unutamam seni yeni bir aşkla Yalan olabilir derse dilim inanma Benim yerim senin yanın beni asla bırakma Seviyorum deli gibi seviyorum Gözlerinden yol aldım yürüyorum Yokluğuna alışmayı düşünemem Ölüm olur ayrılığın biliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KORKUYORUM
Vakit geçmiş değil bulsam kendimi Şöyle bir hesaba çeksem diyorum Nereye harcamış benim sevgimi Konuş nefis hadi ben dinliyorum Yaradan yaratmış kulum diyerek Her hayatın sonu ölüm diyerek Gidilecek mekan yolum diyerek Harcadın ömrümü ben inliyorum Bulsam da kendini son deminde ah Nedamet faydasız olmaz ki sabah Ağlasam inlesem boşadır eyvah Ölüm yakın bana evet korkuyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kardelen
sen karların içinde açan kardelenimsin özensin tüm çiçekler senin yanlızlığına yanlızların aşıkların dili oldun kardelenim kartaneri dökülür üstüne hayat verir kardenele ben sana hasrettim sen bahara kardelen kavuşur mahşerde ellerimiz kardelenim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gÜl'Üm
Sen; Bahariydin GenÇlİĞİmİn Sen; Yasak BahÇenİn,gÜlÜydÜn.. Sen ; Karli DaĞlarin Ardinda ZÜmrÜdÜ Anka KuŞumdun... Ve Sen; Hayallerİmİn AŞki Babasinin Sari Prensesİ... Benİm Kizil GÜl'Üm Sakin, Sakin VazgeÇme Hayattan, Dayan..varsin İkİmİze Gelsİn Gelecek İse Kara ÖlÜm!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BU YEMINLER BENIM
Her sabah yeni bastan acilarini yoklugunun bana verdigi eziyeti gözlerimden akan damla kani yasiyorum sensizligin azabini Patlayan volkanlar gibi bana sensizligin üstüme gelen dertleri her saniye düsüncen aklimda dertler yakar benim her zerremi Ben benligimden vazgectim her gece aglarken senin icin seni sevmektir benim cesaretim nasil sorgularsin beni sevgilim Ugrunda yollara aksin kanim seninle ben herseye varim ne olursa olsun seninleyim bu yeminler degilmi benim Senden baska kimi sevebilirim tek sevdigim, ugrunda ölebilecegim sen yoksan yine asigimdir gülüm senden sonra en son askim ölüm Senin umudunla yasayamayacaksam baslamadan bitiririm ben kendimi senin icin doya doya aglayamayacaksam bir deli kursun bitirsin yar beni Her karakisin bir sonu var biliyorum sensizligin sonrasi bahar soguk *******ime günes olsan benim yasli avuclarimda dualar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YALVARSAM GELIRMISIN
23 YALVARSAM GELIRMISIN Bir aralik kapi gönlüme senin icin biraktim gel diye üsüyen bedenimi sensizlikte *******i olsun isit sevginle Tuz olur hasretin yaralarima kuslar gibi uzak diyarlarda ben senden cok cok uzaklarda yalvarsam gelirmisin yanima Hasretini giyinmis yollardayim halen sol yanimda carpar durur özledigimsin, her gün ictigim acin yoklugun saniye saniye vurur Iki yerde rahattim dünyada bunu anladim su mezarimda ilki dogmadan önce anam karninda ve dertlerimi unuttugum kollarinda |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gönül gerekçe istemez
bu senden ayrı ilk geçen gece bu aşk dediğin sanki bir bilmece anlıyorum herşeyi zaman geçtikce hoşlanır sever gönül istemez gerekçe baplanır birden farkında olmadan kesilir tüm bağların kesilir hayattan çeker kurtarır seni bu yalnızlıktan gönül gerekçe istemez mutludur yaşamaktan bir şarkıdır söylenen yada bir şiir yalnızlık insanı içten içe yer bitirir ne yaılmışsa kadere o çakilir gönül itiraz edemez çektiği kaderidir |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bİr Ben Mİyİm?
SÖyle Denİz GÖzlÜm Bİr Ben Mİyİm Uzaklara Hapİs Bİr Ben Mİyİm Hasrete M Ü E B B E T...! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|