![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgi Kalesi
Ben bir sevgi kalesiyim Acılara direniyorum Sensizliğe direniyorum Yalnızlığa direniyorum Direniyorum güzelim Yıllardır direniyorum Bazen saldırıya uğruyorum Vefasızlar saldırıyor Yalancılar saldırıyor Riyakarlar saldırıyor Saldırıyor,saldırıyor da Hala düşmedim Hala dimdik ayaktayım Pes etmedi duygularım Saygısızlara katlanıyorum Sevgisizlere katlanıyorum Duygusuzlara katlanıyorum Ben bir sevgi kalesiyim Sevgiyle çevrili dört yanım Damarlarımda,sevgi dolaşıyor Beynimde,sevgi var Yüreğimde sevgi var Sevgi var güzelim sevgi var Benim her yanımda sevgi var Ben bir sevgi kalesiyim Kolay,kolay düşmez bu kale Düşmez güzelim düşmez Senin kaprislerinle Yalanlarınla,hakaretlerinle Düşmez bu kale düşmez (23.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgi Liğinde Buluşamayız
Ben aşkta Süper liğdeyim Şampiyonluğa oynuyorum Sen aşkta Üçüncü liğde bile değilsin Amatör kümedesin? Hata üstüne hata yapıyorsun Hep kaybediyorsun Oyuncu seçimlerin yanlış Taktiklerin yanlış Aramızda kalite farkı var Klas farkı var Benim doğrularım Sana yanlış Senin yanlışların Bana doğru Ben yüreğe bakıyorum Sen keseye? Sen fizikle oynuyorsun Ben kalbimle...? Olmaz güzelim olmaz Aradan yıllar geçsede Bizler aynı liğde SEVGİ LİĞİNDE Buluşamayız,buluşamayız (21.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgilim Olsaydın
Sevgilim olsaydın Sevda şiirlerini Yalnızca sana yazardım ÖPERDİM OKŞARDIM KOKLARDIM KOLLARDIM SENİ Sevgilim olsaydın DEĞER VERİRDİM Altın'dan,Elmas'tan Daha kıymetli olurdun Kalbimdeki baş köşeye Kurulurdun Oranın Sultanı olurdun Sevgilim olsaydın Kadın olduğunu anlardın Bulutlara çıkarırdım seni Sevgilim olsaydın? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (04.02.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgilim Olurmusun?
Yaşın,yaşıma uygun Huyun,huyuma uygun Yanardağ sanki kalbin Sevgilim olurmusun? Aynı şeyler düşünen Aynı dilden konuşan Aynı kalp te buluşan Sevgilim olurmusun? Övülmeye layıksın Yazılmaya layıksın Sevilmeye layıksın Sevgilim olurmusun? CAN sın artık bedende CANAN ım olurmusun? Herşey senin elinde Sevgilim olurmusun? Herkes değil başkayım Bir görüşte aşığım Capkın değil şaşkınım Sevgilim olurmusun? Kanım,canım bileyim Mutluluğum diyeyim Söyle senden duyayım Sevgilim olurmusun? (12.04.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgin FOS Çıktı
Her sözüne kanıyordum Aşkı bilen sanıyordum Şişirilmiş balonmuşsun Başkasıyla gördüm seni Senin sevginde FOS çıktı 04.10.2006 KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgin İzne Çıkmıyor
Geldin,girdin kalbime Kuruldun baş köşeye Kalbe oldun hükümdar Sevgin izne çıkmıyor Kalbimde,gözümdesin Sözümde,özümdesin Her yerde benimlesin Sevgin izne çıkmıyor Gündüzüm,gecemdesin Orada,buradasın Aha tam şuramdasın Sevgin izne çıkmıyor Tanımı yok aşkımın Önüne geçilmiyor Kalbimdeki taşkının Sevgin izne çıkmıyor Mahkum ettin gözüne Güven benim sözüme Yeşil gözlüm,sayende Sevgin izne çıkmıyor (30.12.2005) Şahin Ertürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgisiz Kalmadın ki?
Sen Nereden bileceksin sevgisizliği Sen hiç sevgisiz kalmadın ki? Seni parası bol olanlar Alın teri akıtmayanlar Baba parası yiyenler Soylular,ünlüler Televole yaşantısı olanlar HERKES SEVDİ Seni haddini bilmeyenler Bir baltaya sap olamayanlar Dar gelirliler,parasızlar İşçiler,köylüler Varoşlarda yaşayanlar Yüzünü görmeyenler Huyunu bilmeyenler Seni BEN BİLE SEVDİM Sen Nereden bileceksin sevgisizliği Sevgisizliği,ilgisizliği Karşılıksız sevmeyi BEN YALNIZCA BEN BİLİRİM Sen hiç SEVGİSİZ KALMADIN Kİ? (23.09.2003-Şok Gazetesi) Şahin Ertürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgiye Yatırım Yaptım
Gecem gündüzüme karıştı Kendimi bildim bileli Kırk yedi senedir Bıkmadan,usanmadan çalışıyorum Yatlar,katlar alamadım Borsayı bilmem Dolar,Ero biriktirmedim Ben hep, Sevgiye yatırım yaptım Türkiye ye sığmadım Avrupa da,Afrika da Hatta Kutuplarda bile Dostlar,arkadaşlar edindim Emeğimim karşılığını aldım Söyleyin dostlar söyleyin Sevgiden Daha büyük yatırım aracı VARMIDIR dostlar SÖYLEYİN? (22.06.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevimsiz Halim mi Var?
Kaş desen,kaşlarım var Göz desen,gözlerim var Baldan tatlı sözlerim Sevimsiz halim mi var? Yiyip,yiyip azmadım İçip,içip sızmadım Aşka mezar kazmadım Sevimsiz halim mi var? Küfür çıkmaz dilimden Haram girmez ağzımdan Sana birkez kızmadım Sevimsiz halim mi var? Sevgi dolu kalbimde Riya yoktur sözümde Elalemden bana ne? Sevimsiz halim mi var? (23.06.2006) İstanbul Şahin Ertürk
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviş Benimle
Aşkı bilmiyorsan Mutluluğu tatmadıysan Bulutlara çıkmadıysan Haydi,ne duruyorsun Sev de, Sevmesini bilen Öl de, Ölmesini bilen Bir ŞAİR seni bekliyor Yaşına,başına aldırmadan Utanmadan,sıkılmadan Atıl kollarıma SEVİŞ BENİMLE Bulutlara çıkacaksın Yıldızları tutacaksın Aşka doyacaksın Kuşkun olmasın bundan Ben,aşkın Gönüllü KOVBOYU Hizmetine hazırım SEVİŞ BENİMLE Not: Şiirdeki SEVİŞ BENİMLE kelimesi duygusal anlamda kullanılmıştır.Cin- sel anlamda değil... (04.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|