![]() |
|
|
#121 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çocukça
gün anneme nazla başlasa uyumak için her türlü numara bana yakışsa mızmızlansam babamdan yanağıma bir öpücük almadan güne başladım diye ağlasam bisikletimin freni tutmazsa diye korksam yokuştan elma ağaçlarına dadansam ham meyve yemekten karnım ağrısa dizlerimde erkek cocuk oyunlarının izi olsa kordelaları başımdan atsam papatyalardan kolye yapıp boynuma taksam tarihi bir çeşmeyi köşküm yapsam bende içindeki sultan olsam yollarını süpurup dursam şimdi gözümden geçti o gün hayalleri özledim kıpkırmızıydı Bursa şeftalileri francala kokuları küçük langa yolunda çukur fırında berber cubuğu dönerdi kırmızı beyaz koskada susamlı helva hey gidi teyyare evleri üniversite ne kadar büyüktü o yaz balık kokardı Kumkapı sahilleri hele sokaktan geçen poğaçacı amca özledim o günleri çocukça gözlerimin daldığı anlardan 1 Nevin Kalafatoğl
|
|
|
|
#122 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çocukluğumun Çamlıca Yollarından
yağmur yağıyor sağnaklar var gene dayanamıyorum artık güneşsizliğine günün Londra sokaklarında ama sıcak havalarındayım bu karanlık bulutun gözlerim giydi kuzgun yeşilleri ıslattı gökyüzündeki sular çılgınlığını yaşadı burcumun ateşi alevlendi birden.. döndü korlarına küllenmesin yüreğimdeki şarkı karanlıklardaki bulutlarla bilmeliyim bilebilmeli güneşi görebilmeliyim görebilmeli... fırtınalar o garip zamansız ve acı fırtınalar damarlarımdan gelen nabız seslerime karışırken bunalımlarım inanmak ne büyük lüks sana bogazın o kuytu sevecen yerinde Şemsipaşa yolunda yokuşlarında eski tramvay geçişlerine bakan camında evinin içindemi o bendeki fırtınalar buğularına yaz camının iki kelime dışı yağmurlu içisıcak bir zamanında vatman amca okur onu ve bana yollar.. çocukluğumun Çamlıca yollarından 04.01.2004 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#123 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çok Zenginim
*******i üretirim... Gündüzleri parçalar.. Güneşi kırpar Yıldız yapar.. Yanına offf yerine ayyy Koyar ******* yaparım... Günışığım Bunun için var... Bir yerine bin üretim. Ben çok zenginim.. 17.12.2003 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#124 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Da veya De
Fon.... da Telefon.....da Sen......de Sensen.....de Müzik...de Güzel.........de Tuval.....de Gözyaşları..da Canlı.....da Kalbim.......de ............nasıldır ........bir düşün ..da veya... de 16.01.2004 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#125 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dağlara Özlem Kınamaları
gün duruluğunun son saatlerinde durdum bir kum tepeciğinde yalınayak ufukta morlar oluşmamıştı kızıllıklar denize varmamıştı kumdan bir cehennem ateşi geçerken bedenime serinliği vurmaya başladı meltemin ellerimi uzattığım anlardı zamanı enerjisine varmanın güneşte son değildi ne de ilk gece basmalarını beklediğimin Akdeniz'e aştım seni deniz gözlerim pramit şimdi Nefertiti'nin ve Nil'in yanındamıyım güneş oralarda bir yerde beklemekte ben Side ağustos böceklerinin akort saatlerinde insanlar insanlar insanlar bronzlaşmış kaba etleriyle karpuz tabakları ellerinde ahçı keplerinin gölgelerinde bir süpürge bir faraş akşam temizliklerinde gözlemlerim hayat ertesi gün aynı nakarat ve ertesi gün gene deniz ister ayaklarım şimdisu serinliklerinde bense biraz uyku ama gece mehtap görmeden yapamıyacağım bir nakarat şarkılar dinlenirken otellerin emekler bir günlük bu yad ellerde günler karışık *******e aşklar çarpışık gönüllerde günahlar gebe *******e yaşam bu oldu yazık bir gül koklamayalı bahçelerde aylar evimin balkonunda kaldı dağlar yaz tam ortasındayız gün bitmekte güneşi beklerken akşam denizin sesi solmakta ayaklarım altında kum yanmaları yalınayak beni almakta teknem ufukta sevgilim uzakta güneş denize doğru varmakta ihanetini yaşamakta ömrüm gönlüm dağları aramakta gözlerim seni Antalya ağlamakta yorgun sen bir başka şehir oldun gün kararmalarının ilk saatlerinde Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#126 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dağların kızı
