![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensin Kusurum (Merhaba)
Sen sen diye akar bu gözyaşlarım Sabaha dönmüyor saf akşamlarım. Yatağımdan taşar durmaz akarım. Gem vurduğum bu sele merhaba! Gözümde ferimsin kalbimde nurum. Yeni yılda gelse olmaz umurum. Yolunda ölürüm sensin kusurum. Başım koyarım bu yola merhaba! Gönül dinlemiyor saymaz bahane. Şakıyan bülbülüm dilim şahane Nice dertler gördüm kondum bahçene. Sensiz bitmiyor bu çile merhaba! Köşe bucak kaçar benden saklanır. İşlediğin günah sanma aklanır. İçimde saklanan sır kabuklanır. Acıyı çeken bu kula merhaba! 30.12.2006 20.30 Kamil Çağlar
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensin Ya Muhammed.
Hakkı tesbih edelim, gönlümüz arşa erer. Avuç açıp Mevla’ya, yaşayalım muteber. Şeytan şirkine uyup da, olmayalım heder. Şikayete olan derman, sensin Ya Muhammed. Mahbubu sensin, yaratan “O” Yüce Malik’in. Emriyle son bulur, zulüm zamanı zalimin. Tevhid bayrağında işli, yaşıyor izlerin. Ömrümüze yağan rahmet, sensin Ya Muhammed. Yoluna kardeş olur, daima hazır ümmet. Mahşerde hakka dönük, secdeyle bekler himmet. Vaat ediyor Rabbim, yaşanmaz asla zahmet. Kalplere dolan şefaat, sensin Ya Muhammed. 14.02.2007 16.00 Kamil Çağlar
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serzeniş
Yeni yeni filizlenmeye başlamış Gönül fidanlığını. Elleriyle yakmaya çalışması Gibi hainlerin... Cayır cayır alevlerin sarması gibi. Dört bir yanını hasretin.. Feryadı yankılanıyor iki dağ arasında, Gidip gelen aksiseda gibi kulaklarımda... Susuzluğunu dindirmek için Pınar ararken dudaklarımın; Karsısında bir dev gibi, Serap gördüğünü anlıyor gözlerim.. Bir daha şahlanarak yürüyemeyecek Korkak, bedbaht ve sünmüş Pısırık ve aşağılık bedenim. Ama asla bulamayacak o naçiz, O nadide askı kalbim. Ve yine kırık kanatlarını Çırpmak isteyecek ümitle. Aradığını ararken zavallı gönlüm. Çiçeğe sevdası gibi arının O daldan o dala zıplayarak Bulacak sevgim gerçek sahibini. O gün geldiğinde sadece aklım değil Yüreğimde gülecek dönüp baktığında... Bir kuş gibi, Süzülüp gidecek ebediyete.... Hiç korkmadan, hiç sıkılmadan. Sadece o kalacak.... Sadece ümidim. 07.10.2001 19.30 Kamil Çağlar
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Bu, Başı Dumanlı
Soruyorum seni dostlara, “kimdir bu nazlı” Başları öne düşüyor, ne yapacak senin gibi enkazı.. “Desem ki; sevda bu, başı dumanlı” Sen ne dersin, bırak artık edebiyatı! Nerde kaldı hazin kelimeler, boğazım kurudu. Çok fırtına biçti kalbim, ama şimdi duruldu. *******e saklandım, yıldızlara sordum, Çam dalında şakıyan kuşu, hayıra yordum. Dalından koparılmış güle ağladım, Bağrım acınla yandı, isminle dağladım. Bil ki sana bir tek, sevdiğimi söyleyemedim! 25.06.2007 17.00 Kamil Çağlar
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam
Ellerimde hazırdı kalbimde! Yakmanı bekliyordum aşkımıza, yeşil ışığı! Yıllardan beri sarıda bekleyen! Kimi zaman kırmızıya kimi zaman da, yeşile çalan sarıda! Park etmeme izin vermeni istedim. İki kaşın arasına! Sınavları kazanmıştım ama mülakatta eledin, her defasında! Duble sevdam oldun, silinmiş yollarında! Seyir defterine yazılmayı bekledim! Serin sularında yalpalanırken! Şiddetli fırtınalarında sallanan mendirek yelkeni! Kan damlayan bıçak olmak! Böğrüne saplanan. Sırtından tutularak silinen peçete! 16.05.2006 19.30 Kamil Çağlar
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdanın Düşü
sevdanın düşü yere düşmüş kırık cam parçalarında saklı ve kesik kalpden damlamış kan izleriyle, koyuluğu ile vardı sessizliğinde. sönmüş ateşin üzerine yeniden alevlenmesi için üflenen ciğer görevi yüreğini acıtan, soğuk ve gece yarılarına kadar uzanan tırnak kazınmalarında oynuyordu. çifte sürülmüş yüzünde ve şaşırmış korkularda kendine acıma duygusunu kaybetmişti farklı bir dilde konuşan nerelerden geldiği bilinmeyen korkular sevdanın düşünü de başlamadan bitiriyordu. sevdanın düşü parçalanarak yerlere savrulan kırık ayna parçalarından yansıyordu birçok noktadan odaya yayılan üç boyutlu kapalı devre yayınıydı. 01.05.2002 23.00 Kamil Çağlar
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviye krizi!
