![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Kalbinde Taşı
Sen ki artık gelmezsin Aşamazsın bu dağları Alamazsın riskleri göze Nasıl olsa ben Alıştım yokluğuna Alıştım yalnızlığa Senden ricam Sakın ola,beni unutma Gittiğin yerlerde Baktığın yüzlerde Dokunduğun şeylerde Ben,ben olayım kalbinde Sen ki artık gelmezsin BENİ KALBİNDE TAŞI Ben bunu bileyim Ben buna inanayım Bu yeter bana Bu yeter bana (04.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Unutma (Dayatma)
Sesin gitmez kulakta Tadın gitmez damakta Ayrı düştük ŞUBAT ta SAKIN BENİ UNUTMA Neden,niçin ayrıldık Biraz bunu sorgula Başkasının kolunda SAKIN BENİ UNUTMA Aşamazsan dağları Bulamazsan yolları Kopmaz sevgi bağları SAKIN bunu UNUTMA Ben böyle yapıyorum Kalp te sen taşıyorum Yük olmadın hiç bana SENİ HİÇ UNUTMADIM Anla biraz halimden Birşey gelmez elimden Adın düşmez dilimden SENİ HİÇ UNUTMADIM Geçti ömrün yarısı Budur sözün kısası Benden sana DAYATMA SAKIN BENİ UNUTMA (06.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Hayallerim Var
Sen olmasanda olur Sen gelmesende olur Olur bal gibi olur Benim hayallerim var Kadınım oldun bile Katmadın aşka hile Kalbinde sevgim kale Benim hayallerim var Dün MAVİ TURA çıktık Akdenizi dolaştık KAŞ tan MEİS e geçtik Benim hayallerim var Asmadın bana surat Koynunda buldum şefkat Bitmedi sözüm dikkat Benim hayallerim var (30.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Sevgim Mezarlıktır
Sanma seni unuturum Onla,bunla avunurum Güzel gözlüm,seni bilmem Benim sevgim mezarlıktır (12.04.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Yol Haritamsın
Rotamı sen çizeceksin Ya ACILAR DENİZİNE Ya mutluluk deryasına Sen benim yol haritamsın (07.12.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benkoliğim,Benkolik(Hiciv)
Üç,beş ŞİİR yazınca Biraz övgü alınca Havalandım çıktım ben Benkoliğin biriyim Şu şiirde DURAK YOK Bu şiirde HATAN ÇOK UYAĞI bilmiyorsun Benkoliğim,benkolik Serbest şöyle yazılır Hiciv benden sorulur Bana selam durulur Benkoliğim,benkolik ARUZ U ben bilirim HECE nin ustasıyım Ben bir RUH hastasıyım Benkoliğim,benkolik (07.12.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Yolum,Sevgi Yolu
Şükür daha azıtmadım Küfür dolu yaşamadım Ona,buna saldırmadım Benim yolum,sevgi yolu Hiç kimseyi kandırmadım Riya yoktur yüreğimde Sevgi dolu yaşıyorum Benim yolum,sevgi yolu Dünya kalmaz sana,bana Mezarlıklar şöhret dolu Hepimiz bir,ALLAH KULU Benim yolum,sevgi yolu Yaram yok'ki gocunayım Malda,mülk te değil gözüm Seni,neden kıskanayım Benim yolum,SEVGİ YOLU (09.06.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bensiz Yaşayamazsın
Ne başından savabilirsin Ne kapından kovabilirsin Girdim senin hücrelerine Damarlarında,kalbindeyim Artık bensiz,yaşayamazsın (26.03.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beş Beden Büyük SEVGİ
Bundan sonra Bana Aşktan, Sadakat tan Sevgiden bahsetme Sana Benim sevgim Beş beden Büyük geldi (06.03.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beş Bininci Mektup
Yığınla mektubun var önümde Kimi 1975 tarihli,kuruş damgalı Artık zar,zor okuyabiliyorum Kimi,taptaze Hani,cillop gibi yesyeni Kokun üzerinden gitmemiş gibi Sanki ellerinin izi öylece duruyor Tarih 2005'i gösteriyor Tam altıyüz bin lira Bir mektuba bu para Deli para bu? Bu para 1975'de bizde olsaydı Ev,araba alır Yuva kurardık... Aşkımız Yokluğa,yoksulluğa yenilmezdi Resimlerin Hep siyah,beyaz Sararmışlar,solmuşlar Hala gülümsüyorsun Sıkı,sıkıya sarılmışsın bana Bırakmam seni der gibi? Benimle dalga geçer gibi...? Güzelliğin aynı duruor Eminim bundan eminim Şimdilerde olsa Sen dünya güzeli seçilirdin? Yığınla mektup,resim var Yığınla dert var Dertler kafesinde gibiyim Acıların Şairi oldum çıktım Dün duygularımı kaybetmiştim Bugün NÖBETÇİ ŞAİRİM Acılarla,ayrılıkları anlatıyorum Bıkmadan,usanmadan Hamasi şiirler yazıyorum Sevenimde var Sevmeyenimde? Bazıları şiirlerimle ağlıyor Bazıları ise gülüp geçiyor Ammada saçmalamış diyorlar Sevgimin dozajını tutturamadım Biraz abartılı yazıyorum galiba? Zaman hızla akıp gidiyor Ben KAĞNI bile olamadım Hiç yol katedemedim Mutluluk trenine binemedim Hala bıraktığın yerdeyim Duygularım aynı Sevgim aynı'da Umutlarım küf tuttu Dün tarihli mektubunda Yine geleceğim Bekle yazmışsın Bayatladı bu sözlerin Artık inanmıyorum geleceğine Sahi hiç düşündün mü? Gelsen neyi değiştirebileceksin? Herşey eskisi gibi olacak mı? Çocukların,kocan ne olacak? Bu kadar kolay mı gelebilmek Kolay mı bir yuvayı yıkabilmek? Ben,zaten gelmeni istemiyorum Mektupların yetiyor bana Resimlerinle avunuyorum ben? Yığınla mektubun var önümde Hangi mektubunu açsam Hangi mektubuna baksam Hep seni seviyorum yazmışsın Dün,böyle yazmışsın Bugün,böyle yazıyorsun Peki ama neden? Neden biz ayrıldık? Herneyse,boşver Yarın yine mektubunu bekliyorum Aklına hiç geldimi bilmem Kaç mektup yazdın bana Bilmiyorsun Saymadın değil mi? Allah nasip ederse,yarın 5000'inci mektubunu alacağım Dile kolay 5000 mektup Say,say oku,oku bitmiyor Amma ben memnunum Bıkmıyor,usanmıyorum Hergün mektuplarını okuyorum Resimlerine bakıyorum Nice 5000'nci mektuplarda Hasret gidermek dileğimle Hoşçakal sevdiceğim,hoşçakal Sen mutlu ol,bu yeter bana Sen mutlu ol,bu yeter bana Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|