![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pilot
Gözlerim şahit Pilot uçağının Burnunu yukarı kaldırmaya çalışıyordu kabinde hostesi ile. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Piramid (Kıssadan Hisseler)
Hayallerim piramid olmuş en alt çizgisi benim ................................Ya üstündekiler Zaten Birini Tanıyorum ................................Diğeride gelirse Sen o zaman duy gümbürtüyü. Piramid Tamamlanırmı. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rakı,Raki
Artık Amerikalı Raki İçceeez Rakıda elden gitti yuh be Ne güzel oluyordu Rakı ve Balık. Hey dostlar hadi gelin rakı içelim Şey pardon Amerikalı Raki içelim Araplara Saldıralım. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Renkler Seni Mutlu Etmedimi
Bu benim seven yüreğim Hangi masala siğar ki Sadece seni düşünüp,sen, yaşarken Neler düşünmüştük oysa İçi mululuk dolu Senin gözlerin için mutlu bir ev yanlış düşünmüzsün bir tenem Ama ben asla yanlış diyemedim İskambilden yapılmış gibi yıkılı verdi düşünceler Düşünseler inan hiçbir masala sığdırılamaz Bizim aşk hikayemiz,oturup ağlarlar benim gibi Artık inandım ki ben bu gezegenin çocuğu olmadığıma Halbuki şiir mavisi şeyler,ve evren benim ifademdi senle çivit renkli sözlere mi bulandındamı gittin Yoksa kır kelebeklerinin üstünde bulunan Dokununca bozulan gerçeklerin, renklerin,hayallerin şekillerimi Canını yaktıda ondanmı bu terk edişin İnan bu yaşadıklarımız hiçbir masala sığmaz Benim güzel gözlüm. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Buzlu Saman Alevli Yolla Geliyorum
Bilemedinmi Sendeki bende Bir gün bir punduna Getirirsem seni Kırmızıdan,yeşile dönen Günleri hatırlatacağım sana Tek tesellim Kendimi şiir dörtlükleri arasında boğulmadan tutmam. yaşanmaz bu hayat Hüznüm ellerimde kaldıkça. Biliyorum dokunamam Camdan olan kalbine Çabuçak kırılıverir, Bıçak sırtındaki Bir şiir gibi dağılır oracıkta Peki ne yapmalıyım sana kırılmasın diye kalbin Yeter artık Tedbirini al Ben geliyorum Sana buzlu,saman alevli yoldan Nasılsa ölüm var ölecekde değilsin ince ince. Tedbirini al Geliyorum şiirlerimin o ince yolunda anılarımızla,acılarımızla Yaşaklara inat. Bana verdiğin Uçurumlar içindeki özgürlükleremi Güvendinde kendine güvenin Tedbirini al esaretim bitmek üzere sana,yağmura karşı ayaza bulaşmış kar tanecikleri ile Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana dair söz
Yaşanan onca gerçekle Sakın beni bir gece kelebeği gibi lambaya çarpıtma kanatlarım yanar. Bir koşuyla sana geldim içimdeki lavanta kokulu Genç çocukla,sevgi,aşk ve senle yaşanacaklar ile. Gece sabaha geçerken içimdeki lavanta kokulu çocuk sarhoştu düşünceden Gelecek günlerin hesabı ile. Yaşamın sanki kimsenin Çekemiyeceği bir film gibi hep acı hep keder,hep gam. Kahverengi gözlerin ile. Ben seni evrenlerin ötesinden Bile gördüm,sen bunu bilemezsin Tomurcuklanmış ay ışığında sevgidin Seni sevmemek yanlış olurdu orda. En güzel mehtaplar yanında cılız ve en eski resim gibi kalırlardı Güzelliğinin,gözlerinin esrarı ile Bana doğru sen ile. Şimdi söylüyorum işte Ya bana sarıl yada avuçlarında sakla ölümüne Sensiz avuçlarını içinde beni. Bir zamanlar gözlerimize bakarak Sakladığımız sevgimizin anısına Dayanarak söylüyorum inanman için Seni çok seviyorum gel sarıl ban ölümüne. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Yazdım
