![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelmez miydim?
Söyle sevdiğini, bir mektup yazda, Bir teselli arardım, kırık sazda, Kaç gece, bu gönül kaldı, ayazda, Bana gel deseydin, ben gelmez miydim? Her vuslatsız, mevsimler solsa bile; Dağı aştım, el kanda olsa bile, Umut, tükenip, ecel dolsa bile, Bana gel deseydin, ben gelmez miydim? Zemheri vurgunu, buz keser anda; Gönül ne arar, iki kapılı handa, Senden ne varsa kaybettim, cihanda, Bana gel deseydin, ben gelmez miydim? Hüznüm dökülür yalnız ahuzara, Sitem kendime, düşmem intizara, Hayalin gelir benimle mezara, Bana gel deseydin, ben gelmez miydim? Nasıl unutulur bunca hatıra, Sığar mı sanıyorsun iki satıra, Neyler ölüm, yardan bana hatıra, Bana gel deseydin, ben gelmez miydim? Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidişin Yağmurlu Geceydi...
Çisil çisil yağmur yağıyordu... Bir akşamüstü,titrek ellerinle, Kapımı çalmıştın.. Aç,bak ben geldim demiştin.. Üşüyorum,sar beni sıcaklığınla! .. Bir dilenci gibi 'affet' demiştin... Uzanıp kalmıştın öyle ortada.. Kapımı çaldığında gece vaktiydi, Hüzünlerin,gözyaşlarına karışmıştı... İşte böyle, yağmurlu bir gecede, Aşkını itiraf etmiştin.. Seni seviyorum dediğinde, Yağmurlar yağıyordu... Gözlerime bakınca,eriyordu yüreğin.. Bak işte ben geldim canım... Hani benden ayrıldığında, Yine yağmur yağıyordu... Yalanmış senin herşeyin, Sevgiye ettiğin yeminlerin... Umut yerine dertleri,özlemleri bıraktın... Seninki bir gönül macerasıydı... Bıraktığın yaralı bir kalp,ardından hüsran.. Gelişin gibi,gidişinde yağmurlu bir geceydi... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git Bu Şehirden....
Sevdalarında benden artık uzak, Acılarımla beni yalnız bırak, Ahlar, anılar, çileler son durak, Yeter ne olursun git bu şehirden... Her kaldırımda isyanlarım gizli, Kim bu peşmurde adam, acı sözlü, ******* boyu ağlayan benizli, Acı mı kanatma, git bu şehirden. Yüreğin hiç merhamet duymuyorsa, Sevgimi görmeyip hissetmiyorsa, Hatıraları duyup, sormuyorsa, Boşuna bekleme git bu şehirden. Küsmüş lanetlemiş bu şehir seni, Kimsenin kalmadı sana güveni, Çıldırtma bir daha fazladan beni, Haydi durma terket, git bu şehirden. Senin ayrılığın ölümden beter, Allahım! Ne bu acı, çile, keder, Aşkın senin olsun, dert bana yeter, Haydi boşver gülüm, git bu şehirden.... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümdeki Yağmur...
Çisil çisil yağarken yağmur, Gözlerin meftun eyler gözlerimi.. Hicran ateşlerine düşmüşsem eğer, Bir damla yağmur neyler gönlümüm alevini... Katre katre,şıp şıp eder her bir damlası, Gül kasesine dolmuşsa yüreğimin gözyaşları, Sinemde açtıysa boynu bükük nergisleri, Kuruyan dereye döndüyse yazlarımız, Irmaklara el uzatır bahtımın çöl hatırası.. Sebebsiz değil ama olan isyanım, Hazana döndü yağmursuz baharlarım.. Abı hayattı,sevdamızın her bir teli.. ******* mızraklara döndü, Yüreğimin yağmurları gittiğinden beri.. Bir muştu gönder sevda tepelerine, Nehirlere söylesin hüznüm elemlerini.. Bir sıla hasretini gülün yaprağına yükleyip, Gönder pembe mendillerle.. Kurulasın alnımı,içimdeki yağmuru... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüme Sen Düşünce..
Yayla yolunda,yeşil yamaçlarda, Kuzular meleşiyor. Çam ormanı yanı başımda, Çoban çeşmesi önümde duruyor.. Avuçluyorsun susuzluğunu gidermek için Yüreğin acısını dindirmek gerek.. O olsun istiyorsun şu an, Uzaklarda biliyorsun.. Sevgi mekan dinlemiyor, Kuş cıvıltıları hüznünü artıyor.. Sen bir kayanın üstünde Ufka bakıyorsun... Dağlar sıralı,gönlün yaralı.. Çoban kavalını çalıyor senin için.. Onun da yüreği yanık, Yavuklusu gitmiş ellere, Sitemi büyük.. Vakit gün batımı, Güneş terkediyor ovayı.. Yamaçlarda tatlı bir serinlik.. Düşünüyorsun gelişini.. İsyanını,acımasızlığı,ihaneti... Kayadan seyrediyorsun Dereden akan ırmağı Kalbinin,gözünün şırıltılarını anımsıyorsun.. Son kez taş atıyorsun boşluğa Öfken dinsin diye.. Ama olmuyor Karanlık arkandan geliyor.. Yıldızlar seni bekliyor bir bir Kulağın son musiki nağmeleriyle dolu İçin kıpır kıpır, Bitmesin istiyorsun bu manzara.. Çıksın gelsin yamacın ötesinden Beyaz atlı prensin.. İşte geldim Dayanamadım desin yalnızlığına.. Pişmanım deyip, Sarılsın boynuna Bitsin özlemin.. Avuçlarıyla su içirsin Çoban çeşmesinden yeniden.. Kuzular kessin ağlamalarını, Kuşlar yuvalarına dönsün Senin gibi.. Yağmur can versin tabiata Damlaları uyandırsın seni, Yeniden dön hayata! .. Ah gönlüme düşüp,giden sevgili... Başlıyorsun hüzünlere, İki damla yaş boşalıyor Göz pınarlarından... Dönüyorsun geldiğin cehenneme Cennetin bile, Onsuz olmayacağını anlıyorsun... Dönüşün gelişin gibi.. Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerime Dokunma...
