![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vefasıza Birkaç Soru
Günlerce geldim Yolları aşındırdım Bulamadım Kapı duvar Yoksun, nerdesin Bir not iliştirmemişsin kapına Posta kutun boş Haftalar hatta Aylar boyu bekledim Gelmedin. Aramadın bir kere Özlem üstüne özlem duydum Özlemedin Peki neden hiçbir şey olmamışçasına Yanaşmaktasın bu limana Küçük teknelere gönlüm kapalı Koca bir deryaydı, kum yığınına döndürdün ellerinle Çok geç. Hesap mı soracaksın, özür mü dileyeceksin? Özür mü, hayret Hangi yüzle bilmem ama yık buna hakkın Vazgeçtim senden. Ve yoruldum beklemekten Yoksa yaşadıklarımız mı diyeceksin? Ne yaşaması be çekip gitmedin mi hayatımdan? Rüzgar ekip fırtına biçmedin mi? Maviyi bulamadın mı kızıla? Silip atmadın mı bir çırpıda her şeyi? Elinin tersi hiç mi kirlenmedi? Borç mu soruyorsun? Ne borcu ola ki? Zira bu kadar beklemekle, Fazlasıyla ödedim borcumu. Istırapsa cabası. Vefa nedir bilmeyen zalim, Günahı vebali boynuna İpekten kravat senin. Senden sadece Rehin kalan yaralı yüreğimi İstiyorum ölmesin ellerinde. Sana inat yaşamalı, Aşkla çarpmalı, açmalı çiçek çiçek Dünyaya sevgi dağıtmalı, vefa dağıtmalı Güle güle yolun açık olsun Bakmadan ardına git Çek git
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|