![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaşlar Bahar Geldi/Aşk Mevsimi
Baharla birlikte uyandı benliğim Yüreğim kıpır kıpır İçim içime sığmıyor Aşk mevsimi bu mevsim Yeni yepyeni aşklara hazır yüreğim. Ardına kadar açık gönül kapım Selam olsun yeni aşklara Elveda mazide kalanlara. Deli çarpar yüreğim durmaz yerinde Daima neşe kaynağı Aşklar arar bulurum Hüzünlerle yıpranmadan Süslerim günlerimi. Bitene güle güle Filizlenen körpe aşklara Merhaba derim. Uğruna kimsenin Ölüm göze alınmaz İnsan oğlu çabalarsa eğer Her şeyin üstesinden gelir. Beyaz bir sayfayla başladım Aşk mevsimi bu mevsim Toprak misali uyandım Kış uykusundan Coştu duygularım Sevdasız boş olur mu yürek Yeni heyecanlarla çarpar Yüreğim kendini bulur. Hiç durmaz yerinde gönül telim Sürekli titrer nağmelerle Aşk türküleri yakar sevgiliye. Ağlayarak hüzün dolu Geçer mi bir ömür. Sarsılırsın heyecandan Sevdanın ateşiyle. Feda olsun şu bedenim Aşklara, aşıklara Kahrolmak niye gidenin ardından. Biten aşkları bittiği yerde silmeli Papatyalar,gelincikler Her birinden bal almalı Açmalı yüreği yeni yeni aşklara Her seferinde merhaba demeli sevgiliye Aşksız yaşanmaz Sevdasız hiç olmaz. Umutlu yarınlar bekliyor beni Derken Saatin zili ansızın çalınca Peri kızı kayboluverdi. Evet bahar geldi ama! ! ! Bunları düşünen ben miyim Oysa hala yalnız ve hüzünlüyüm 1979 lise alındısı
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aslında Şair Değilim
Ben kendimi bildim bileli Şiir yazarım Kah peçete üstüne,kah da Ders kitaplarımın boşluklarına Şiir demezdim hiç birine Şiir böyle olmaz diye düşünürdüm kendimce Fazla da şiir okumazdım ki ben etkilenip Esinlenip çalıntı / alıntı bir şeyler karalarım bilmeden Ya insanlar yanlış anlarsa Sende mi şair oldur derlerse gülüp geçerlerse bana Gizlerdim onları en kuytularıma Kimseler görmesin diye Sakladığım o küçücük kağıt parçaları Birikti, birikti bir tomar oldu Bir kısmını da kaybetmişim Her nasılsa bulamadım bazılarını Çocuğumu kaybetmişim gibi İçim yandı inanın Ezber kabiliyetim de olmadığından Soğuk sular içtim üzerlerine Buz gibi yüreğime oturdular Bilgisayar çıkınca da Elimde kalanları yazdım sakladım Bir yada iki arkadaşımla paylaştım sadece Bu siteyi tavsiye eden arkadaşıma Müteşekkirim aslında Tüm şiirlerimi hiç utanmadan Yayınladım ister beğenilsin İster beğenilmesin Paylaştım hiç tanımadıklarımla Güzel de oldu paylaşmam Bir çok şair tanıdım, yürek tanıdım Şahsen tanımasam da Benim şiirlerim şiir değil ya Öyle fazlaca okunup yorumlarda Patlama falan da yapmadı Üç basamaklı hanelere taşınmadı Ama tüm yorumlar okşadı Yüreğimi iyi yada kötü Kaleme aldığım nakışlarım Dantel, dantel işlediğim Yüreğimden gelenler Sanki bir adım ilerliyor Şiir olma yolunda Yolculuklarım başlıyor.
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşığım
Ben aşığım arkadaş Duy ve inan Mutluluk rüzgarına kapılmış Uçuyorum göklerde Kanatlandım sanki Yüreğim kıpır, kıpır Raks ediyor martılarla Tarifsiz duygularım Kırmızı gül goncası elinde Uzandı girdi gönlüme Beyaz karanfil koynumda Düştüm amber kokulu deryaya Sırılsıklam sarıldım aşka Aşık olmak güzel Hele birde paylaşmak İşte o her şeyden güzel Hazırım anlatmaya Güzeli anlatmak zor Harfler karışık hecelenmiyor Kelimeler yok kayboldu Kırmızı uçurtmanın kanatlarında Yükseliyorum şimdi arşa Anlatamıyorum Anlayabiliyorsan eğer Gözlerimden bir nebze Ben aşığım arkadaş Elimden başkaca bir şey gelmez İster anla ister anlama Ben aşığım arkadaş.
