![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Acı tatlı bir hayatı paylaştık
Acı tatlı bir hayatı paylaştık Sen bir ağaç idin bende bir yaprak Dört mevsimin baharını paylaştık Sen bir ekin oldun Ben kara toprak Üretimi tüketimi paylaştık Sen gökte buluttun bende bir yağmur Sevgi sarhoşuyum gözlerim mahmur Başını göğsüme yaslayıp uyur Uykularla rüyaları paylaştık Siyah saçlarında beyazlar niye sevmek çile dedin çektin sineye Hakkım dedin karar verdin sevmeye Sevgi ile sevdaları paylaştık Sen güneş ben yağmur yaşam bir sevgi DOST ŞEREF gayretle emeğin sergi Öğrenme gayreti yaşamın dersi Acı tadlı bir hayatı paylaştık 5/4/2008 DOST ŞEREF Bu şiiri mi evlilik yıl dönümümüz dolayısıyla yazdım Kimden: sabir tasi (Bayan, 71) Kime: Dost Şeref Tarih: 05.04.2008 14:39 (GMT +2:00) Konu: Yn: [kiyamete-kadar] Acı tatlı bir hayatı paylaştık nice evlilik yıldönümlerini,eşinizle,huzur içinde geçirin,ayrıca şiiriniz çok güzel tebrikler. Kimden: kayıp-biri // ESMA ÖZAN (Bayan, 37) Kime: Grup: Uzun Yol Tarih: 5.4.2008 18:59 (GMT +2:00) Konu: Yn: Acı tatlı bir hayatı paylaştık BUNDAN DAHA GÜZEL HEDİYE OLMAZ SANIRIM. ALLAH NİCELERİNE ERDİRSİN EFENDİM. TEBRİKLER. Şerafettin Muş
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|