![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilinmez
duydum beni soruyormuşsun,özlendik mi? hiç uğramıyor demişsin,sözlendik mi? yaptığımdan haberin varmış,izlendik,mi? deli kafam var benim,ne yapar hiç bilinmez hadi gel diyenin ardından gidemem kaş-göz eden herkese gönül geremem aşk-meşk işleri hasır değil yere seremem günü,gününü tutmaz,ne yapar hiç bilinmez ben gezer dolaşır,gönül ortağı ararım kalbime heyecan,gönlüme aşk sorarım sana gelsem ne aşkına,ne sevgine yararım aşk-meşk işlerinde,ne yapar hiç bilinmez belki bir gün gelir de,bir çayını içerim ama kalbimin aşkını kendim seçerim bol geleni bedenime göre ölçer,biçerim sevda-gönül işleri,ne getirir hiç bilinmez Abdullah Özen
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BİZim Evin HALLEri
Kızlar söz dinlemez anadan soğuk Oğlan kazık kadar,oldu bir lavuk Ziyan eder yakar,pişiremez tavuk Ne olacak böyle,bizim evin halleri Sigortalar atar ışıklar söner Biraz zor gördümü başları döner Alır eline sopayı,çocukları döver Ne olacak böyle,bizim evin halleri Baba kendi halinde,sahiplenmez ocağı Çocuklar kolay görmez baba kucağı Süpürmez evini,toplamaz köşe bucağı Ne olacak böyle,bizim evin halleri Ortalık toz içinde,biraz sil süpür Düşmüyor kimsenin ağzından küfür Kalkar sofradan,söylemez şükür Ne olacak böyle,bizim evin halleri Taşar yemeği,ocak üstü silmez Bütün suratlar asık,yüzler gülmez Çay demlemez,çorba nedir bilmez Ne olacak böyle,bizim evin halleri Biraz bağırdımmı suratlar asılır Sara nöbeti tutar,her yanı kasılır Pilavı taş gibi,üstüne çivi çakılır Ne olacak böyle,bizim evin halleri 07/06/2005 Abdullah Özen
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BOĞAz İÇİNde
bir tutam cesaret ile yanaştım ruhuna, çekingen ve ürkek, gururunu ayaklar altına almış, karşında saf,temiz bir erkek, isteseydin sürüklerdin aşk deryasına, bir çift tatlı sözünle, ruhuna adamıştım ruhumu, gel demesen'de bir işaretin yeterdi, atardım kendimi ardından, ilerisine bakmadan uçurum da olsa, koşar adımlarla,balıklama. hangi dağlar önüme dizilirdi hangi haddini bilmez deniz engellerdi bir tek işaretin yeterdi karşıdan da olsa, fermuar kapatır gibi, birleştirirdim avrupa ile asya'yı sen ise, dizlerimde kan pıhtısına dahi bakmadan, çektin gittin, arkana bile bakmadan, hadi git,git ama lütfen, üsküdar sırtını aşarken, bari bir dön de arkana bak, nasıl can veriyorum, boğaz içinde..... Abdullah Özen
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BulUNMAZ
Düşme dostum dert içine Girdiğinde yol bulunmaz Kaçar dostun arkadaşın Tutunacak kol bulunmaz Örümce ağı gibi sarar Gönül,derdine can arar Çırpındıkça beden yorar Yorgun düşer,hal bulunmaz Dost diyerek güvendiğin Canım diye su verdiğin Canından parça bildiğin Zor gününde kul bulunmaz Merhem istersin yarana Der; sende yoksa arama Ateşle yaklaşırlar çırana Sarılacak çul bulunmaz El ararsın huzur veren Bulunmaz yüzüne su süren Çok çıkar kitabını düren Kaçacağın sal bulunmaz Can sanıp da sahte gülen Menfaat uğruna yoluna ölen Dost acı söyler; der bilen Acı sözde bal bulunmaz Abdullah Özen
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() CAviDAN
zeytin ağaçları dibinde filizlenmiş yeni fidan siyah-yeşil zeytin toplar zeytin gözlü cavidan tırnaklarda pembe oje zeytin karası bulaşmış etek giymiş boydan uzun zeytin filizine dolaşmış saçlar bağlı at kuyruğu uçları yerde sürüklenir ateş basmış bedenini etek ucuyla körüklenir toplar bir,bir zeytinleri derde deva yağ çıkacak akşam toplar kırılan dalı yakacak odun çıkacak zeytin toplamak kolay değil gece gider yorgun argın bu gün zeytine gelmedi kalbim cavidana dargın Abdullah Özen
