![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirlerim Yarım
yalnız geçmek bilmeyen *******den birindeyim yine merdiven dayadım bulutlara umuttu basamakları sırat köprüsünden ince saman yolundaki yıldızları bir, bir topladım gümüşten bir ipe dizdim bir yıldız sen, bir yıldız ben sayamadım kaç tane avuçladım hepsini doymak bilmedi aç gönlüm çıplak kaldı gece anadan doğma yıldızsız semanın feri söndü gözleri ama beyaz bastonunu arıyor şimşek çakıyor ortalık kızıl gürleyerek ağlıyor bulutlar dolunay saklandı yorganın altına yorgun bedenini dinlendirmekte beyaz dantel elbisemi giydim bekliyorum gayret kemerim belimde hazırım şimdi yüreğimin yarısı sevgili yarımı arıyorum gecenin koynunda çok özledim seni yarımım bak şimdi şiirlerim hiç bitmiyor görsene final dizeleri sadece birkaç nokta yan yana her attığım adım yarım meçhule giden her aldığım soluk yarım oksijeni bensem suyu sensin yaşamın susuz kanmıyor gönlüm bitsin bu anlamsız yalnızlık yarım kalmasın şiirlerim gibi aşkım haydi gel artık tamamla beni
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|