![]() |
|
|||||||
| Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#71 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8804
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kırmızı Gül
Geçen yıl sonbaharda, Kırmızı bir gül, Bırakmıştım kapına, Onu alıp kokladın mı, Kurutup koynunda sakladın mı, Baktıkça beni hatırladın mı? Kırmızı gül aşkı anlatırmış,Aşkımı anlatabildim mi? Bu sonbaharda da, Kırmızı güllerle geldim kapına, Binlerce kırmızı gülle, Evini gül bahçesine, Yüreğimi aşk cennetine Çevirecektim... Kapın kapalıydı, Sen yoktun, Gitmiştin, Kırmızı güller kaldı elimde, Bir acı var yüreğimde, Kırmızı güller kurudu, Sahipsiz öksüz kaldı, Bense bi çare, Kapında nöbetteyim hala... |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Anlasan sen anlardın beni yüreğim,
Aşk uçtu, sevdalar telli turna Utanmaz bir yudum su için dudaklarım Anlasan sen anlardın beni yüreğim, Dilsiz bedenlerde içini eriten sözcükler Duymaz olur kulaklar, sokaklar, suretler Anlasan sen anlardın beni yüreğim, Hangi ağaç kovuğu saklar beni, hangi dağ Gözümü kapatsam içimde bir volkan, açsam buz tutmuş nefesler Anlasan sen anlardın beni yüreğim, Bulutlar gözlerime dayanmaz Kaç zamandır bilmem, zamansız yağmurlar Anlasan sen anlardın beni yüreğim, Sokakta başı boş, simsiyah çocuklar Her nefeste çeker ciğerine acının, yokluğun, hiçliğin tadını Anlasan sen anlardın beni yüreğim, Uyuya kalmış, uykuda kalmış bir düş hayat Döndükçe döner titrek, yorgun, vurdum duymaz dünya Anlasan sen anlardın beni yüreğim, Ölüm nefesini üflediğinde yüzlere, tanrı olur tüm dualar Neye yarar virane olmuş hayatı dilenmek Anlasan sen anlardın beni yüreğim, Sen anladığında ben yokluğun koynunda, Hayatın son nefesini dileyen bir dilenci |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatirlarmisin Sevgilinden Ayrildiğin Günü.
Hatirlarmisin Terkedildiğin O Ilk Geceyi, Kalbin Yerinden Firlayacakmiş Gibi, Herşeye Isyan Eden Tavriyla Atarken, Geri Dönmesi Için,ayaklarina Kapanacak Kadar Küçülmüşken, Hatta Daha Ileri Gidip , Onun Geçtiği Yollari öpmek Istediğin O Anlari Hatirla. Sevilmeden Sevdiğin O Günleri, Aklindan Bir Bir Silip Atmak Istediğini,yeni Bir Aşka Kollarini Yirtilana Kadar Açmak Istediğini,ve Bu Aşkta Yaşayamadiklarini Yaşamak, Umutlarina Kavuşmak Ve Yaşanan Tüm Acilari Unutmak Istediğini, şimdi Aşik Olmuşken Onu Kaybetmek Istemediğini, Mavi Düşlere Dalmişken Uyanmak Istemediğini, Artik Beklemek Istemediğini, Işti Tam Bunlari Bulmuşken, Ve Bunlari Kaybetmemek Için şimdi Haykir Seni Seviyorum, Ve Haykiriyorum Aşki Yaratan Benim Sevgilim.... |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
KAVUŞURSAK BİTERİZ BİZ
Kavuşursak biteriz biz Biz mutlu sonlar katiliyiz Kavuşursak biteriz biz Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz.. Herkesin bildiği bir aşk Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz Belki biraz serseri, belki biraz deliyiz. Ama kavuşursak biteriz biz.. Bir kor var içimizde yanan Onu küllendiremeyiz Görüşemeyiz, konuşamayız, şevişemeyiz Bir aşk var bizi biz yapan Kavuşarsak biteriz biz.. İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz Dokunsak kanar ellerimiz Hiçkimseye söylemez Gizli gizli severiz Kavuşarsak biteriz biz... |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
MUTLU OL HEP
Neden senden gelene hayır dedi bu ömrüm. Koydun önüme bir damla sevgi kabullendim. Şimdi bana git desen giderim. Olmadı ki senle koşacak kadar sıkı bir kavgam. Üzülme sakın bu sözlerime. Bakmada sitemime, Asıl ben bitmeliyim bu sevgide beklide, Belki de yok olmak benim hakkım senin yerine, Sana saygımdan yazıyorum şimdi tek cümle. ‘’Mutlu ol hep Mutluysan mutluyum bende!! |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
AYIN GÜLE SERENADI
l Ey imtiyazlı güzel, uyan derin uykudan Hatırla bülbüllerin divane olduğunu Dün sabah seni görüp çarpılmış gökte güneş Önce anlayamamış ona ne olduğunu Gönderince kalbime ışığını bu gece Bildim bütün aşkların bahane olduğunu Şimdi ben de garip bir haldeyim, biçareyim Şaşırdım ayın kime pervane olduğunu ll Rüzgarı senin için öpüyor dudaklarım Bal rengine boyuyor yolları senin için Dehlizlerin dumanlı, küflü karanlığından Aydınlığa çekiyor kulları senin için Misk-ü amber kokuyor çölün kalbinde zaman Sim-ü zerle süslüyor kumları senin için Senin için ırmağa karışıyor denizler Can meyvesi kırıyor dalları senin için lll Bülbül yine mey'ustu; vatan virandı gülüm Uğrunda hayallerim bile yıprandı gülüm Mecnun dahi Leyla'yı anmaz oldu yürekten Güzeller güzeliydi; hani sultandı gülüm Yaşamak, sonsuzluğu tattı avuçlarından Ölüm tomurcuklandı; kabir uyandı gülüm Bir kafdağı kalmıştı varlığından bihaber Seni görünce, o da tutuşup yandı gülüm |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönlüm gece gündüz senin derdinde,