Yorumsuz; Dumura uğradım, açıklamalarından! Anlaşılmaz haldeydi, tutumun! İzin vermediğim halde! Yani; Seviyesiz laflarının, nereye gittiğinin farkında değildin! Boş ver; Sen istediğini düşün! Zaten; Düşüncesizliğindi, kast ettiğim! Önemsiz hislerdi, geldi geçti! Unutmuşum; Eğitemezdim seni! Sen okumuş, tahsilli. Ben ise kör, cahil! Sıkıldım artık! Sadece; Seviye kriziydi, düzeysiz! Seninle ilgisi de yoktu! Yükselmemek üzere, düşmüştü! 25.11.2006 13.00 Kamil Çağlar
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sıcak Aşk.
Kahretsin ki aşkınla dolu kalbim... Üzülmek istemiyorum dünyada. Bizi üzecekler ve ben kaldıramam sensizliği.. Vermezlerse eğer izin sevgime.sevgimize... Aşılması gereken öyle çok engel varken.. Kendime olan güvenim nerede. Tedirginliğim tek korkum değil.. Önüme çekilen setlerdir diğeri de..... En koyu mavi düşleri avucuna. En içten mutlulukları gözlerine. En derin sevgileri kalbine usulca bırakmak varken.. *******in yalnızlığı iyiliğinden midir sence? Umurumda mı ki? Kalbim kıpır kıpır yine.. Duygularım sahip oldu benliğime. Düşünmek istemem. Üzülmek bana göre değil. Hayatımın yanlışını da yapsam bence.. O yar ki hayal bile etsem timsalini. Yerin olmaz yüreğimde... nefesimde... Sesini duymazsam eğer sahipsiz aksamlarda.. Uyku olmaz bil ki gözlerimde... 07.08.2001 18.30 Kamil Çağlar
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sıkılmaktan yorulan yumruğumdasın
kim boğulmadı ki denizlerinde, biriken gözyaşı yağmurlarında.. kim tutunmadı ki dalgalarında çırpınan kuş kanadına.. kim damlamadı ki yüreklerde taşan kan çanağına.. ey özlem.. ağlamaktan kızaran gözlerimdesin taşımaktan yorulduğum sırtımda.. dokununca yıkılan, kibrit çöpünden yapılmış dünyamda.. kim dağılmadı ki rüzgarlarında kök salsa da acı toprağa.. kuruyan yapraklar gibi savrulsa da.. alıp götürse de çok uzaklara.. kim boğulmadı ki sokaklarda biriken su damlalarında.. ey özlem.. sıkılmaktan yorulan yumruğumdasın. en şiddetli duvar çatlamalarında.. kırılınca atılan camdan yapılmış aynalarda.. kim yıkanmadı ki yağmurlarında kim ezilmedi ki gökyüzünü yırtarak düşen dolu tanelerinin altında.. kim kırılmadı ki kaldırım taşlarında diz çökerek ağlasa da.. ey özlem.. taşımaktan usandığım kalbimdesin. en gizemli aşk sözcüklerinde.. silinince kaybolan kurşuni kalem karalamalarında.. 23.02.2007 22.30 Kamil Çağlar
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sin-Kaf
Bazen kulaklarım çınlıyor! O anda; senden başkası gelmiyor aklıma! Birden gözlerim dalıyor, çok uzaklara! Ortalığı bir sis bulutu kaplıyor! Her yer buğulanıyor, biraz da ıslanıyor ortalık! Sanki çiğ düşüyor yanaklarıma! Övgü dolu kelimeler çıkamıyor dilinden, biliyorum! Kulaklarımın çınlamasından anlıyorum! Temelsiz küfürler savuruyorsun sağa sola! Sin-kaf dolu sızlanmalarında! 17.01.2005 23.00 Kamil Çağlar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|