![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni yirmi dokuz harfle seviyorum.
Her harfte bir kere daha aşkım kuvvetleniyor. Gecenin bitiminde,günün başlangıcında Işığa hasret ,karanlık gibi Seni seviyorum. Bir çilekeşin çilesi,bir çiçeğin nefesi Bir dağın ayazıymışcasına ,bu sevgim. Bütün acılar gibi sancılı,beklentili Gelecek bahar kadar coşkun ,hayalci Sellerde tutunamıyan topraklar kadar şaşkın Seni seviyorum. Yalan rüyaların hakikati görününce. Bir ömrün bitiminde.ecelim ,yaşamım kadar. İmanımın sonsuzluğunda,sessizliği delen Ruzgarlar misali içimde çalan müziğinle Seni seviyorum. Kader çizgisinin ufkunda,bilmez,korkak Günahlardan yılmış bir gönülle, hezeyanda. Cennetin doruğunda,cehennem kadar ateşli Seni seviyorum. Yılların sana bölünmüşlüğünü biliyorum. İçinden sevgi geçen zamanda olduğunuda, Ayrılık sahillerinde bekleyen karşıyakanın, Işıklarını özlercesine ,sıla kokan yosunu kadar Seni seviyorum Ben; bütün benliğimle,yüreğimle,ruhumla Çöllerin su tutan dikenleri gibi sağlam Seni ,kendimle beraber,kendim bilerek içimdeki sana ,erememenin yasını tutarak Seni seviyorum ... Seni çok seviyorum....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ASK IKI KISILIKTIR
Degisir yönü rüzgarin Solar ansizin yapraklar; Sasirir yolunu denizde gemi Bosuna bir liman arar; Gülüsü bir yabancinin Çalmistir senden sevdigini; Içinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yasanan tek basina, Ask, iki kisiliktir. Bir ani bile kalmamistir ******* boyu sevismelerden Binlerce yil uzaktadir Binlerce kez dokundugun ten; Yazabilecegin siirler Çoktan yazilip bitmistir; Ölümdür yasanan tek basina. Aşk, iki kişiliktir Avutmaz olur artik Seni bildigin sarkilar; Bosanir keder zincirlerinden Sular tersin tersin akar; Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar: Uçari kusu sevdanin Alip basini gitmistir; Ölümdür yasanan tek basina. Ask, iki kisiliktir. Yitik bir ezgisin sadece Tüketilmis ve düsmüs gözden; Düslerinde bir çocuk hickirir Gece camlara sürtünürken; Çünkü hiç bir kelebek Tek basina yasamaz sevdasini, Severken hiç bir böcek Hiç bir kus yalniz degildir; Ölümdür yasanan tek basina, Ask, iki kisiliktir |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unuttum artık seni
Unuttum artık seni Hatıralarımızı, kurduğum hayalleri, Ümitlerimi hepsini unuttum Birgün çıksan karşıma tanıyamam seni!!! Sorsalar bilemem adresini!!! İsmini bile unuttum!!! Kalbimdeki tüm hislerimi yok ettin Ruhumun en derin yerini yaraladın Tüm benliğimi yıktın Kalbimdeki yerini geri verdim sana İaade ettim tüm senden aldığım duyguları Unuttum eski anıları Hatırlamıyorum artık Seni sevdiğim sana inandığım günleri Şimdi ismini bile unuttum (Dersem yalan benden soğuman için yazdım bu yalanları seni hala çok seviyorum!!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yok anlatamıyorum..