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Beş Geçiyor-DENEME
Kaderin sillesi sinede şakladı Tarumar duygular yürekte patladı Vuslatsız ayrılık ateşinde yandı Küle döndü yürek külleri dağıldı Koptu hayat ipi hayalleri vardı Suya düştü bir bir ümidi kalmadı Sevdiği el oldu yüreği yaralı Elde ne sevdalı ne de aşk masalı Aşkı beş geçiyor hüzün vakti geldi Ağla yaslı gönül sevda yeli dindi Acıdan başkası yüzüne gülmedi Mezarını kazın ölüm vakti şimdi
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşksız
Asılı boş duvarda Mutluluk resmimiz İlelebet umutsuz Çalındı rüyamız İki mahzun kimsesiz Ellerin çizdiği yollarda, dardayız Karardı dünyamız Sonsuza dek, farkındayız Kederli, kadersiziz Ayyuka çıksa da sesimiz Ağlamak çaresiz Yalvarmak yetersiz Tak dedi cana, canana Öldü aşk, yürekte koca bir iz Değmedi çabamız
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Yüzeyinde Seyir
Sonbaharda yürüyoruz sessizce Yıldız parkında yalnız ikimiz Ağaçlardan hüzünle dökülen Sarı yaprakların çıtırtısı Kalbimin o sımsıcak Ritmik kıpırtısı Kulaklarımıza nağme olmuş Gönül sazımız yüksek perdeden Çığlık çığlığa çalıyor türkümüzü Şiir akıyor dilimizden dize, dize Saçımızı tarıyor esen rüzgar Fildişinden parmakları Yüreğimizde dolanıyor ılık meltem Yüzümüze çarpan serin ıslığı Birbirimize yakınlaştırıyor Tek vücut oluyoruz can cana Güneş damlıyor içimize pırıltılı Elleri omuzlarımda kavramış yürek sıcaklığında Kollarım belinde,sarıp sarmalamış sıkı, sıkı Yanağımda mavi bir buse Akıyor ayaklarımızın altından yer yüzü Yıldız yağmuru altında yitip gittik Kaybolduk menevişinde yolculuk başladı arşa Kayıyor tüm dünya son sürat kızakta Bir de ne görsek gözlerimize inansak mı Ay yüzeyinde bağdaş kurmuş dünyayı seyrediyoruz sonsuzda O koca dünya bir avuca sığar olmuş Bir hamlede dokunacağız sanki göz bebeğine Yanı başımızda duran yaşlı yorgun altın topu Sinemize almak arzusu yanar içimizde Heyecanla uzanıp tutacağız sanki Oysa arşınlarca uzaktayız şimdi Ayaklarımızın altında kaçışıyor gök taşları Mavi çakıl taşları toplayıp Avuç, avuç dünyaya serpiyoruz Selam ekinde gülücüklerimiz Barış, sevgi ve aşk dileklerimiz Mavilerde yüzüyoruz Seyir defterimiz de bir not Tarih yok mekan ay yüzeyi Yalnızız ve yalnız ikimiz kucaklıyoruz evreni Dünyayı bile unutmuşuz Sadece ikimiz bir de mavi Sürdürüyoruz seyrimizi Sonsuzuz artık
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babam
Tuttun elimi sıkı sıkı Hayatı adımlamayı Adımlarken yılmamayı Dimdik ayakta durmayı Öğrettin sevgiyle Doğruluk anahtarını Tutuşturdun ellerime Yalanın çirkinliğini İyi olmanın erdemini Öğrettin sevgiyle Yolumda ışık oldun Güzel dilimi kullanmayı Dinimi,Kitabımı Allah’ın yolunu Öğrettin sevgiyle Alın teriyle kazanmayı Harama el uzatmamayı Yokluk zamanında Tevekkülle yaratana sığınmayı Öğrettin sevgiyle Şefkatle kol kanat gerdin Ömrünü feda ettin bizlere Başına yağan karlara inat Mutluluğun yürekte olduğunu Öğrettin sevgiyle Şair oldun şiirler yazdın Dizelerine konuk ettin Şerefin,namusun önemini İnsan olmanın yolunu Öğrettin sevgiyle
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babamdan- Dörtlükler
Vicdanlar Kalkmış askıya vicdanlar kilitli kafeste Kan kusuyor ruhlar hepsi hasta Canavarlaşmış insanlar ne fayda Kalmaz mazlumun ah ı çıkar aheste aheste Kuloğlu 1974 İnan Bakıp da aldanma gülen gözlerime Kalbim kan ağlıyor inan Dünyanın tüm derdi yüreğimde Sinem alev alev yanıyor inan Kuloğlu 1978 Kabus Kabus gibi çöktü üstüme keder Bilmem yolumun sonu nereye gider Düşürdü bu hallere beni kader Yeter Allah’ım çektiğim azap yeter Kuloğlu 1981 Yaşamak Beyhude geçti bu fani hayat Dön bir yol maziye bak Neler geldi neler geçti heyhat Her şeye rağmen güzelmiş yaşamak Kuloğlu 1966
