![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Balıkçıyla Pazarlık
vuslata yaka silktim kaptan acele kalk yetiş yanıma gidelim buralardan daraldım diyorum anlasana haydi bitir şu tekneni beni bunaltmadan oyalanma çivi çakmayla falan fazla da kıçını zımparalamadan yakalım diyorum kısmetse senle denizci fenerlerimizi açalım istiyorum şöyle denize pupa yelkenlerimizi bütün dubaları aşıp sen de en uzaklara kırarsan dümeni inan olsun yeter bana... Vuslata yaka silktim kaptan acele kalk yetiş yanıma gidelim buralardan daraldım diyorum anlasana rica minnet olmadan götür istiyorum beni çok uzaklara inanmıyorsun ama hemen görmem gerek yüreğimdeki balık sürülerini ah yok mu o bıcırık deniz bigudileri mübarekler gözümde tüttü şimdi azmışım da bunlar da kadınım olmuş sanki anlamıyorsun ama nasıl da özledim bi bilsen canım denizimi bir kere olsun sürsem yüzümü onun hoyrat lodosuna off var ya başım üstüne yeminle yeter bana! vuslata yaka silktim kaptan acele kalk yetiş yanıma gidelim buralardan daraldım diyorum anlasana sen rasgele demeyi ağzıma bir alıştırsan ben kızdırsam güzelim dalgalarımızı karanlığın Ay yüzüne kadar bağırsam heryanım velet donu kadar ıslansa gelse içime zaten bir kere bunaltı bak şuraya yazıyorum yeter bana! vuslata yaka silktim kaptan acele kalk yetiş yanıma gidelim buralardan daraldım diyorum anlasana çilingir soframıza ne koyarsan öyle hiç mızmızlanmadan öte boka derim çok şükür amenna! söz veriyorum istesen de duyamazsın artık benden başka bir terane ağzımdan çıktı bir kere demedik mi ne çıkarsa bahtımıza zaten ne diyorum ben sana sarı çizmelerimi taksam ayağıma yağmurluğumu da geçirdim mi üstüme adımımı atsam güvertenin başına elimi de kanattım mı bir kere misinayla versen de istemem daha palamutunmuş lüferinmiş sanma sakın gözüm var onlarda öylece teknenin köşesinde oturayım daha ne olsun ki ciğerimi ye yeter bana! vuslata yaka silktim kaptan acele kalk yetiş yanıma gidelim buralardan daraldım diyorum anlasana bakma bana öyle uzaktan hiç deli görmemiş gibi sen de söz vereceksin çoluk çoluk ayaklarına yatmadan ne bırakacaksın beni buzhaneye ne sen de kaçacaksın tersaneye geçen seferki gibi kandırmazsan itmezsen beni elinin tersiyle ölümü gör yeter bana! vuslata yaka silktim kaptan acele kalk yetiş yanıma gidelim buralardan daraldım diyorum anlasana adamı günaha sokmadan beni daha fazla daraltmazsan kimseyle kanlı bıçaklı olmadan lafımı bir anlarsan sen de yeter ulan diyip verdiğin sözü bi tutarsan birkereliğine dönmeyiz diyorum işte ruhuma ağını atmış şu mendireği kayıp namussuz bedene Reha Başoğul |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|