![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönül Çelen
Yo arkadaş bu kadarı fazla bu aşk bana lazım Çünkü aşk laftan anlamaz Diyorlar ya ‘’aşka yürek gerek’’ İşte o yürek bende var Nasıl olsa yüreğimi yaraladı Gönlümün sahilinde Gönül çelen Hey gönül çelen Anla artık halimden Kalbimin yangınını anla Sıkı sıkıya Gel hadi sürgündeki aşklar gibi Sıkı sıkı sarılalım rüzgar gülü Gecenin o soğuk nemine kalmayalım Hadi gayret et güzelim Gidecek yerim yakın Hadi be anla artık Yo arkadaş bu aşk bana lazım Hoş geldin hüznü yok bende Hadi kal benimle Her şey emrinde olur Yoksa oynatmaya az kaldı Ciğer parem Tek delikli kavalım. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerinin Hapsinde Olmak zor
Hasretine dayanılır geleceğin için Geldiğinde gözlerinin içindeki Yeşile yaslanıp ağlayacağım O gün mutlu olacağım. Ben artık sen gelene kadar Kara gözlüğümle dolaşacağım Başka yeşil gözlü görmemek için. Hadi çık gel O gözlerinin içindeki Yeşile yaslanıp ağlayayım,haydi Sen seninle ilğili gerçekleri kuçaklayıp gittin Bu gün öyle mutsuzum ki anlayamazsın Ne bir çiçek nede çok sevdiğim siğaram Nede temiz hava,nede bahar kelebekleri. Bilirdin kelebekleri ne kadar sevdiğimi Anla artık,inan artık kelebek kanatlarında Bulunan çeşitli renkler bile mutlu etmiyor Hatta karşımda rüzgerın etkisiyle çırpınan deniz bile Sen ruhumu,sen sevgimi harcadın bilerek,bilmeyerek Direnmem gerekiyor biliyorum bu yaptıklarına,çelik gibi. Sen *******i sessiz sessiz ağlamayı Gözlerinden kayarak yastığa düşen damlalar içindeki sevgiyi,duyguyu bir görebilsen,ama nereden bileceksin ki Sen bu duyguları anlayamazsın Şimdi yanımda olsan bile, gözlerinin içindeki yeşile yaslanıp ağlasam bile Sen bundan anlamazsın sen yeşil gözlüm sen *******in içinden gelen Mavi renklere sahip buzdan oluşmuş Saman alevli bir yeşil gözlü sevgilisin. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Biterken
Gönül avutma Kır Çiçeğim Zaman bitti Ayrılırken. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Gözlüm
Ağlama gözlerim Değmez gözyaşlarına Terk etse de Bu gün acı olur belki Ama yarın Pişman olur gel de sana O zaman sormalısın Gelirsem ağlatmak olmayacak değimli? Zaten gülün düşmüş dudaklarıma Kalbime inmiş depremin Gelirsem ağlatmak olmayacak değimli? Yoksa dayanamam güzel gözlüm. Kalbimin penceresine tül çektirme Küstürme gülen gözlerimi Aklı tatile çıkarma. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi gel Unutmayalım
İnsan öldümü, Unutuluyormuş. Haydi gel Unutulmayalım. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Hesapla Agop Hesabı
Ey be İstanbul Sensiz yaşanır'mı Bahar'la birlik'te Kimse yokluğuna alışamaz. Bir sevda pınarı'sın aralanan kapılardan içeri alınınan Meyhanesi agop'un Masalarında olan sen Eybe be istanbul Ne güzelsin Acılarınla,*******inle Ben idim Görünen,kaybolan bir haziran gecesi ıstıraplarla dolu viranelerde sevdası tükenlerler ile. Ey be istanbul Bunudamı yapacaktın bana Sevdasını düşürecektin yüreğime. Çile ile geldim Ey be istanbul Yaşayamam ki İstanbulu sevmeden Bu yangını söndüremezsin Ey be istanbul Bu dünyada kiracıyım Zaten Efkarıma çeyrek var Hesapla hadi agop hesabı Taksimden,beşiktaşa anca giderim. Gün sabah olmakta onun kahrından Hadi agop acele et Hesapla hesabı. Yaklaştıkça görerecek Deniz fenerleri yüreğimdeki aşkı. kendimi meydanlara serdim sereli adı hep yaşasın dedim Yüreğimde Şu koca istanbul denen şehirde Ya ben istanbulu alacağım Yada istanbul beni alacak Onunla birlikte. Düşlerin şehri istanbul Sır kapısı gibisin Neler oluyor içinde Büyük olmak gerekiyor Büyük Seni anlaya bilmek için. Ey be istanbul. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Hesapla Hesabı Agop
Ey be İstanbul Sensiz yaşanır'mı Bahar'la birlik'te Kimse yokluğuna alışamaz. Bir sevda pınarı'sın aralanan kapılardan içeri alınınan Meyhaneci agop'un Masalarında olan sen Eybe be istanbul Ne güzelsin Acılarınla,*******inle Ben idim Görünen,kaybolan bir haziran gecesi ıstıraplarla dolu viranelerde sevdası tükenlerler ile. Ey be istanbul Bunudamı yapacaktın bana Sevdasını düşürecektin yüreğime. Çile ile geldim Ey be istanbul Yaşayamam ki İstanbulu sevmeden Bu yangını söndüremezsin Ey be istanbul Bu dünyada kiracıyım Zaten Efkarıma çeyrek var. Hesapla hadi agop hesabı Taksimden,beşiktaşa anca giderim. Gün sabah olmakta onun kahrından Hadi agop acele et Hesapla hesabı. Yaklaştıkça görerecek Deniz fenerleri yüreğimdeki aşkı. kendimi meydanlara serdim sereli adı hep yaşasın dedim Yüreğimde Şu koca istanbul denen şehirde Ya ben istanbulu alacağım Yada istanbul beni alacak Onunla birlikte. Düşlerin şehri istanbul Sır kapısı gibisin Neler oluyor içinde Büyük olmak gerekiyor Büyük Seni anlaya bilmek için. Ey be istanbul. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Halkım,Ulusum,Milletim
Sapla,samanı Karıştırmamak gerekir Zafere ulaşmak istiyorsan. Yada kanlı balta sapı olmak istemiyorsan. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hallerine
Gülmek istedim Gülenler acı ile baktılar. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hanği Ülkede Postacılar Sakladı Benim Mektuplarımı
Sen bu işi unutmayacaksın kara talihim Ölümün beni unutmadığı gibi Tutsaklığım onda Kahrın ta içinde benle beraber. bırak beni Baharı özledim Şeytan Çarpmışcasına. Ben ölünce Kara talihim Sen ne yapacaksın Doğum günümümü kutlayacaksın Sahiplenilmemiş anılar içinde Kara talihim söyle Hangi ülkede postacılar sakladı benim mektuplarımı Kaybettiğim,eline geçmeyen Bir sevgiliye karşı. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|