Mısralara işledim Ufkumdaki güzellikleri Göz yaşlarımla yazdım Yaşadığımız acı tatlı şeyleri. Gerçeği istersen yazmak istemezdim Bana kalsa sana bu sözleri,şiirlerin Aşkın dile getirdi içimdeki hisleri Senin gözlerindeki güzellik ile Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bana Git Git Diyorsun
Güneş yanıyor,ay ışığını yansıtıyor inatla Sen bana git git diye bağırıyorsun Bak aşk kapıyı bir daha çalmaz. git diyorsun Gidiyimde,nereye Sekizinci renkleremi biliyorsun Yüreğim halkımla ve senle sen gibi Git git diyorsun Aşk kapıyı çalmaz bir daha bak Git diyorsun Gidiyimde,nereye Sayılı günlerin kapısı kapalı Çep delik cepken delik Bir siğara alacak paramda kalmadı Dur desem biraz daha bekleyelim Emekli maaşımı alana kadar Yok inadın üstünde Git demekten başka Birşey düşünmüyor Beynin ve ağzın. En iyisi sağır ve dilsizler kahvesine gitmek git demene karşı Biliyormusun Annem,babam kavga ettiklerinde Hep oraya koşardım orda sadece işaretler var o kadar git diyen yoktu Sanki mevlana tekkesi gibi Gelin gelin laftan,hanım dırdırından Aşk bunalımından,cebi delik cepkeni delik olanlar, Gühahlarından kaçanlar,sevgiden yoksun olanlar. der gibi bir yer Şimdide öyle Şimdi sen bana git git diyorsun aşk kapıyı çalmaz bir daha bak git diyorsun gidiyimde,nereye Kobileremi,itolaramı oralarada gidilmez ya Bağırma bana git git diye Bir uzanırsam gitmeye Sayılı günlerin ardından Beni meyhaneci ağopun Mermerlerinde arar durursun ona göre ha Aşk kapıyı kapıyı kapatır sana sonsuza dek. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bana Maviydin Yeşildin Kırmızıydın
Ben arzularım hep Gönül köprülerinde senle seni Bu gönül hikayemiz Melekler şehrinde. Sen bana maviydin,yeşildin,kırmızıydın. Olmuyor Olmuyor insan nasıl utanır Sonsuza kadar ışığın ruhu. Nerde ölü kentler Söyle Oraya gideyim Ya sefiller nerde Söylede Ser sefil olayım. Zorlu olabilir Doruktaki yuvaya ulaşmak Bir güz soluğu gibi. Geceye bağrı yanık bir serzenişte bulunmak gibi. Külleremi yazdık Melekler sehrindeki Maviyi,yeşili,kırmızıyı Halbuki sen bana Maviydin,yeşildin,kırmızıydın. Girdaptaki çiçeği Nasıl zor kopardık Ellerimize alabilmek için Şimdi nerede girdaptan kurtardığımız çiçek Yoksa o girdap senidemi aldı Haydi gülüşünle Gözlerini göster Akşam karası gözlerimize bulaşmadan. Gülümseyen bir aydınlık Bize bakmakta Uzat ellerini küllere yazdığın Maviyi,yeşili,kırmızıyı kimse karıştırmadan yetişmeliyiz O sevgimizin bulunduğu Melekler şehrine. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Benim canımsın Isığımsın
Beyaza sayfaya Yazılmıyor ki Heybemde de bir şey yok Seni yazamıyorum sadece sana allah'tan sonra Tapmam gerektiğini biliyorum Sen anlatılamıyorsun Ben gibi İnanmakmı oda ne Allaha nasıl inanıyorsam sanada öyle inanıyorum diyorum seni anlatmak Beyaz sayfalara yazmak gerçekten zor Heybemde de senin için yazacak birşey yok Çiçeksin,Havasın,Balsın,Baharsın Bilumum en güzel kokularsın Desem bile bunlar bile hiç kalır yanında Nasıl desem beyaz sayfalara yazılmayacak kadar bir şeysin Nasıl yazayım ki Heybemde de bir şey yok'ki Tek bir şey biliyorum oda şiirimin başlığında sana söylediğim en güzel en özel sözümdür. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|