Aylari aylara eklemedim mi ? Vuslat için henüz erken dedin de, Sabir taşi olup beklemedim mi ? Çildirdin galiba sabret diyorsun, Sanma ki susuzum sanma ki açim ! Ya aşki bilmiyor, ya sevmiyorsun, Seni istiyorum, sana muhtâcim ! Vurulup senin o güzel gözüne, Ugrunda aklimi yitirmedim mi ? Bagli kalmak yok mu sende sözüne, Ben verdim yerine getirmedim mi ? Çildirdin galiba sabret diyorsun, Sanma ki susuzum sanma ki açim ! Ya aşki bilmiyor, ya sevmiyorsun, Seni istiyorum, sana muhtâcim ! |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
sevmek istiyorum
Ey ömrüme ömür katan güzel seni tanımadan önce yorgun *******in bitmeyen sabahların puslu ihanetlerin yitik askların sonu olmayan acıların kadınıydım ben seni tanımadan önce sancılı yanlızgın hasret prangalarını kollarına takılmıs mahkumuyum ben seni tanımadan önce yıkık kentin garip kızı yıkılan umutların garip prensesi bun yüzden sana asık olmak istedim karanlıkdan kurtulup ışıga dogru isde bu yüzden seni dilime türkü kalbime nakıs gibi isledim bu yüzden sana sevdalandim bu yüzden günesim olmani istedim artık ne karanlık *******i ne puslu sabahları nede hasret rüzgarlarını görmek istiyorum yanlız ve yanlız seni sevmek istiyorum. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkımıza umut ile bakan gözlerim
Sıcaklığına sevgine alışmışken Terkettin. Tuttuğu her şeyde tenini hisseden ellerim Dokunuşuna alışmışken Terkettin. Ağzından çıkan her kelimeyle titreyen yüreğim Sesine alışmışken Terkettin. Seni düşünerek dalıp giden benliğim Rüyalarda sana alışmışken Terkettin. Yazdığı her mısrada sevgimizi anlatan kalemim Şiirlerde sana alışmışken Terkettin. Seni hatırladığım her an kuş olup kanatlanıyorken Düşüncelerde uçup sımsıcak sevgine konuyorken Terkettin. Şimdi donuklaştım. Gözyaşı dolu *******i silemez oldum. Yazdığım sevgi dolu şiirleri okuyamaz oldum. Aşkını hatırlatan hiç bir şeye bakamaz oldum. Sakladığım mendilini tutamaz oldum. Elimdeki resmine bakamaz oldum. Tam sana kavuştum aşkımı buldum derken. Terkettin...... Sevdiceğim buralardan çekip gideceğim. Sonunda sensizliği terkedeceğim.. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
basit yasayacaksin. basit
mesela susayinca su icecek kadar basit... dort cikacak, ikiyi ikiyle carptiginda. tek dugmesi olacak elindeki cihazin; tek bir dugme, tek bir cumle gibi... sevince lafi dolandirmadan soyledigin 'seni seviyorum' gibi. basit bir opucuk yetecek sana... basit, sicak bir opucuk; ve o opucukle dolacak tum gunlerin, tum duslerin. o opucuk icin yapacaksin hayatinin kavgasini, opucuk icin yiyeceksin hayatinin dayagini. kabak cekirdegi verecek sana rakamlarin veremedigi mutlulugu. el yazisiyla yazilmis egri bugru bir mektup olacak en degerli kagidin -hep yaninda tasidigin, atmaya kiyamadigin. iki harekette giyiniverecek, iki harekette soyunuvereceksin. kisacik olacak uyanman, ve yola cikman arasinda gecen sure; kisacik olacak sicacik kollara dolanman ve yolculuklara cikman arasinda gecen sure. kendin bile anlayabileceksin yazdiklarini; bakislarin bile anlatabilecek kendini. beklentilerin de basit olacak: kaf dagi'nin onunde bekleyecek mutluluklar. bir islikta bulabileceksin en uzun dostluk romanini; ya da bir damla gozyasi yasatacak sana en ucuz ask romanini. pankreasinin sagligina dua edeceksin kapatirken gozlerini. zafer isareti yapacaksin tuvaletten cikarken. bir kasarli tost olacak aradigin nasil oturacagini bilemedigin sofrada, parmaklarin en kiymetli catalin. yine, ayni parmaklar cozecek en karmasik denklemleri. iskender'in kilici duracak avukat rehberinin yaninda. bir filarmoni orkestrasi veremeyecek sana kontrplak bir gitarda dogru basilmis bir 'fa diyez'in mutlulugunu. makyaji ilk 'a' sina kadar bilmen yetecek. temizlik kokacak en pahali parfumun. 'bilmiyorum' diyebileceksin bilmediginde ve cok normal olacak 'onu da' bilemeyisin. tek dereden su getirmen yetecek, bir 'istemiyorum' diyebilmeye, ne durdugu fark etmeyecek abanin altinda. saatin, sadece saati gosterecek, telefonunu sadece telefon etmek icin kullanacaksin, kucuk bir not defteri olacak 'bilgini' en hizli 'sayan'. basit yasayacaksin, basit. sanki yasamin bir gun sona erecekmis gibi basit... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|