![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kahramanmaraş
işte sana geldim yıllarca sonra seni çok özledim kahraman şehrim beni çocuk gibi kollarına al koynunda hasreti gidereceğim güzel bacılarım, edelerimle buluşalım akşam güneş batarken kaleden maraşı seyredelim hey madalyalı bayrak dalgalanırken öyle özledim ki yemeklerini canım kahvaltıda çörek istiyor şöyle buz gibi bir meyan şerbeti maraş peynirinden börek istiyor içli köftelerim acılı olsun maraş lâhmacunu beni doyurur üstüne köpüklü kahve içerken bir tas ta soğuk su verin ne olur burnumda tütüyor firik tarhana kırk günduz kırk gece yiyebilirim kaymaklı dondurma, fıstık ezmesi allahım sevinçten ölebilirim öyle özledim ki doğduğum evi küçük ediğimi, dar sokakları gençliğimin dolu dizgin geçtiği oyun oynadığım arkadaşları ahır dağlarının deli poyrazı benim için güzel bir türkü tuttur uğuldasın çamlar gece yarısı sensiz günlerimi bana unuttur şarkı söyleyelim gelin bu gece loş ve serin döngel mağarasında elele kolkola hep beraberce bir kadeh içelim pınarbaşında saraylar bahçeler istemem artık istemem gül kokan hoş cariyeler isterim ki ecel maraş’ta çalsın uyurken kapımı bir akşam yeter âlimoğlu Şakir Alimoğlu
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|