![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnızlığın içinde bile sen varsın (2)
Martılar yükseklerde acı,acı bağırıyor Gemi motorları da gürültülü öylece Bir çay istedim garsondan,getirdi. Çünkü tek müşteri bendim o saatte Sırf ses olsun diye bardağa vurdum Kaşığı ses olsun diye çın,çın,çın. Bir türlü şu yaz tatilini yapamadım Parasızlıktan,dişlerimi de öyle yetmiyor ki Olsun bir gün ikisini de gerçekleştireceğim Birden kokunu hatırlattı yan tarafımda ki çam ağacı Ama yoksun ki doyasıya koklayayım O güzel teninin kokusunu. Biliyor musun kaktüs çiçeğin pencerenin önünde yapayalnız? O sevdiğin kiraz ağacı da çiçeklerini de açtı ve soldu O çok sevdiğin koltukta yalnız ve yabanıl Dokunduğun her şey çok güzel kokuyor Belki bitecek sensiz Zamanla ben gibi. Bir çay daha istedim geldi hemen Eh işte çevrede birkaç kişi var Onlarda sarmaş dolaş,umutlu,umutsuz Bir zamanlar senle benim olduğumuz gibi Bir sigara daha yaktım çektim öylesine derinden ki Ciğerlerimi yakarcasına ayrılığının yakarcası gibi. Akşamın olmasını bekliyorum Gidip ölene değin içmek için Gittiğim yerde bağıracağım garsona Getir diye içkilerin en iyisini en sertini Mutlu ve senin o acı sözlerinin karşısında İçkilerin en iyisi ve en serti ile ölmek güzel olacak . Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnızlık Senin İçin olsun
Sen beni bu alemde yalnız bıraktın Tek dileğim Allah’tan Sende kal benim gibi yapayalnız Her şeyin içinde ah’ımı işit benim. Hayallerin gözlerin beni arasın Bensiz bir yabancı gibi Sen beni bağrımdan vurup’ta gittin Sende yalnızlığın ile bağrından vurul. Gözyaşın aksın benim için Dudakların beni istesin,sitemler ile Beni terk ettiğin için Sende kal benim gibi yapayalnız. Yine diliyorum canı gönülden Sende kal benim gibi bu alemde yapayalnız. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanan Ateşler İçine Soktum Ellerimi
Ağlamamın sesi sen olmayacaksın Seni sevmek için Günlerin bulanık sularında Yüzünü aradım bulurum diye Ben seni bir kasırga sevdasının Hafif esintisi gibi sevdim. Ama vakitsiz Nihavet makanımda bırakıp gittin Soktum ellerimi yanan ateşler içine Belki bulurum diye küllenmiş diplerde seni Unutma Bu yitik aşkta kalan Mehtabına doyamadığım Bir akşamlar kaldı Kız kulesinin önündeki akşamda Ey güzel gözlüm Neredesin? Aşk bittimi Oysa ben ilk günkü aşkınlayım Seni beklemekteyim Ne acının adı ölüm olmasın. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yarı Yol
Daha yolun başındaydık Gelsen ne olur? Gitsen ne olur? Ölümüne sözler verilmedi Sevdamız hamdı oluşmadı Dudaklarımız birleştiyse Ne olabilir ki? Ellerimiz ellerimizi Tuttuysa ne olur ki Benle sen Evlendik mi ki? Kendime dert edeyim Senin sevgisizliğini. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşam Ve Ölüm Gibi Asılıyım Gözbebeklerinde
Yaşam ve Ölüm gibi Asılıyım gözbebeklerinde aldanışım Tutuşmuş yanıyor zifiri karanlıkta Portakal tadında yaşarken. Ama daha yıkılmadı Aşk duvarım Bütün sevişmelerim,ve sevişmelerin orda Gel karıştır,bul bulabilirsen Gördüğün en güzel rüyaların ile. Aşkın kıyısından uzak yaşanırmı? . Acıyor be kardelen çiçeğim acıyor Başım,ellerim,ayaklarım gözlerimden sen damlıyorsun inci taneleri gibi acıyor be acıyor Anlıyormusun? bir hazan sarhoşluğu içindeyim Artık çok geç Hasret ateşi Boşuna kürek çekiyor akıntıya karşı Aşkım artık hasretine akrandır Karanlıklar gibi. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşasın Erbakan Hocamız
