![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kederli Olmak Neye Yarar
Kuşlar bile terk etti Bütün iyi şeyler portakal kokmaya başladı Yapraklar bir yaza daha hazırlanıyor Öpüşlerimin içindeki gibi. Nisan ayı yeniden geliyor Bende başlayacağım şiirleri giydirmeye Ama sen yokken çırılçıplak hepsi Üşüyor şiirler ve ben sensiz. Biliyor musun Yüreğimdeki sevincimi,acılarımı Anlayan olmuyor bu günlerde Bu yüzden hüzünlenmek istemiyorum Neye yarar ki tek başına AKŞAMIN KARANLIĞINDA YALNIZ BAŞINA. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kesinlikle
Dur! öylece kal... Hiç konuşma,gözlerime bak sadece Bile bile özenle dikkatle. Uygun adım koşarken birlikte Sen istedin yavaşlamayı Aynı hız atılım içindeyken Dur! sen koşma artık... Ve düşün düşlerin içindeki Gerçekleri nedenleri.sepebleri Ve gökyüzüne bak Sana gözüken güneşin Benim öfkem ile kabaran alevlerinden kaç Ve başına yıkılacak olan kayaları ya onar Yada bütün güçünle kaç oradan Kaçarken dileklerini sıraya koy öyle git Artık yetişemezsin bana. Billmiyormuydun sanki İyi bir güzellik bende başlayacağını Tüm içimizdeki iyilikleri kuçakladığımız gibi Ama sen yinede ruhumda bedenimde Gizlediğim olarak kalacaksın ilelebet SANA HİÇBİR ZAMAN ELVEDA OLMAYACAK. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kınından Çıkar Elbet Birgün Bıçak
Kınından çıkar elbet bir gün bıçak. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırık Hayatlar
Sizler ne Kadınsınız be Sen neymisin S............................ Sen niye öylesin? M............................ sen neden öylesin? S............................ Sendemi öyle hayret? G............................ Ya sen niye onlar gibisin? L............................ Yahu sendemi? ah be ah D............................ Hepiniz kırk ayak gibi olmuşsunuz Bir ayağınız aşkta Diğer ayağınız aldatmacada Sizi gidi kırkayaklar Kırık hayatlar. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı lambalar Yandı Madımak Otelinde
Tırnaklar sokaklarda günlerdir Tavla oynuyor yalnız kaldırımlar kenarında Hep yek düşeş diyerek. Tırnaklarımız sevgi tırnakları Ama buz tutmuş kendi içinde,hüzünle. Sakallı sakalını sıvazlıyordu Tırnaklarının kirlenmişliği ile Tırnakları,gözleri beyaz kelebeğin kovalıyor Gök kuşağından geçmesin diye. Tırtıl olmuş soğuklar Ağzını açmış zamanı yutmak üzere Savunulan tırnaklara karşı soğukta Heyhat tırnağım koptu başparmağımdan Kelebek kanatlarına doğru gitmekte Kelebek kanatlarını korumak üzere. Kanama baş parmağım Tırnak çıkar gelir ininden,bırak. Tırnaklar sokaklarda günlerdir Tavla oynuyor yalnız kaldırımlar kenarında Hep yek düşeş diyerek. Tırnaklarımız sevgi tırnakları Ama buz tutmuş kendi içinde,hüzünle. İşte gecenin koynunda Kırmızı lambalar yandı ******lar tırnaklarını törpülüyor Rujlu dudakları ile Bacakları meydanda Sakalılılar ile. Ne acı Bu ülkem bunlarıdamı görecekti Hep yekler düşeşler arasında Sakallı sakalını sıvazlıyordu madımak otelinde Tavla atarken kirli tırnakları ile Hep yek düşeş diyerek Beyaz kelebeğin kanadını yakmak üzere Saz çalıyor duyuyormusun sakallı Derinden gelen saz sesini Teller seni çalar tın tın diye. Duyuyormusun Ahmet kayanın sesini İsyan ediyorum,başkaldırıyorum diye Duyuyormusun İbrahim tatlıses ne diyor Yetiş ya muhammed yetiş ya ali duyuyormusun Kanadı kırıklar için,gözü yaşlı mazlumlar için. Düşecek sakalı sakalına sıkıntılar,hüzünler Tırnaklarını ise hiç sorma Mustafa tırnaklarında saz çalacak Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz,gece diye Seni kötü günler bekliyor sakallı madımak otelinde Kelebek kanatlarını yakacaksın diye. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı Yıldız
