![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnızım
Yalnızlık yüreğime çöreklenmiş Acımasız kör bir yılan misali Sesimi duyuramadığım yerdeyim Terkedilmiş bir liman misali Dalgalar bile unutmuş, haritadan silmişler Benim olduğum, seni beklediğim sahili Güneş bile öylesine doğup batıyor Yalnızlık kollarına almış sıkıyor Salih'i Salih Özalaşan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnızlığın Askerleri
Yalnızlığın askerleri esir almış yüreğimi Hücre hapsindeyim *******i Prangalar vurulmuş yüreğime Sana mahkum, sensin yaşıyorum günleri Cezam seni sevmek Bilmiyor yalnızlığın askerleri Yürekleri taşlaşmış kararmış gönülleri İstemiyorlar benim seni böylesine sevmemi Kızgın demirlerle dağladılar bedenimi Kollarım taşımıyor artık zincirleri Bilmiyorlarki değiştirmez hiçbirşey asla fikrimi Söküp alamaz kalbimden asla seni Sende orda hapsolmuşsun Farkında değil, yanlızlığın askerleri Y.Tar.29-10-2002 Saat 17.40 Salih Özalaşan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yara Bendedir Ey Dost
Hayat sen ne vefasızsın, ne hallere düşürdün beni Okuma yazmaz bilmezsin, elime verdin acımasız kalemi Dostu üzdük sürçü lisan ile düşman aldı eline defi Yara bendedir ey dost göz bebeklerime sokmalı kalemi Sen kimsin? Taşlarsın her önüne geleni Sevmeyi bilmezsin sevenler nasıl çeksin seni Bir gün olsun düşünmedin Tanrının verdiği bu teni Yara bendedir ey dost sen sakın gocunma emi Dildir söyler kalemdir yazar yok ki dilin kemiği Serseriyim dersin yerlere serdin sen serseriliği Aynaya bak kaldır gözünden artık şu perdeyi Yara bendedir ey dost düşman etmişim kendime kendimi Yazım Tarihi 05-07-05 Saat 00,15 Salih Özalaşan Salih Özalaşan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasak Aşk
Nasıl bir sevdaya düşmüş yüreğim Cehennem ateşiyle yanıyor, yanıyorum Kavuşmaya yok bir nebze ümidim Yüreğim kangren kanıyor, kanıyorum Sevmek yetmiyor çok sevilseniz de Kimseye seni sevdiğimi diyemiyorum Siz adına yasak aşk deseniz de Kalbime vurulmuş kelepçe kırılmıyor, kıramıyorum Kalbimin sahibi başka dinlemez ferman Bedenim belki yasta, sende gel diyemiyorum Bir yanda hayatımı paylaştığım kadınım Bir yanda canımın içi, vazgeçilmiyor, vazgeçemiyorum Keşke hiç doğmasaydım, elimde değildi ki Kaderim baştan yazılmış silemiyorum Hem sen mutsuz, hem o bu adil değil ki Kahretsin ölmek istiyorum, bir türlü ölemiyorum Yazım tarihi 05,04,2003 Saat 13,30 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasak Aşkım
Seni unutturmak mümkün mü? Senin sevginle çarpan yüreğime Sensizlik bana aratır ölümü Sensiz hayat zulüm gönlüme Olmasa da ellerin ellerimde Bakmasa da gözlerin gözlerime Ömür boyu hasret kalsam da nefesine Senden başkasına yer var mı? yüreğimde Sensin canıma tek yoldaş Yokluğunda dertleştiğim sırdaş Birleşmek hayal; bağrıma bastığım taş Ayrılıklar yazılmış bizim kaderimize Anlatamam acılarımı dağlar dayanmaz Yazamam duygularımı sayfalar almaz Deme bana sevenler ayrı kalmaz Ayrı, ayrı nikah düşmüş ikimize Belki bir ihanet sevgiler yüreğimizde Başka eller dolanıyorken bedenimizde İsyanın faydası var mı nefsimize? Sevgiler farklı, bedenler farklı yüreğimizde Y.Tarihi 04-03-04 Salih Özalaşan Salih Özalaşan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasaklar Koydum Güzelliklere
Yasakladım seni artık gönlüme Öpmeyeceğim bal dudaklarını Kilit vurdum artık nefsime Koklamayacağım gül yanaklarını Mil çektim artık gözlerime Görmeyeceğim ceylan bakışlarını Sakatat gözüyle bakıyorum artık yüreğime Yaşamayacağım seninle aşklarımı Zincirler vurdum isyankar bölgelerime Yarattım kırılmayacak prangalarımı Bendini yıkacak azgın dalgalara dönse de Çelik odalara hapsettim duygularımı Toprak olsam; Artık kimseye olmayacağım mezar Kapattım açmamacasına kucağımı Temellerde taş olsam; Günahkar evlerinde Güneşlere kapattım artık çatılarımı Esmeyecek başımda kavak yelleri Kimse için söylemeyeceğim artık şarkılarımı Yasakladım dudaklarıma artık dualarımı Tanrıdan başkasına kapattım avuçlarımı Şimdi bir ben varım; Bana dahi faydası olmayan İçmesin kimse, kuruttum aşk pınarlarımı Bir beden var içerisinde yürek atmayan Kestim sevgiye giden damarlarımı Yasaklar koydum güzel olan her şeye Cehennemde yaşamak istiyorum kalan zamanlarımı Nefes almıyorum duymamak için kokunu Sustum; Açmamak üzere kapattım dudaklarımı Y.Tarihi 21+22:-2-2004 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşanmamış Zamanlar
