![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu Defa...
Pencere kenarında Yalnızlığına eşlik eden Yağmur sesleri Çağırıyordu sessizce Ayrılığın eşiğine gelmiş Vedalaşan nefesleri... O yine dalgın Yine hüzünlü Maziye dalar iken Acı bir tebessüm ile ' 595 Vefa Küçük... Yine mi sen Seni gidi haylaz Neler çekiyorum senden Bir bilsen...' Sözleri geldi bir anda Gönül diline .................................................. .......................... Ahh! ...Vefam..ahh! Sen değil miydin Sınıfın... Ne sınıfı, hatta okulun Hadi hadi... Taa ki...mahallenin Başının belası Sen değil miydin Haylazlığın,yaramazlığın Tembelliğin dik ala'sı Derken... Islatıyordu Jilete küsmüş sakallarını Bozulmuş musluk başı Göz bebeklerinden düşen Göz yaşlarının her damlası .................................................. ............... Ahh! ...Vefam...ahh! Öyle yalnızım ki Pencereme kuşlar bile konmuyor O kadar ekmek ufaladığım halde Yoksa...onlardamı farkında hastalığımın Bi daha zahmet olmasın,doğramasın Diye yemiyorlar yemlerini Zağar ki, herhalde... .................................................. ......................... Ahh! ...Vefam...ahh! Biliyor musun Hatırımdan hiç çıkmıyor Öğretmenler gününde Aldığın hediye Sahi yahu! ...söylesene İskambil kağıdından Olur mu hiç hediye Ne diye aldın Bilmem ki...ne diye Hoş... Ne fark eder ki Gül getirenler nerede şimdi Nerede... Kağıdı boş verde Vefan deva oldu Bu vefasız derde .................................................. ...................... Ahh! ...Vefam...ahh! Nasılda hemen tanıdın beni Sırtlayıp götürürken Kemik yığını bu bedeni ' Kokundan tanıdım kokundan,öğretmenim...' Ahh! ... Vefa...Vefa...Vefa...Küçüğüm Benim...benim...benim...giden Bu defa... .................................................. ......................... Pencere kenarında kuşlar Muhabbetle yemlerini yer iken Okul önlüğünü çıkarıp Hastabakıcı önlüğünü giyen Vefa... Vefasızlar adına Morga indiriyordu öğretmenini Son defa ' Daha çok gençti...' diyen vefasızlar Mırıldanır iken... .................................................. ................................... Vefasız terk etti,çağırırken Vefa Vefamın sırtında giderken son defa... Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|