Çok yoruldu bu gözler aşkın yollarında, Her gün yıkandı umutsuzluk sularında, Seni çok aradı İstanbul koruluklarında Yeter artık ne olur gözlerime dokunma... Gelip geçenlere seni hergün sorup, Beklemekten saatlerce gözlerimi yorup, Sahillerde geçer ümidiyle durup, Yoruldu gözlerim, gözlerime dokunma... O gözler şimdi kan çanağına döndü, Gerçekler ne yazık ki hayallere büründü, Herşey ortaya çıkıp ayna gibi göründü, Duruldu gözlerim, gözlerime dokunma... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül Hırsızı...
Her yer yangın yeri Seninde kanatların yanacak Issız bıraktın beni Dumanlar sönecek Bulutlar dağılacak... Kendime güvenim artacak Şaşkınlığım bitecek Ayaklarım titremeyecek Konuşmak zorunda kalmayacağım Senin yerine ben öleyim Nefesin kesilmesinyanımdan Sen sağ ol bu bana yeter Hayattan hiç korkmadım Ölüm ensemdeydi Acılar ortaktı... Korkuyorum! Güvenecek bir dalım yok Cevaplar arama cevabı yok hiç birşeyin Aşk mı acıma mı belli değil Her biri bir gönül hırsızı, Mahkum ben miyim? Ölümü sevmeyen, aşkı bilemez Ben senin için bil ki öldüm her gün Beni sen kurşunlarla değil, Kalbimi çalarak öldürdün Adın dilimde name oldu Gecenin birinde öldürdü Gönül hırsızı..... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet *******i...
Kaybolur güneş, çökerse karanlık, Başlar yürekte, gurbet *******i, Yok olup biterse, sevgi, insanlık, Sinemde başlar gurbet *******i... Ümidim çoğalır gider felaha Daha yakın olur, gönlüm Allah'a, Efkarlar, derler kalınca sabah, Gözlerde yaşlar, gurbet *******i... Ömürler tükenir vuslatlar olmaz, Uykuya dalınca düşlerin olmaz, Diken olur, yıldızlar, aylar solmaz, Ne zaman başlar, gurbet *******i.... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Ordan Git İşine...
Sen mi bana öğreteceksin, Aşkı, sevgiyi, özlemi, Delicesine yürekten ağlamayı, Her mısrada göz yaşı, aklı avucuna Alıp, toz duman etmeyi Sen mi bana hatırlatacaksın Sadakat yeminlerini, çaresizliğimi... Bırak beni kendi halime Hadi ordan git işine! Sana mehtaplı *******de Yıldızlardan demet yapıp Yüreğimle, ak kuşun kanadıyla Muştular gönderecektim Sen mi bana öğreteceksin Zümrüd-ü Anka'ya ulaşmanın Zor olduğunu, Huma kuşunun Yalnızlığını Aşkı terennüm etmenin kifayetsizliğini Senden mi öğreneceğim? Vuslatın bir başka bahara kaldığını Bilir misin sen? *******in nalan olan bülbüllerin Neler fısıldadığını, gülün dikeni için Gözyaşı döktüğünü Senmi bana öğreteceksin? Aşk deryasına talip değilsen, Sevmeyi bilmiyorsan... Hadi ordan... Git işine! ... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Harcadın Beni...
Yağmur taneleri gibi Yüzüm ıslak Gideceğini bilseydim bir gün Bağlanırmıydım sana İnanır mıydım ayrılığına.... Bir gülüşün yıkardı gönül sarayımı.. Herşey aklıma gelirdi de Senin aymazlığın, vurdumduymazlığın Sebepsiz küslüğün Rüyalarıma bile gelmezdi Bir kuşun kanadındaydı hayallerimiz Bir vapurun güvertesindeydi şaşkınlığımız... Ne olmuştu sana birden bire Aklını mı yitirdin Gönlünü mü sattın pembe yaldızlara Güven neydi, vefa, sadakat tek Deniz fenerimizdi... Herşey iki dudağında bitti Bir elveda bile demedin Gönlüne tutsak edip, sebepsiz küsüp, Kurşunsuz öldürüp, hatıraları talan edip, Kaderin kucağına terkedip, Velhasıl can evimden vurup, Harcadın beni... Yüreğimin son vurgunuydu Senin bıraktığın tek şey Yağmurlar yine yağacak, Günler yine bitecek, Kaldırımlar şahidim olacak ******* delirecek, Poyrazlar yeniden esecek, Ümitler tükenecek Herkes yalnız şunu bilecek: Yalnız sen harcadın beni! ... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|