Yaşanmamış zamanları yaşadım seninle Yazılmamış zamanları yazdım kalemimle Doğmamış günlere hayaller kurdum Gelin güvey oldum kendi kendime Gün oldu kardelenim diye ağıtlar yaktım Gün oldu methiyeler düzdüm menekşe gözlerine Gün oldu senin yerine ağladım; Gün oldu Sana saltanatlar kurdum serseri yüreğimde Adına aşk denen sızılar, seninle girdi yüreğime Uykularım bölündü, hayallerin düştü gözlerime Suskun kalemim seninle kavuştu tekrar diline Seninle yaşamak varmış yaşanmamış zamanları yine Gülümsemeyi tanıdım, bazen de ağlamayı gözlerimde Sevilmeden sevmeyi öğrettim zavallı yüreğime Ellerimin titremesini gördüm, ne zaman uzansam ellerine Hükmetmesini öğrendim, yazmasını bilmeyen kalemime Hasreti tanıdım, özleminle sarhoş olmayı *******de Bilmediğim, tatmadığım yaşamadıklarım yaşandı seninle Dahası ölmeden Cenneti gördüm, bana bakan gözlerinde Yaşanmamış zamanları yaşattın, sevgiler güzel yüreğine Y.tarihi 12-02-2004 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazamadığım Mektuplar
Yazmadıklarımı yazsam Aklımdan, yüreğimden geçip yazamadıklarımı Hayallerimi bir, bir sıralasam Düşlerimin dışında yapamadıklarımı Sayfalara sığar mı, alt alta koysam Bir türlü sana anlatamadıklarımı Ve bir gün karşına geçip okusam Yüzüne karşı bir türlü konuşamadıklarımı Ya ellerim titrer sayfayı tutamazsam Dilim tutulup okuyamazsam yazdıklarımı Bilmem ki nasıl yazıp okusam Gözlerine baktığımda, tenimin alev, alev yandığını Karşına bu niyetle ne zaman dursam Kalp atışımın inanılmaz hızlandığını Yüzümün aldan mora, mordan ala döndüğünü Görmedim ki bir günde kızarmadığını Sanırım yazamayacağım ve okuyamayacağım Sende asla öğrenemeyeceksin yazamadıklarımı Ve ben kalbimde saklayacağım Yazamadıklarımla dolu mektuplarımı Yazım tari.30 03 2003 Saat 12.10 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazamadıklarımı Yazacağım
Bir gün sana yazamadıklarımı yazacağım Sayfalar dolusu; kan, gözyaşı, sevda Senin için katlandıklarımı anlatacağım Eğrisi doğrusu; neleri kaybetmişim yolunda Sen bilmedin kadir kıymet Eller görsün mecnun olduğumu uğrunda Sendin yüreğimde dinmeyen hasret Nedense değiştin; benim için Leyla olduğunda Ben varsam bulutu perde eyledin Benim için vazgeçilmez bir güneş olduğunda Yağmura hasretken karlar yağdırdın Alev, alev yaktın; boyun büküp solduğumda Feryadıma yıkıldı birer, birer dağlar Keyifle kahkahalar attın ağladığımda Bir gün yazamadıklarımı yazacağım Saçın başın yolacaksın okuduğunda Dilin tutulacak, donup kalacaksın Sayfaların her mısrasında kendini bulduğunda Anlatacağım bir, bir; seni ve beni İşte o diyecekler, yazdıklarım okunduğunda.! Bir daha güneş olup doğamayacaksın Ben kara toprağa kavuştuğumda Toz tanelerinde beni göreceksin Rüzgar yerlerden alıp savurduğunda Yazdıklarımı yaksan da, kalacak anılar külünde Anlatılacak; iki kişi bir arada olduğunda Benim için günahkar, ama aşıktı diyecekler Sen ne cevap vereceksin; sana sorulduğunda Bana ettiklerinle kahrolacaksın Anlatacaklarımla can evinden vurulduğunda Belki ben asla göremeyeceğim Ama sen, ama sen, insan içine çıkamayacaksın Yazamadıklarımı yazdığımda Yazamadıklarım okunduğunda Dilden dile anlatılan efsane Ben mazlum aşık; sen vefasız sevgili Dahası ben bir zalim kalem elimde Senin sevdan ile kafayı bozduğumda Yazamadıklarımı yazacağım Sanırım o gün artık çok yakında Y.Tarihi 30-07-2003 Saat 16.00 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yediveren gülüm
Seni andım gözlerimde iki damla yaş Karanlığın ortasında hayalin arkadaş Bağrıma bastığım belki soğuk bir taş Sensizliğe alışırım belki yavaş yavaş Gece ortasında arıyorum bir sırdaş Sırrımı paylaşacak belki bir yoldaş Gönül sayfamda sırlar sarmaş dolaş Hangisinden başlasam çıkar savaş Seninle olmuşum hem dost hem arkadaş Aslında yüreğim bir sana sırdaş Parça parça oldu inanki Bağrıma bastığım o kapkara soğuk taş Bir seni sevmişim, Bir sana sonsuza dek bitmeyecek aşk Bir senin için ağlamışım Bir senin için nehirler oldu gözlerimden akan yaş Bilmiyorum şu an gecenin neresindeyim Geçmiyor zaman benimle hıçkıran saat kaç Sensizliğe kahreden yüreğim Yıldızlar olmuş aşkıma sanki taç Tanrıya yalvaran dudağımda dua Ne olur hayatıma onunla bir sayfa aç Hayallerim gerçeklere çok uzakta Ne olur seven yüreğime bir umut saç Gönül bahçemde bir sen yeşer Yediveren gülüm ol sonsuza dek aç Olmasın artık yüreğimde hüzün Mutluluğa uzanan bir kapıyı artık aç Salih Özalaşan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|