özlem kokuyorsun dağların kızı doruklarında bir çoban düşlüyorsun dağlarında sadece sana kaval çalan kuzular seviyorsun çobanın kızı gözlerinde mühür olan çiğdemler ve anemonlar vadide ilk heyecan serap gibi şefaf tenin sulardan çıkarken buz gibi akan çağlayan taneciklerinde ateş sönen iki diriliğinde bir vişne tanesi göğe bakan güller açıyorsun dağların kızı goncalardan arzular çağlarken suların sesine muz yapraklarından yorgan örtüyorsun üstüne üryan yeşil gözlerini kapatıyorsun dağ çiçeği kokuyorsun aşk iki damla sızıntı dudaklarından gül damlası billur sevgiliye sunulan çağlayanlardan aşık sana meftun sen aşkına kurban dağlardı yuvan kızıllıkların ardında kalan 29.03.2004 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#127 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dar Alanlarda Kadınlığım
dar alanlarda kısa paylaşımları dinliyorum Fahir Atakoğlu'ndan sıkışmış alanlarda paylaşımlar tanıdık geliyor duygularım paylaşilamayanları anımsıyorum hüzün kaplıyor yüreğimi 'tek sen değilsin,senin gibi çokları var' diyorum anlatamayan kimi zamanların kimi zaman zil sesi bir rakkasenin parmaklarında kimi zaman uçan kuşların kanatlarında bazen göz kırpan bir yıldız semada bazen ay ışığı yakamozları suda bazen okunan bir şiirde bazen bir aşk hikayesinde kalemimde yüreğimde ağlıyor zaman zaman Kadınlığım yaşayamadığım paylaşamadığım unuttuğum kurşunlar döküp kapattığım yollarını kaybettiğim varlığım isyanım kadınlığıma farklılığım parmak uçlarım beynim yüreğim hassaslığım sakladığım kıskandığım benliğim bulduğumda onurlandığım yok olmayan yaşayan kadınlığım 08.03.2004 Kadınlığını onurlandıranlara Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#128 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dar paylaşım alanları...
Dar alanda kısa paylaşımları dinliyorum... Fahir Atakoğlu'ndan ve sıkışmış alanlarda paylaşımları... tanıdık geliyor... duygularım... paylaşılmayan anıları anımsıyorum... hüzün kaplıyor melodilerde yüreğimi... duygularımı paylaşıyorum dar alanlarda dakikalarda notalar dans ediyor... kimi zaman zil sesi...rakkasenin parmaklarında... kimi zaman uçan kuşların kanatlarında... bazen göz kırpan bir yıldız semada... bazen ay ışığı...yakamozlar...sularda.. bazen okuduğum bir şiirde... bazen bir aşk hikayesinde... yüreğim.... kalemimde... ağrıyor çoğu zaman... dramatik dar alanlarda.... 27.11.2003 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#129 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dedirttin Sezoş
biz iki istanbullu deli deli yürekli Barış söyler doğru biri olmuş Egeli biri Akdenizli ahhh! o İstanbul yok mu içimizi eder sarhoş gözlerimiz de yaş ******* keder edilen kelimeler iki kadın iki hoş gönül isyan eder bizler sarhoş ................... dedirttin sezoş 19.02.2004 manicibaşı Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#130 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deneyim ve savas
Eğer olsaydı faydası yasadıklarımın, Koyardım bir sepete dağıtırdım aleme Kucak kucak Tadsınlar diye.. Saklamak değildi, niyetim, ama sozcukler sanal bir boslukta kaybolmakta. Ben butun isyanını yasarken hayatımın, hersey boslukta yok olmakta. butun konusulanlar unutulmakta, kalpler kırılmakta, gonuller parçalanmakta. Nefret bosuna değil savastan, savasmak bosuna yorgunluk degil, sabır tası catlamakta, çatırdayıp dagilmakta. Bu savaslar beni korkunç yormakta, tuketmekte. tekneme binmek istiyorum bugun, ufka dogru acıp yelkenimi bakmadan arkama gitmek istiyorum bugun, ama hava bulutlu, gunes batmamakta benim arzumsa gunese varmak gurupta, ona dokunmakistiyorum artık... benimle veya bensiz Hersey yok olmakta, kaybolmakta... 23.03.2003 Nevin Kalafatoğlu
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|