![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Modan Geçmedi
İşte bir günü daha sensiz geçirdim Yıllardır bu böyle sürüp gidiyor Ne günler geldi,geçti Hesaba kitaba vurursan Ortaya korkunç rakamlar çıkıyor Tamı t****** yirmi yıl oldu Demekki,bin kırkıncı hafta Demekki,yedibin üçyüz gün oldu Kimler geldi,kimler geçti Aşklar değişti,zevkler değişti Artık ispanyol pacalı pantolonları Hiç kimse giymiyor Kalın tokalı kemerlerde takılmıyor Omuzlara kadar saçta uzatılmıyor Erkekler toka takıyor Kızlar göbek açıyor Liğh erkekler moda oldu çıktı Herşey değişti güzelim İnan bana herşey değişti Şekiller,suratlar değişti Aşklar,sevdalar değişti Tabiki,sende değişmişsindir Belki, Eskisi kadar güzelde değilsin Ama,benim gözümde Hala dünya güzelisin Eşin,benzerin yok bu dünyada Senin modan hiç geçmedi Hala deniz gözlerinin hastasıyım Hala sevdiği şarkıları dinliyorum Hala senin ismini sayıklıyorum? Kimler geldi,kimler göçtü Dün Nöbetçi Şairdim Televizyonlarda,radyolarda Senin için şiirler yorumluyordum Bugün,Modası geçmiş bir şair Herşey ama herşey değişti Değişti'de güzelim Senin modan hiç değişmedi Değişmedi güzelim değişmedi Senin MODAN HİÇ GEÇMEDİ Geçeceğede benzemiyor güzelim Benzemiyor,benzemiyor Şahin Ertürk
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Modası Geçmiş Bir Şairim
Çağa ayak uydurmadım Büyük bir inatla Hala direniyorum Cep telefonu almıyorum Çetleşmiyorum Hala mektup yazıyorum Aşka mezar kazmıyorum Dosta sırtım dönmüyorum Maddeye esir olmuyorum Modası geçmiş bir şairim Hala aşkı yazıyorum Hala ahte vefa diyorum Bir adım gelene On adım gidiyorum HALA,HALA Bir sürü hala ile yaşıyorum Güçlü kalem Pozlarında değilim Serbetciyi yermiyorum Hececiyi Göklere çıkarmıyorum Eli kalem tutan Yüreğinde sevgi olan Herkesi seviyorum Herkesi sayıyorum Bazıları gibi Şiiri ARAÇ yapmıyorum Şairlerle dalaşmıyorum Kendimle çelişmiyorum NECİP FAZIL ıda seviyorum NAZIM HİKMETİ de... Modası geçmiş bir şairim Kelaynak kuşları gibiyim Benim gibilerin,nesli tükendi Bestelesin diye Saçma,sapan yazmıyorum DURAK,UYAK,AYAK Derdinde değilim Kalp ten,kalbe dolaşmıyorum Gönül avcılığı yapmıyorum Okuyandan çok Yazanın olduğu bu dünyada Hem yazan,hemde okuyan MODASI GEÇMİŞ BİR ŞAİRİM (07.06.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Moralimi Bozdun
Ninnilerle,masalları Daha fazla dinleyemem Yalanlarla,yeminlerle Moralimi bozdun benim Ne sevmeyi biliyorsun Ne susmayı deniyorsun Kıymetimi bilmiyorsun Moralimi bozdun benim Bakmıyorum inan şekle Sevmeydim seni keşke Bu kış günü,saat beşte Moralimi bozdun benim Makinalı tüfek gibi Atıyorsun,tutuyorsun Bende neşe bırakmadın Moralimi bozdun benim (20.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muğla lım