Günden güne büyüyen bu sevgiyi tarif edebilme umudum yok artık.. Tarifsiz kalmışlığımda..Lugatsız bir dilde seni sevmelerim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen bir ruyasın
ben bir ruya aslında hayatın kendisi bir uya ve ben içinde sırf sen olduğun için uyanmaktan korkuyorum SENİ SEVİYORUM.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç kimsenin olmadığı bir yere gidelim
Tek bir kelime bile konuşmayalım Saatlerce göz göze bakalım Denizin sonsuzluğunu aşkımıza benzetelim Denizi izlerken, yeni doğmuş bir bebek gibi titreyelim Tek konuşmamız, fısıldaştığımız "seni seviyorum" olsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle işlemişim ki seni;
Sen bendeki"cansın".. Sen uzaklarda olamazsın, Sen içimde bir yürek; Kulağımda en güzel şarkısın. Sen ayakta tutan bütün; Sen yaşamımdaki büyük gücün, En ulaşılmaz enerji kaynağısın. Sen sen olamazsın. Öyle işlemişim ki seni; Sen bendeki"cansın''.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ¤ YA DIVANE DERLER ¤
Vadesi mi olur gerçek bir aşkın Zamanın mekânın üstünde yaşar. Yorulmaz ki gönül yolcusu lakin Kan revan olsa da dağları aşar. Ne uzak bilir ne de yakın tanır Her neye bakarsa sevdiği sanır Ya divane derler ya mecnun denir Tutmasa da ayak peşinden koşar. Bayram eder yârdan gelen bir selam Yaşamazsa aşkı bilmez ki alem Yazmaya yetmez ki yazmaya kalem Bir durulur bir de gönülden coşar. Kara kışı dahi bahardır ona Meydan okur meydan geçen zamana Ölmez ki aşıklar hep yana yana Daralmaz dünyada çileyle pişer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BaskasI Var...
SevdanIn sancIsI kemiriyor icimi, KahvaltIsIz migde gibi AcI bir koku sariyor beynimi, KIrk günLük ceset gibi KaLkamam bu yükün altindan, Care, Melhem olamam Ne bugün ne yarInIn ertesi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ''sevmek'' dedim
''yoluna ölmek'' dedi ''yol'' dedim ''alip basini gitmek'' dedi ''gitmek'' dedim ''bir ''ahh'' çekip,''dostlardan ayrilmak '' dedi ''dost'' dedim durdu...bana bakti...''dost'' diye mirildandi ''yüregime nasil koysam bilemedigim'' dedi ''yürek'' dedim ''dünyalari içine sigdiramadigim'' dedi ''dünya'' dedim, ''hayatin bir yüzü'' dedi ''yüz''dedim ''ardinda ne gizli bilemedigim ''dedi ''giz'' dedim ''hep çözmeye çalistigim'' dedi ''çalismak '' dedim ''bitmeyecek öykü'' dedi ''öykü'' dedim ''binlercesini içimde gizliyorum ''dedi ''gizlemek ''dedim ''iste herseyin bitimi'' dedi ''sey'' dedim ''sevda'' dedi ''sevda'' dedim ''pesinden kostugum '' dedi ''kosmak''dedim ''hayat bir maraton '' dedi ''hayat '' dedim ''öyle kisa ki ! '' dedi ''niçin kisa'' diye sordum ''yasanacak çok sey var,zaman yok '' dedi ''yasanmasi gereken ne var '' diye so rdum ''ask'' dedi ''kaç kere '' diye sordum ''bin kere '' dedi,'' milyon kere'' dedi ''neden bir kere degil '' diye sordum ''bütün asklarin toplami en yüce ve tek ask'' dedi ''önce ona varsan olmaz mi?'' diye sordum ''keske olsa'' dedi ''aci çekmek mi diye'' sordum ''evet,ask acisinda yok olmak'' dedi ''yok olunca! '' dedim ''iste gerçek askta o zaman yasamaya baslarsin''dedi ''gerçek ask !'' dedim 'büyük o'' dedi durdum... durdum...ve sustum! 'neden sustun'' diye sordu ''yüregim titredi sanki'' dedim ''neden'' diye sordu ''bilmiyorum '' dedim,''büyük o'' ''evet'' dedi,''büyük o'' ''nerede'' diye sordum ''her yerde''dedi ''nasil''diye sordum ''yüregini aç '' dedi ''yüregimi açmak''dedim ''bir tebessümle bak herseye''dedi ''tebessüm''dedim ''her kapinin anahtari''dedi ''kapi ''dedim ''girmeden bilemezsin''dedi ''ya korku!'' dedim ''bilinmeyenden korkar insan''dedi ''ben bilmiyorum''dedim ''neyi''diye sordu ''beni''dedim ''sen kimsin''diye sordu ''ben kimim''diye sordum ''sevgiyle beslenensin''dedi ''kimin sevgisiyle''diye sordum ''büyük o'nun'' dedi durdum... durdum...yine sustum! ''kimsin''diye sordum ''SENINIM''dedi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|