![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kıskançlık Zehiri
seni aldattığıma inanma ne olursun kıskançlık zehirini içme artık n’olursun seni çok seviyorum, sana kırgın değilim kıskançlık zehirini içme artık n’olursun al eline kadehi aşkımıza içelim mutluluk şarkısını beraber söyleyelim tatlı hayaller kurup çılgınca sevişelim kıskançlık zehirini içme artık n’olursun bizi çekemiyorlar yalan dolu dilleri hep elele gözgöze çatlatalım elleri testilerle kıskançlık şarabı içenleri kıskançlık zehirini içme artık n’olursun seni çok seviyorum bana inanmalısın ben yalnız seni sevdim sen benim tek aşkımsın eğer başkası varsa iki gözüm de çıksın kıskançlık zehirini içme artık n’olursun şüphe bir zehir gibi öldürür aşkımızı unutturur korkarım sihirli şarkımızı hiç bitsin ister misin aşk dolu rüyamızı kıskançlık zehirini içme artık n’olursun eğer şüphe yılanı içimize girerse zehirini kalbimiz yavaş yavaş içerse üzülmez misin söyle bu büyük aşk biterse kıskançlık zehirini içme artık n’olursun Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|