Beraber tuttuğumuz Yıldızı da kaçırdık elimizden. Tümü sonsuzluğun Kutsallığı ile yolculukta Ellerimizin izleri kaldı Giden yıldızımızda,ne acı Yüreğimizi sevgi renkleri ile dolduran Samanyolu da çıkmaz oldu yağmur sonrası. Neden böyle yaptın bilmem ki Halbuki ne mutluydum senden önce Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kolaymı Sandınız Bu Yolu
Kolaymı sandınız bu yolu Gece,sabaha nasıl bulaşıyorsa Yeni bir güne karşı doğuyorsa Bizde doğacağız yeni bir günde sevinçle gelerek. O gün zaferler bizim olacak Yaşayacak kuşak kuşak Sözlerimiz,yaptıklarımız Sizlerle,barışa doğru. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Komşu Kızı
O gün saydım inadına yaşlanmış demirli balkonun demirlerini Demirleri tam altmış taneydi Sayarken gülümsüyordu uzaktan bana halbuki komşu kızı derdim ona Aramızda birşey yoktu Ne fazla tanırdım,nede merhaba demiştim ona Belki dudaklarımın saymasından Ona birşeyler söylediğimi zannetti gülüp durdu bir zaman yıllardır bakıp gülmekte Keşke saymaz olsaydım Yaşlanmış demirli balkonun demirlerini. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konma Vurulan Karanfil Yapraklarına
Bir bir düştü O uzun ince yolda Vuruldular karanfil yapraklarında Karanfillerimiz. Bir düzen ki Her bir oyun birbirini öldürür Karanfil yapraklarında ölümüne Yeşil çehreli arılar bile korkar oldu Türkiyeden,ortadoğuya Türkiyeden,amerikaya Uç uç uğur böceğim Yalnızca kanatlarına güven Konma vurulan karanfil yapraklarına,vurularak Öyle bir oyun öyle bir düzen ki her bir oyun birbirini öldürür Karanfil yapraklarında. Sonra çaresiz yine uzanır umutsuz,acımazsız yarınların vurulan yaprakları arasına. Altan geçen karıncalar bakarlar sessiz Ürkek bakışlarla neler oluyor diyerek kıtalar arası karanfil şavaşta Bu ölüm bu şavaş niye diye bağırırlar Kuşlara,uçaklara bakınırken Ağlar bir uçtaki Papatyalar Ağlar bir uçtaki kardelenler ki hiç bir şeyden korkmayan Uçurum çiçeği bile korkar oldu yarlarının duvarlarına tutunarak uç uç böceklerinin,helikopter böceklerinin Ateşinden korunmak için Ateş etmekte bakın helikopter böcekleri Suda ki Kurbağalara sıkı sıkıya,acımazsızca kaldıramazlar başlarını soktukları kumdan Deve kuşları nedensiz korkularıyla Sanki haraç mezet gitmekte karanfil pazarı Kara çingenenin kollarına. Uç uç uğur böceğim Yalnızca kanatlarına güverek Konma vurulan vurulan karanfil yapraklarına Uzanıyor bak doğalgaz,petrol boruları Rusyadan,Türkiyeye Türkiyeden,İrana Öyle bir oyunki Her bir oyun kendini öldürür Karanfil yapraklarında Uç uç uğur böceğim Cumaya yetişmeyen canlılar,cesetler arasında Uyar Uyar deki Yılbaşı çamları, Minereler süslenmiş Lambaları yakılmak üzere Her yer pazar oldu çam ağaçlarına süslenmiş minereler ile Tut tutabilirsen durdura bilirsen Uzanan bir sonraki nükleer başlıklı yarınlara. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kölen Olurum
Dualarınla geldim önüne. Söyledin kendine bana doğruları söyleyen çıksa Kölesi olurum. İşte doğrular söylendi,eğri olanlar gösterildi Şimdi yine emret dileğini Yerine getireyim Her şey gözlerindeki sırla ilgili Bir söylesen Hiç beklemeden kölen olurum Ebediyen. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|