![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elde Var Hala Sıfır
Kar demeden Kış demeden Gündüz demeden Gece demeden Tam gün mesai ile Yüreğimle,bileğimle Kalemimle,şiirimle Bir köle gibi Çalıştım bu aşk için Gel görki, Emeklerim boşa gitti Birşey geçmedi elime Sıfıra,sıfır Elde var hala sıfır (27.07.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elimde Değil
Herşey allak,bullak karmakarışık Elimde değil,seni düşünmemek Duygularıma fren koyabilmek Kontrolüm dışınde,elimde değil (13.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elimde Mutluluk Bileti Kapındayım
Bir elimde Mutluluk bileti Bir elimde Kalemim,şiirlerim Yüreğimde Sevgi,saygı Dudağımda Sevda şiirleri İki heceli isminle Geldim işte Kapındayım NURTEN Gönül kapından Aşkı kirletmeyen Adam gibi seven Duyguları pes etmeyen Bir yürek işçisi ŞİİRCİ Nöbetçi ŞAİR Girmek istiyor Açsana kalbini Gireyim NURTEN Gireyim NURTEN (25.05.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elimden Tutarmısın?
Mutluluk uzağımda Acılar kucağımda Kaldım dert ortasında Elimden tutar mısın? (06.12.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emek
Seviyormusun demek ne demek Bu aşka verdim ben binbir emek Elimde değil,seni sevmemek Elimde değil,elimde değil (24.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emekçi Bir Kız Sevdim-2
Aşk diliyle konuşan Sekiz saat çalışan Bana pek çok yakışan Emekçi bir kız sevdim Baş örtülü,kapalı Saçı,siyah dalgalı Elleri hep kınalı Emekçi bir kız sevdim Kahve rengi gözleri Yok ki,eşi benzeri Ölçülemez değeri Emekçi bir kız sevdim Bir altmış bir boyunda Otuz iki yaşında Zeki,aklı başında Emekçi bir kız sevdim Sade,doğal giyinen Bir gülüşe sevinen Az şeylerle yetinen Emekçi bir kız sevdim (18.12.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emekçi Bir Kız Sevdim-1
Kolay para kazanmayan Boşa zaman harcamayan Küfür dolu yaşamayan Emekçi bir kızı sevdim Yapay şeyler kullanmamış Kuaförle tanışmamış Parfümlerle kokuşmamış Emekçi bir kızı sevdim Tırnağını uzatmayan Saçlarını boyatmayan Kaşlarını aldırmayan Emekçi bir kızı sevdim Zor günümde terk etmeyen Sıkıntıdan terletmeyen Dedikodu üretmeyen Emekçi bir kızı sevdim Alnındaki emek teri Kalbinde yok kibir kiri Temiz,doğal,sıcak biri Emekçi bir kızı sevdim (17.12.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emekçi Kimliğim Vardı
Olmadı Birtanem olmadı Olamazdı zaten Bir yastığa baş koyamadık Benim beyazlarım bile Sana kapkaraydı? Emekçi kimliğim vardı Elleri nasırlı İşçiydim ben? Senin cep harçlığın için Bir ay alın teri akıtandım ben Anneme,babama Naz çekecek zamanım olmadı Kendimi bildim bileli Çalışıyorum ben Ayakkabı boyadım Simit sattım ben Kuruşun kıymetini bilirim İsraf yazmadı kitabımda Eğlenceye para ayıramadım Denizi TV lerden gördüm ben? Olmadı Birtanem olmadı Olamazdı zaten Şairler,yenilip içilmiyordu Ve aşkımız,benim Emekçi kimliğim altında Ezildi kaldı,ezildi kaldı (13.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emekli ŞAİR(Resen Emekli Ettin)
Yıllar yılı,senli Boyalı Düşler kurdum Seni Şekilden,şekile soktum Alladım,pulladım Güzelleştirdim Sana Hamasi şiirler yazdım Leyla dan,Şirin den,Zühre den Daha çok ünlendin Adın beş kıtaya yayıldı Gel gör ki, Hiçbir şey işe yaramadı Ne geldin Bu hasreti bitirdin Nede kıymetimi bilebildin Dün bir dost tan duydum Şiirlerimi bile Okumuyormuşsun Bana ne şiirden, Şiir karın doyurmuyor, Şairler, Yenilip,içilmiyor demişsin Kan beynime sıçradı Aklım başıma geldi Ve,hemen Kesin kararımı verdim Elimdeki kalemi kırarak Şairliğe noktayı koydum Şiir yazmayı bıraktım güzelim Nöbetçi Şairdim ya Artık nöbet falan tutmuyorum Şimdi ben, Resen emekli edilen bir şairim Artık Senli hayaller kurmuyorum Seni güzelleştirmiyorum Şımartmıyorum Abartmıyorum Bugünden itibaren Etten ve kemikten ibaret Basit,sıradan Üstelik Duygusuz birisin? Bitti güzelim bugün bitti Hece Durak Uyak Ayak Serbest Hamasi Öykü Her neyse,her şey bitti Özel seçkiymiş Günün Şiiriymiş Bana ne Boşunaymış her şey Ele avuca sığmayan Hiçbir işe yaramayan Boş şeylerle Artık avunmuyorum Yazmıyorum Okumuyorum Nobel edebiyat, Ödülünü verseler Araya elçiler koysalar Yalvarsalar,yakarsalar Artık mümkün değil Bir daha,asla Kalem almam elime Ben, 35 yıldan sonra Resen emekli edilen Emekli bir şairim (29.02.2008) Şahin Ertürk
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emekli Şair(Yeni Anladım)
Asrın yalancısı Şairlermiş Şiirlermiş Yeni anladım Düşünceler başka Yazılanlar başka Yaşantılar başka Duygusuzlar,küfürbazlar Riyakalar,yalakalar Şair olup çıkmış Yeni anladım Süslü,cilalı sözlerle Okuyucu kandırılıyor Kimse,kimseyi takmıyor Saymıyor,sevmiyor Aruz,Hece Serbest,Hamasi Uyak,Durak Ayak,redif,kafiye Faso,fiso Boş şey şeylermiş Yeni anladım Şiir araç, Amaçlar başka Kafadan hasta olanlar var Uçkur düşkünleri var Şair soyanlar var Var babam var Sözüne güvenilir Özü,sözü bir olanlar Kalemi,yüreği güçlü Olanlarda var Amma,onlar Bir elin parmağı kadar Azaldılar Susturuldular Dokuz köyden kovuldular Bıktım,ben hastalarından Bıktım,şiir dünyasından Önce Dilim,dilim Parçalara böldüm Kırdım kalemimi Sonra,son yazdığım şiirleri Poyraz rüzgarlarına savurdum Ve şimdi ben, Duygularını dinlendiren Okumayan Yazmayan Emekli bir ŞAİRİM Bu son şiirimi Onuncu köyden yazıyorum Buradan da kovalamazlar ya! ! ! Yarası olan gocunsun Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|