![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gul olsaydim
Bir gül olsaydim Yapragim olurmuydun Kirmizi yapraklarima kan veren Topragim olurmuydun. Bir gül olsaydim Sende bulut olurmuydun Benden uzak oldugun için Aglar durumuydun Bir gül olsaydim Beni dalimdan koparirmiydin Odandaki vazoya kor Herzaman yanimda olurmuydun Eger bir güle bu kadar deger verirsen Onu candan çok seversen Birak bu gülün bir yapragi olayim Ve gözlerinin önünde yavas yavas solayim. Sende benim gibi gül olamayasin Hasret acisi ile sararip solamayasin Güller tek degildir bir birine benzer Ama sen benim birtanemsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen hayatımın en vazgeçilmez aşkı
Sen uğrunda en çıldırdığım esmer Sen yolunda savaşlar verdiğim sevdam Sen uğrunda ölümlere gidip geldiğim Sen beklediğim Sen özlediğim Sen gizlediğim... Güneş doğmayı unutabilir Sabah olmayı Yağmur yapmayı Ama ben seni asla... Çiçekler açmayı unutabilir Kuşlar uçmayı Baharlar gelmeyi Ama ben seni asla... Ne zaman bir şiir okunsa aklımdasın Ne zaman bir telefon çalsa karşımdasın Sen tanrımın en güzel armağanı Sen hayatımın en gerçek yalanı Sen bütün huylarımı ezbere bilen Sen gözyaşlarımı en iyi silen Sen yemeğimin tuzu Yüreğimin buzu Sen kalbimde en tatlı sızı Sen bütün varlığımın en sevimli hırsızı Sen sevdikçe sevilesi Övdükçe övülesi Öptükçe öpülesi aşkım... Sen beni yokluğuyla delirten varlığıyla yolumu yolundan çeviren Sevdasıyla beni bir dağ gibi deviren Bundan böyle senden sorulsun günahlarım Sende bütün sorularım Sende bütün cevaplarım Adam olmuşsam senden Katil olursam senden Ben çoktan vazgeçtim kendimden Ama senden ASLA!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sus Be Yüregim
Ah zalim bu dünya. Vermedi yasamak icin bana sira. Acimadan itti beni hep dara. Sus be deli yüregim ,mutlu olmak sana haram. Kapilar kapandi hep yüzüme. Kulak vermedi kimse feryadima sesime. Her dostun vurdugu tas dert oldu düstü bedenime. Sus be deli yüregim verme beni ele. Derdim söz oldu düstü dilime. Allah dogrulugu kilic diye verdi elime. Her dostun vurdugu kursun nefret oldu düstü yüregime. Sus be deli yüregim sevgi senin neyine. Seven yokmus meger ölümüne. Yasarmis bu dünyada herkes menfahtine. Her dostun vurdugu hancer kan oldu düstü gözüme. Sus be deli yüregim mutluluk senin neyine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SONUNU SÖYLEMİYORUM
nereden başlasam bilemiyorum bir türlü kendime gelemiyorum ölmek istiyorum ah ölemiyorum anlayın işte sonunu söylemiyorum yolum yok başka yol izlemiyorum çok sevdim o vefasızı gizlemiyorum ondan gayrısını inanın özlemiyorum anlayın işte sonunu söylemiyorum ALLAH canını alsın diyemiyorum yalnızlık elbisesini giyemiyorum bu aralar içemiyor yiyemiyorum anlayın işte sonunu söylemiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güvercinler kadar olmadi sevgimiz.
Ne yapalim, bizde sevmeyiz. Hayatin sonu degil ya, Sevdikmi, UNUTMASINIDA BILIRIZ!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıskançlık Başa Bela..