Yaşasın Yaşasın Yaşasın Necmettin Erbakan Evde Yatacak hapis Oh ne güzel Yat gel yat Osman. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazık
Her birinden Birer damla Gözyaşı düştü Halen anlayamadım Ne istedilerse yaptım Yazık ettiler Kendi kendilerine Şimdi yalnızlar Benim gibi Yalnızlığın Siyah Ortamında. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeşil gözlü kadına
Bir şarkı doğdu içim içimde Senin yeşil gözlerin için Bilinmeyenlerden bir şeyler okundu sanki. Daha önce bağlanacak bir sevgim yoktu O yeşil gözlerini görmeden evvel O gözlerin ki aşkın izah edilemez Sevgisinde beni boyuma kadar batırdı. Bana elveda dediğin gün O yeşil gözlerinin sarı dilinin Beni yalayışına vücudum tanık oldu Soğuk bomboş bir durumda. Yıktın düşlerimi Oysa ne kadarda inanmıştım sana O yeşil gözlerine bir tanem Demek ki yanılmışım Hem de ne yanılma Oysa dilin ne güzel şeyler söylerdi. Anlayamadığım O güzel sözleri nasıl ürettiğindi Bilirsin hayran kalırdım Seni seviyorum deyişlerine Birde senle yaşamak istiyorum deyişine Yok yavrum yok Sen hep yalan söylemişsin Hep sevgi sömürüsü yapmışsın Karlı çıktığını sanıyorsun değil mi? Yanılıyorsun hem de ne yanılma Düşündükçe gülmekten Yanlarım ağrıyor inan Aklıma geldikçe de güleceğim Yaşamım boyunca Zannetme seni düşünüyorum Ama onca zaman sana yazdıklarım gerçekti Sevgimiz için okudukça belki anlayacaksın Anlasan kul olurdun sevgime Artık hiç umurumda değilsin artık Seni düşünmek mi tövbe Sen nerede,nasıl ölürsen öl tanımam Sadece vah zavallı derim arkandan Sen var ya sen sevginin s’ sin den anlamazsın Sakın bulaşma bu işlere Ama ben bulaşacağım hem de ne bulaşma Sana karşı ikinci bir alternatif var Oda şu anda yanımda Bilirsin her şey bir kadehin Başlangıcında demiştim ve oldu da Ama bu bildiğin kahrediş bardağı olmadı Sevinçlere kaldırılan kadehler oldu Ve sen bunu hak ettin diyerek Bir zamanlar anlam veremediğim Bana uzattığın bal,fındık,ıhlamur,biber Gibi anlamı büyük şeylerin aynısını O yeşil gözlü kadınla gideceğim Barda,lokantada,veya eğlenilen bir yerde Onlarla donatacağım masayı Sonra söyleyeceğim ona manasını Gülmekten kırılacağım İçtikçe onun gözlerine bakıp Mutlu olacağım inan Zannetme ki onun gözlerine bakıp Seni düşüneceğimi,seni göreceğimi onda Sakın bu yanılgıya düşme gülerim sana Bilirsin sen ne yaparsan ben hissederim Nah diyeceğini bilirim Ama bu işler bildiğin gibi değil tatlım Sakın kızma bana git bir aynaya bak Suratında sevgi izlerini ara,görmeyeceksin Sonra ruhunu al eline bak orada da aynı olacak Ama aynada ve ruhunda Beni göreceksin Gülerek sana el sallayacağım aptal diyeceğim Sen asla beni unutmayacaksın Yalvaracaksın bana dönmek için Kendini kahredeceksin,sinirleneceksin,ağlayacaksın Düşüncelerini yönlendireceksin bana Ama sen o acılar içindeyken Ben yeşil gözlü kadınla kadeh kaldıracağım Evet yeşil gözlüm Yüreğime altın sırma iplikle Yazdığım ismini sileceğim. O an