![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
.....Emekçi Mustafa
bir ayağın çukurda ihtiyar mustafa geldim yanına gerçekleri anlatmaya bir inci kolye gibi acı dizili hayatın ne seven bir kadın oldu seni ne mal ne mülk nede kapını çalan sadece yoksulluk vardı yollarına bakan geldim yanına umudundan dem vurmaya sana o güzel yarınları anlatmaya kürek tutmaktan nasırlaşmış ellerine al evladın sayıp bu gencin elini çakır gözlerinle gözlerime dal ki göreceksin ümitlerin dal verdiğini geldim yanına umudundan dem vurmaya sana o güzel baharları anlatmaya dinle ey emekçi inan sözlerime uyanamayacak olsanda yarına inan ben sana inandım boş yere yemin etme biliyorum göğsündeki ateşi kor gibi yanan geldim yanına umudundan dem vurmaya sana o güzel sabahları anlatmaya bir ayağın çukurda ihtiyar mustafa fabrika bacaları nasılda selamlıyor seni bak haber salınmış dört bir tarafa tüm emekçiler biliyor bu bağırlarından kopup gideni geldim yanına umudundan dem vurmaya sana o yalın gözyaşlarını anlatmaya ellerin ömür boyu angaryadaydı ne bir şefkat nede gülen bir bakış kaderin kimlerin cüzdanlarındaydı ömrünce bahar görmedin varsa yoksa kış geldim yanına umudundan dem vurmaya sana o şefkatli avuçları anlatmaya şunu söylemek istiyorum ki sana umutların cengaver yiğit sesiyle gül geç aldırma hiç bir yaşanana bitecektir acılar gecenin son cenazesiyle geldim yanına umudundan dem vurmaya sana o güzel akşamları anlatmaya ihtiyar mustafa huzur içinde yat sükun içinde uyu ihtiyar mücadeleci güneş bu gün hiç sönmeyecek geceye inat gözün arkada kalmasın ey yorgun emekçi gidiyorum yanından yeni umutlar toplamaya sana benzeyenlere seni anlatmaya.... Fatih Çınar
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|