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cesaret
gözlerin sevişmesi cesarettendir gönüllerin sevişmesi esarettendir bedenlerin sevişmesi asalettendir RUH'ta üçüde yoksa sefalettendir Abdullah Özen
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÇAĞLAyan
Yüksek kayalardan dökülür suyu Düştüğü yerde açar; Derince kuyu Coşarsa durulmaz önünde kötüdür huyu Doğanın aranan güzelliği çağlayan Dağlarda muhteşem bir ortam oluşturur Rendevu yeri olur; Sevgili kavuşturur Canları,ciğerleri,aşıkları buluşturur Ruhumuzu dinlendirir; Güzel çağlayan Su kenarıdır bin bir çeşit olur bitkisi Gözler görür; İçimizden çıkmaz etkisi Set çekilirse önüne; Kötü olur tepkisi Gölünle,sularınla,baş tacısın çağlayan Göz yaşı gibidir; devamlı akar durur Hırçınlaşır; başını taştan taşa vurur Doğada güzelliktir; aşıklara konu olur Kanalınla suyunla çok yaşa çağlayan Konu olur filimlere,ilham verir ozanlara Yatak yeridir,bitkilere,balıklara Her türlü ceza gerek kanalı bozanlara Ülkemin güzel manzarası; akar çağlayan Bol olur suları; Gürül-gürül akar Değerini bilmeyen ahmakca bakar Gelenler dilek diler,mumlar yakar Bazen ziyaret yerimizdir ÇAĞLAYAN A.özen Abdullah Özen
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÇEKmem mi GERek
nasıl olur darıltırım arzuladığım kadını hiç dilimden düşürmedim o güzel adını unuturmuyum sanıyorsun dudağının tadını dudağım dudağına hasret mi kalması gerek beraber olmak varken dargınlık nemize sen ayrı ben mutsuz,ne geçer ki elimize tartışmada sahip olamadıysak dilimize yıllar-yılı hep dargın mı kalmamız gerek ceza mı veriyorsun bana,dargın kalmakla atamam aşkını kalbimden ayrı durmakla dilim aşındı güzel adını herkese sormakla ömrümüz bitene kadar sormam mı gerek batası dünyada bizimde yüzümüz gülsün aşkımdan ayrı kalanlar diyorsan ölsün demişsin ki,aşkı çok büyük ikiye bölsün bölük-pörçük gönülle mi yaşamam gerek yeterince sensizlik çektim,gül yüzüme yeter senden ayrı kalmak inan ki ölümden beter hasret çeken gönüllerde hayat mı biter mezara yatana kadar çekmem mi gerek Abdullah Özen
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçek Açtı
bahar geldi hayatıma yumru-yumru çiçek açtı pembe,beyaz yaban gülü sümbül,lale çiçek açtı mis koku saçar edrafa dertleri kaldırdım rafa hasır altı oldu cefa menekşe,gül çiçek açtı kalbimin ucu filizlendi kokusuz çiçekler gizlendi kardelen,krizantem özlendi zambak,leylak çiçek açtı kara kışı kalbime sokmadan bir,bir koklarım bırakmadan dert düştüğü yeri yakmadan papatya,nergiz çiçek açtı baharı tuttum bırakmam güz yaprağı gibi dolaşmam zemheriye gönül yakmam karanfiller çiçek açtı Abdullah Özen
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÇİFleşmek İSter
pembe düşünceye dalınca kimsesiz yalınız kalınca kafamıza da biraz sarınca gönüller çifleşmek ister kalp'ler aradığını bulursa, arada anlaştma olursa, sevgi,saygı hep kalrısa kalp'ler çifleşmek ister olgunluğa girince yaşlar göz-göze gelmeler başlar yüzler güler inmez kaşlar gözler çifleşmek ister ateş basınca bedenleri kimse ayıramaz sevenleri araya koyar isteyenleri sevenler çifleşmek ister bekarlıkta görür sakınca gönüller bir-birine akınca kollar da bedenleri sarınca dudaklar çifleşmek ister çifleşmek evren kanunudur hür dolaşmanın sonudur çatıya girmenin yoludur evlilik çifleşmek ister Abdullah Özen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|