![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dinim
Sırtımdan vurdular şu dinsiz diye Yobaz derimi yüzecek kansız diye Nesimi de yüzüldü kefensiz diye Dinim güzellik derim güzellik. Yok öyle boşboşa insan kesmek Yok öyle yarım yamalak esmek Kimsede kalmaz öç zehir kusmak Dinim güzellik derim güzellik. İnsan ayırır bilinen hayırsız dinler Rüyada bile görmem yok cinler Dinler yüzünden savaşır boş kinler Dinim güzellik derim güzellik. Darağacına asıp urgan vursalar Karşımda ateş yakıp kudursalar Her yanımı kuşatıp silahla sarsalar Dinim güzellik derim güzellik. Kamil At daha da vazgeçmem Acı içme suyundan gayrıyı içmem Kafama göre takıldım kin seçmem Dinim güzellik derim güzellik. Kamil At
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doğa'nın Savaşı
İnsan doğayı incitir varlığına sarılmaz Binlerce yıldır vurur vuranlar kırılmaz İçine makina salar hesabı sorulmaz Doğa ile insanın savaşı biter birgün. Vurun kötü beyler vurun kalıcı kılınız Çok insanlar yakacaktır kalan yılınız Patentli kırıcı eğitip başımıza salınız Doğa ile insanın savaşı biter birgün. Doğamız tükeniyor kaldı bize hormon Aynı hormondan yapılacaktır derman Tükenecek gibidir bak yaralı orman Doğa ile insanın savaşı bitecek birgün. Ağlayan yoksuldur pompalandı pınarı Kamil bitki kapladı beni hormonlu sarı Ağılandı iğrençlerce bu dünyanın varı Kalırsa yoksula amanha bitsin birgün. Kamil At
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğduk Güneşten
Namussuzlar namusu koz yaparlar Suçta yüzüyor dilinden düşürmez Faydası gereğince her şeyi öperler Güneş gerçek, kendini pişirmez. Namusu bilmeze yanlış öğrettiler Bilmezin suçu yok onu doğrattılar İnsan uykusunu bölüp kendi de yattılar Güneş canan kendisini pişirmez. Yokuşlarda ayaklarını sahte kırarlar Halkın imkanını çalıp onu yorarlar Nasıl sa uyanacak hesabını sorarlar Güneş hayattır kendisini pişirmez. Dağı bilmez düz ovaya dağ diyor Baskıda fark yok, sola sağ diyor Gerçeği görenleri, itlerine boğ diyor Güneş can, kendisini pişirmez. Kamil At, doğduk güneşten geldik İnkar eden çoktur, beni şaşırmaz Ölürken bile güneşimize çıktık yüceldik Güneş enerjidir şaşkını pişirmez. Kamil At
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğdum Gördüm
Doğdum yaşadım çaresizce baktım Düşüncem esirleşti gerçekler ektim Doğrularım adına zalimlere yasaktım Doğdum gördüm, dahada yaşarım. Kötülere yalaka eden itler gördüm Baskılara karşı nice yiğitler gördüm Mahkemesinde yağcı şahitler gördüm Doğdum gördüm, dahada koşarım. Dünya baskıcıya destek edene dar Kimisi uçmak ister can bedene dar Olan olmuştur hey zalim, gidene dar Doğdum gördüm, dahada coşarım. Geldim yaşadım çok dünya gördüm Kuru topraklarda bunca bitki sordum Kendim yettim çevreme can verdim Doğdum gördüm, dahada aşarım. Kamil insanlık kurtuluşu devrimle olur İnsanlığı paylaşmış kahpeler son bulur Bin ölür daha fazla doğar yiğitler gelir Doğdum gördüm görmeyene şaşarım. Kamil At
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dolunay ve Karanlık