gündüzse gök kubbeye bakacağım O an geceyse yıldızlara bakıp Sonra o yeşil gözlüye bakacağım Senin inadına sana karşı Senle gezdiğimiz o siyah sandalyesi Olan yere götüreceğim onu Orda onla oturacağım Müzik kutusuna para atıp Bir zamanlar sana dinlettiğim Müziği dinleteceğim güzel,güzel Sonra onunla çikolata yiyeceğim Senle yediğimiz gibi Sonramı sonrası seni ilgilendirmez Beni ilgilendirir Sen anlamazsın benim yaptığım işleri Sen ancak kendini kandırırsın bana karşı Dedim ya sen bu işleri anlamazsın. İnan sana bu yazdığım bu şiirin Değerini bilmeden belki de yırtacaksın Sana derim ki sakla Bir gün seni yeşil gözlü kadınla tanıştırdığımda Hatanı anlayacaksın Şair olduğumu bilirsin? Kahrolası günler belki seni hatırlatacaktır İstemsiz olarak ellerim seni yazacaktır Güzel şeyler olmayacaktır yazdıklarımda Sevgiden asla söz edilmeyecektir Anılarımızı alacalı,bulacalı renkler İçinde yüzdüreceğim hatırlanmasın diye Başımdan kırk tas su dökeceğim Senin sevgin temizlenirde rahatlarım diye Biliyor musun bence sen çektiğin acıyı Hak ediyorsun hem de ne hak etme? Acı ama gerçek böyle,yaptıkça da yanacaksın. Sakın ha benim için büyü yapmaya kalkma Engellenirsin,şekillendirilirsin,ağlarsın Ellerin çekilir,saçların dökülür O en çok sevdiğim yeşil gözlerin kapanır Düşüncelerini de yönlendirme bana Bir çelik betona çarpmış gibi olur Sarsılırsın,olduğun yerde kalırsın sakın ha. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeşil Taş
Bir sevgili yamacıydı Bir el öpmesi kadar sevimli Bir kartal gibi parçalayıcıydı tutunduğum Salıverdi hiç ummadığım günün sabahında Uykuların uyanıldığı gün Ne acıydı bana söyledikleri Sonu olmayan bir uçurum gibi düşeriz dedi Peki yaşadıklarımız neydi ki? Bir hayal mi? O güzel günlere soyunmamız neden olan neydi? Ah ulan bilseydim böyle yapacağını Seni tanrı tanımazlara teslim ederdim ki Okuduğum tüm bilgiler bile seni kurtaramazdı O bildiğin ra’lar bile tanımsız kalırdı Hani o nazik günlerde benim sana sunduğum O güzelim değerler seni kurtara bilirdi biliyormusun? Artık kuytu ormanlara gizlenen şeyler oldu yaşananlar Üçgenin varlığı seni ayakta şu an tutan Ya yeşil taşın ta uzaklardan getirilip Sırf unutulmayasın diye odanım bir köşesine asılması Sırf günah işlemek içinmiydi soyundukça kaderinden Ama ben ne bir günah nede kaderimden kaçıştı Sadece ve sadece senin sevmemdi genellersen. Ama tren yola koyuldu bu tutunduğunma karşı Raylar artık durduramaz o koca gövdeli çelik yığını Ta ki sen önüne geçip yüreğin içindeki gerçek Sevgiyi önüne atmadıkça ve o koca şey anında duracaktır. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıkılan ben ile
Biliyormusun? Sen hem varsın hem yoksun şimdi Sen çekildiğin günden beri Kendimi sorguluyorum bir polis edasıyla Ben diyorum ben Bu yüreğimdeki sevgi kimin? Acaba onun mu? Benden öyle uzak kaldı ki Beni böyle acılara iten Onun sevğisimi? Tekrar tekrar sorguluyorum kendimi Tek tek inceliyorum içimdeki sevgileri Sanki faili meçhul bir sevgili sevgisi Yakıp duruyor sahibi belli olupta Belli olmayan aşkı sevdaların üstünde Külleneceğine kor oluyor kor Dağılıyor yüreğimdeki yapılar. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|