![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gecenin bir yarısı
Beni hiç yanlız bırakmayan, en iyi dostlarımla gecenin bir yarısı Bir kağıt, bir kalem, resminle bir de sigaram Huzurlanırım onlarla hep birlikte, her gecenin yarısı Ben hala dostlarımla birlikte olsada yine gecenin bir yarısı Yine saatler geçti, oldu gecenin bir yarısı Bense dostlarımla masada, neredeyse bitti kalemin yarısı Yazdıkça yazdım, kalemimle kağıtlara hep aşkımı kazıdım Ben hala dostlarımla birlikte olsada yine gecenin bir yarısı Bozuyordu hep sessizliği, kalemin kağıt üzerindeki sesi Aslında kağıtta hoşlanıyor dinliyordu kakalemden gelen bu sesi Mırıldanıyordu bir şarkı, bir dans sanki bir müzik sesi Ben hala dostlarımla birlikte olsada yine gecenin bir yarısı Düşsede göz kapaklarım önüme, kalemim oturmuştu elime Bitmez tükenmez bir istekle, durmadan yazdı bir çok kelime Fısıldadı kulağına, kovaladı mısralar,mısraları doladı aşkı diline Bir kağıt, bir kalem, birde resmin, yanan sigaramla gecenin bir yarısı Hikmet Güner
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|