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BABAMDAN / Allah'a Tevekkül
Deli gönül seninle sohbet edelim biraz Yad etmek isterim maziyi ediyorsun naz Geçiyor ömrün baharı zamanımız az Sevgiye aşka gönül verenler ol Dünya fani bir gün herkes terk edecek İnan güzelim gidilen yer bilinmeyecek İşlenen günahların kefareti elbet ödenecek Tövbe edip erenler meclisine girenlerden ol Topraktan yaratıldın aslına rücu edeceksin Nerede ne şekilde zuhur edecek bilemeyeceksin Ne yaparsan yap kaderin önüne geçemeyeceksin İnançla Allah’a tevekkül edenlerden ol Nefsine uyup aldanma dünyanın renkli düşüne Hayat çok güzel bırak yaşamı gidişine Hatırla neler olmuş dön de bak geçmişine Hak yolunda vuslata erenlerden ol Kulak ver bir yol kuloğlunun sözüne Bak bir de madalyonun arka yüzüne Kapılma sakın insanların sahte gülüşüne Hakikati arayıp bulanlardan ol
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BABAMDAN / Dostluğa Davet-teröre Lanet
Dostum neler olmuş insanlığa, ne feci haldir bu böyle Her biri insanlıktan çıkmış, dehşet saçıyorlar dünyaya Kudurmuş köpek gibi saldırıyorlar dört bir köşeye Kazıyalım kökünü, fırsat vermeyelim terör illetine Bu yaratıklar insan olamazlar, hayvandan da aşağı bence Kıyılır mı yarenler kundaktaki günahsız bebeğe Yapmaz biri birine bu zulmü vahşi hayvanlar bile Kazıyalım kökünü, fırsat vermeyelim terör illetine Dayanmaz yürek böyle zalim vahşete Aklı selim olan duyunca düşüyor dehşete Her an bir bomba patlıyor ayrı bir köşede Kazıyalım kökünü, fırsat vermeyelim terör illetine Tümümüz insan olarak yaratılmışız, yoktur farkımız Ayrı kılmaz bizi birbirimizden, ne dinimiz nede ırkımız Terör denen, lanet olası canavara neden esiriz ki Kazıyalım kökünü, fırsat vermeyelim terör illetine Kadın, erkek, büyük, küçük, suçlu, suçsuz demeden Din, milliyet ayırt etmeden, babasını dahi çekinmeden öldüren İpleri başkasının elinde kukla misali hareket eden Canavarın ezelim başını, kurtulalım terör illetinden Allah aman vermesin bundan böyle zalime Filistin’miş, Irak’mış, Osietya’ymış demeyelim bize ne Mertçe el ele karşı koyalım terör köpeğini besleyene Kazıyalım kökünü, fırsat vermeyelim terör illetine Yirmilik Mehmetçiğe kurşun sıkan, niceleri yetim bırakan Gece gündüz demeden görev başındaki polise kıyan Dahası köy basıp katliam yapan, Madımak ’ı aleve verenden Kurtulalım doğmamış bebeği anasının karnında katleden terör köpeğinden Bu nasıl vicdan nasıl kıyarlar beşyüz cana Ne derler bu vahşet yapılsa kendi yavrularına Bugün sana yarın yapılacaktır mutlaka bana Lanet olsun terör köpeğine el tutanlara Sekiz yaşındaki kızını arıyor gözü yaşlı baba, bağrı yanık ana Yürekler dayanmıyor yavrusunu kaybedenlerin feryatlarına Büyümesine izin vermeyenlerin yanına kar kalmasın Gün bu gündür gelin dersini verelim bizi candan ayıranlara Gelin dostlar bir can olalım, haykıralım dünyaya Yoktur böylesine gaddarca bir katliam hiçbir dinde Sığar mı bu vahşet dört kitaptan hiçbirine Kazıyalım kökünü, fırsat vermeyelim terör illetine Kuloğlu rahmet diler tüm terör şehitlerine İnşallah kurur kökü kalmaz dünyanın hiçbir yerinde Hak teala soracaktır elbet hesabını kıyamet gününde Allah’tan dileğimiz fırsat vermesin bir daha terör köpeğine. Korkmayalım hiçbir şeyden Allah daima mazlumdan yanadır
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|