Senden biraz yaşlıyım Dünden beri şaşkınım Tek kişilik aşkımsın Sevdim seni Muğlalım Söz geçmedi beynime Yenik düştüm kalbime Hükmedensin ŞAHİNE Sevdim seni Muğla lım Gülme şaşkın halime Düşmüyorsun dilimden Sığmaz oldun ŞİİRE Sevdim seni Muğla lım Pembeli giymesende Yüzünü görmesemde Aşkımı bilmesende Sevdim seni Muğlalım Ay değil,bin yıl bile Beklemeye değersin Belki birgün seversin Sevdim seni Muğla lım (01.08.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mustafa'yı Arıyorum
Arkadaşım,kardeşimdi Dert ortağım,sırdaşımdı Mustafa'yı arıyorum Ahmet oğlu Mustafa'yı Bazen köyler,şehirlerde Bazen dağlar,ovalarda Sora,sora...Adım,adım Mustafa'yı arıyorum Siyah saçlı,zeytin gözlü Temiz kalpli,güleç yüzlü İstanbul'lu beyefendi Mustafa'yı arıyorum Hastaneye bakıyorum Doktorlara soruyorum Hastalarla ağlıyorum Mustafa'yı arıyorum Kimselere yapmaz kelek Sözün eri tam bir erkek İnsan değil,sanki melek Mustafa'yı arıyorum Yurt dışında,yurt içinde Hocalarla,rehberlerle İlanlarla,resimlerle Mustafa'yı arıyorum Şahin Ertürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluktan Uçuyorum
Geldin,girdin kollarıma Tadın hala dudağımda Sen le çıktım bulutlara Mutluluktan uçuyorum (30.08.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Müslümanın Sınavı Var
Ekranlarda yılbaşı var Sokaklarda yılbaşı var Yine bildik senaryolar Müslümanın sınavı var İçip,içip sızacak mı? Hindi,ağaç katliamı Yapacak mı? Azacak mı? Müslümanın sınavı var Her şey birer kandırmaca NOEL baba yutturmaca Bu yıl yine yılbaşında Müslümanın sınavı var (27.12.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Müzelik AŞK
Korkma ELA GÖZLÜM Korkulacak devirdeyiz amma Sakın korkma Şimdiden Oskarlık olan Sana olan bu AŞKIM Gün geçtikce Gelişir,güzelleşir Yaşlanır,değerlenir MÜZELİK olur amma Mümkün değil Tuz,buz olmaz Erimez,dağılmaz Kaybolup gitmez Sen korkma emi Korkma ELA GÖZLÜM Bir ŞAİRİN SEVGİLİSİ oldun Az şey mi bu? Pek az kişiye nasip olacak Müzelik,mezarlık aşk bu MÜZELİK BİR AŞK BU? (01.03.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nakavt Ettin Beni
Sağ gösterip,sol vurdun Ters köşeye yatırdın Nakavt ettin beni Şimdiye kadar Çok darbeler almıştım Yıkılmamıştım Amma, Bu seferki başka gülüm Yattım kaldım Sensizlik ringine Hasretinle döğüşecek Belimi doğrultacak Kımıldayacak Hal bırakmadın bende Sağ gösterip,sol vurdun 56 kiloluk SEN 90 Kiloluk bu devi Nakavt ettin gülüm NAKAVT ETTİN (04.07.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Namussuzlar
Terlemeden kazanırlar Vergi vermez,kaçırırlar Bankaları hortumlarlar Devlet soyan,NAMUSSUZLAR Onlar kadın pazarlarlar Onlar zehir pazarlarlar Onlar pislik pazarlarlar Pislik Tüccar,NAMUSSUZLAR Manşetlerden inmez onlar Ekranlarda hergün onlar Rezilliğe takmaz onlar Medyakolik,NAMUSSUZLAR Olgunlaşmaz,hamdır KELEK Bebek değil,besler KÖPEK Sözler verir,tutmaz DÖNEK Yalancıdır,NAMUSSUZLAR Ne söylesen yutar onlar Yüzlerine tükürsende Yarap şükür derler onlar Utanmazdır,NAMUSSUZLAR Sevgililer DEĞİŞ,TOKUŞ Bir çoğundan olmaz ÇAVUŞ Haksızmıyım doğru KONUŞ Namussuzdur,NAMUSSUZLAR (02.06.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|