![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Can/Anım
Cananım... Öpüş,öpüş oldum Seni görünce Yaşamamışım ki hiç Senden önce... Sen izin verince Yaşamak isterim Seninle... Gönlümce,ömrümce .................................................. .................................. Kurtuluşları esir alırken,zulümkar tutsaklık Dönen çarkı sararken pervazsızca,aksaklık Dünya kazan dolu bulaşık,kepçedeki pasaklık Senle ak oldu,Senle pak... Biçareyim...Ne olur,bana da bak Vuslatı terk ederken zalimce,merhametsiz hasret Gönülden,gözden ırarken,Hakça olan basiret Ayaklar altında ezilen,çiğnenen,O yüce fazilet Senle ak oldu,Senle pak... Biçareyim...Ne olur,bana da bak Aydınlığı köreltirken,nursuz,onursuz kapkaranlık Muhabbeti lal ederken,iblisce bir karamsarlık Köşe başlarında müşteri bekleyen,o körpe ar'lık Senle ak oldu,Senle pak... Biçareyim...Ne olur,bana da bak Sevmeler dönüşürken,Maşuksuz zevke,sefaya Aşklar şeklederken,fikirsiz,zikirsiz bomboş kafaya Yine...İmandan ayrı düşen eşsiz,güneşsiz haya Senle ak oldu,Senle pak... Biçareyim...Ne olur,bana da bak .................................................. ........................................ Cananım... Kainatı saran o gül kokun Alıp beni götürür benden Hayal de olsa,gerçektir... Yeter ki bir dokun Çalıp beni götürür bedenden .................................................. ............................................ Reyhan Tataroğlu
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|