İçimi yiyip bitiren bu kurt, Çık artık aşkla kavurduğum yüreğimden, Bilirim sever beni, Bakmaz gözleri dokunmaz elleri başka birine. Adamcağız gider gelir evden işe işten eve. Tek derdi ben,birde FENERBEHÇE. Akşam rüyamda görsem onu başka biriyle, Sabah yüzüm asılır , Hazırlamam kahvaltı bile. Sorar bir derdin mi var diye , Bulamam söyleyecek söz, Suçlayacak kelime ,kızarım kendime.. Savunmamı hazırlarım hemen kendimce, Seven kıskanır bu değil ki elde, Ama bazen bu kıskançlık adamı usandırır, Bitirir ölümsüz denilen aşkları bile.. Şimdi biri ölmeli içimde, Güçlü olan kalsın geriye, Hadi kıskançlık cek git işine, Bırak bu ölümsüz denilen sevdamı geride |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BiR güL oLup açSan BahÇemDe
Ben Senin büLbüLün oLmazmıyım CigaRamda bir nefeS oLup DoLaşSan içimDe öLSem biLe ben SeninLe kaLmazmıyım Sen biR çiCek oLSan DünyaDa ÇokCa kaLSan SonRa biR anDa SOLsan Bir kardeLen oLup SeninLe soLmazmıyım Bir ızDıRap oLsan yüReğimDe Bin hançer SapLaSan gönLüme göLGeLeRLe geLSen Sevgime Ben yinede Seni Sevmezmiyim Sen biR güzeL oLSan DünyaDa iki günLük ömRün kaLSa SEN BENİ SEVMESENDE BEN SENİNLE ÖLMEZMİYİM....! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen yokken biraz daha ölüyorum ben
Gönlüm sonbahar, yaprak yaprak dökülüyor Her mevsim kış, hergünüm gece Sonu yok yolların, yarını yok saatlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Kokusu yok çiçeklerin, gök kuşağının rengi yok Ateşi yok sevmelerin, sigaramın dumanı yok Gözlerin her yerde, ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum gözlerinin ortasında Alevi yok yangınların, suyu olmadığı gibi yağmurun Denizin mavisi yok, tıpkı gözlerin gibi Gözlerin her yerde, ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Dostu yok *******in, ******* çok uzun ******* bir ömür, ömür dediğin bir tutam ümit Ümidi yok yarınların, Tıpkı senin yokluğun gibi Ve ben biraz daha sana hasret Hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş Düğümler her tarafımda, bütün yollar kör düğüm Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Yalnızlığını ben yazarım şiirlerin, ayrılığını ben Karamsarlıkları hep senden Hayalinle süslenen bu şehir Ve ben ölüyorum bu şehirde sensizlik ortasında |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saçlarima beyaz çiçekler birakarak
geçip gitti mevsimler yorgun kanatlarinda göçmen kuslarin agaçlar yapraksiz kaldi çoçuklar uçurtmasiz, kuslar sarkisiz kapatti tüm kapilarini kalbime bahar simdi ben hangi dala konayim siirimin kanadi kirik diyorumki bir gün, hüzünlü yüzüm aykiri sakalimla çekip gitmeliyim bu sehirden her evin kapisina bir avuç siir birakarak ve yikarak egreti duvarlarini vefasizligin hosça kal soguk odam kalbimin dilsiz yani artik hiç bir metropole sigmiyor adim asklar yalanci, sokaklar ince bir hüzün bu sehirde kimse kimseyi sevmiyor artik kimse kimseyi özlemiyor ölüm soluklu günlere güz oldu acim yanlizim, üstelik parasizim dalimda gurbet türküleri ve kirik sazim denizler dalgasiz kaldi agrilar sargisiz bir sevda kaldi yüregimde savunmasiz bir de dalip dalip giden gözlerim *******in sayfalarinda savunmasiz aciyan yüregimi alip yanima ve düs kirigi bakislarimi cebimde eski bir kimlik içimde yarali irmaklar ve *******e saklayip yasli gözlerimi arkami dönüp gidiyorum bu sehirden ey hayat kirginim sana hosça kal güz çiçegim kalbimin sarsik yani artik hiç bir sevince yakismiyor yüzüm kimim kimsemde yok üstelik, öksüzüm bu duyarli, bu aykiri, bu yarali yanimla hangi kiyiya siginsam ölürüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asilacak Adam Kadar EndİŞelİyİm,
Sarilacak Ne Can Kalacak Ne De Canan... Lİmanim MeÇhule DoĞru SÜrÜklenmekte Bu Zaman Irak SaymiŞ Benİ Kendİsİne,bana BÖyle YÜklenmekte. Kiymetİnİ Bİlİyorum,bİlmez DeĞİl. ÜstÜme Vazİfe Bİlİrİm İhtİlal Kasirgalarini Çekİlİn Artik OcaĞimin BaŞindan ÜŞÜmek De Parayla Olmaz Elbet Kaderİme Tutsak,yİne Kaderİme Mahpus Baharim Da Ayni KiŞimda Ayni Aralik Da Ayni Temmuzum Da Hatiri Bİle Sayilmaz Oldu Bu Devİrde Kahvenİn Asilacak Adam Kadar EndİŞelİyİm Rİvayet Olsa KeŞke SÖylenmeyecek Tek CÜmleyİm |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|