Madenleridir dolunay'ın Kendi sezonunda parlayan Ve büyüklüğüdür Fark edilmez, edemezsin Gök yüzünde bulutlar çok hızlıdır Girene kadar birbirine Tur atarlar üzerinde dünyanın Bu bulutların arasında Gül yüzünü gösterdiğinde dolunay Karanlıkta çok canlı canlanır Gök kubbenin altına neşe gelir Belirgin göze çarpar şekilde Karanlıkta karanlığı aydınlattığı için Yüzlerine nur geliyor Çok canlının -Hayvanlarında yüzleri vardır- Fakat, varlığından bu yana Işığı aydınlığı sevmeyenlerde var Kurtlar, her türlü aydınlığa düşman Parladığında karanlıkta dolunay Işık saçarken karanlığa Kurt sürünürken karanlıkta Hiç sevinmez Alışmış karanlıkta cest bırakmaya Üzerine aniden ışık geldiğinde Bulanık kafasını kaldırır Burnunu havaya diker Kulaklarını geriye çeker Kuyruğunu toprağa sürer Toz da çıkarır Sallayarak kuyruğunu Hırsından kuyruğunu kanatır Çok acaip sesler çıkarıyor Başka canlıları rahatsız eden Doğanın neşesini bozan Köpeklerin atası... uluyor Bir tahmine göre dolunay'a Dolunayı sevdiği için değil Işıktan nefret ettiği için Açarak dudaklarını Dişlerini çıkarıp sövüyor Dolunay'a Kamil At
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostluğa Törpü
Keskin törpü salladık dostluğa Karlıdır diye yanaşmadık dağa Anlaşmadık silah çektik toprağa Bizden sonra gelecek dedik. Başkası bilmez kendi yükseldik Kiminde kıtken uyuyunca çaldık Günahtır diye toprakta bunaldık İçinde define yükselecek dedik. Gelenekler beyinde kapladı bizi Çıkarcılar söylediler dövdük dizi Daha çok yaşı bulmadı onsekizi Çoktan anaçtır evlenecek dedik. Kendimize küstük dosttan ıradık Tozlu saçlarımızı çivilerle taradık Karanlıkta el yordamıyla aradık Dostlukta ne, kim bilecek dedik. Kamil sene ikibini buldu geçiyor Körler zalimi tuttu dosttan kaçıyor Beyler vergisini aldı bizi biçiyor Beddua ettik geberecek dedik. Kamil At
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Döneklik
Kendini bilmez, Pir Sultan'ı vurur Gelen yobaz dalgaları kucaklar Dedeye söver çölde gezer şımarır Siftahla sülalesini yer böcekler. Babasını öldürür düşmana tapar Kendine düşman türbeyi öper Dönektir sırtında salyalı kurt var Satılmıştır uygun fırsat bekler. Döneğin şeklini düşman yazar Ezelden dipsiz kuyular kazar Önce saldırtır içirir çukurda sızar Kölesidir gönüllü gidecekler. Hainin düşman verir terbiyesini Hiç yokken başta gitmez cini Sırada bekler teslim eder sesini Dönekler geçmişe edecekler. Nice döneksiz de gidilir yamaca Seni vuranlar tuzaktır Hallaca Kendinde aramaz hayali hoca Fayda etmez versen de çiçekler. Kamil At tarih öncesi ateşi yak Mansur ben de dedi Enel Hak Bundan böyle bitsin gizli yaşamak Şüphesiz, engel olur dönekler. Kamil At
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dört Ayaklıdır!
Dünyada bütün Diktatörlere yardım eder Onlara göre kolları Şefkatlidir Latin ülkelerinde Solculara vahşet uyguladı İstediği diktatörü yarattı Bu durum neticesinde Minikler olurlar birer cadı Yarattığı diktatörler Onlar için dört ayaklıdır Saddam'ıda Amerika yarattı Şekil verirken Şart koşuyor herhalde Ayağıma işeyeni Yarattığım gibi yok ederim... Kamil At
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dövünüp Yıkılmış
Bugün baştan tekrar kendimi gördüm İnsanoğlunu gözledim başka hayatta Sevdiğim uzakta kal kendimi vurdum Dostluk dövünüp yıkık birkaç sarayda. Yönüme bilerek atılmıştım rotam orda Kendime kızgınım sor neyin var sorda İnsan hayatı bugün oluşumda çamurda Dostluk dövünüp yıkık birkaç sarayda. Yorulmam an meselesi beynim yorgun İnsanlık yoluna bakacaktım hepsi kırgın Gözlemim anadan doğmadır yol dargın Dostluk dövünüp yıkık birkaç sarayda. Yanımda değilsen yalnız değilim anda Kamil kendisini kovalar oldu cihanda Bir taraftan gözlemci kanlıdır insanda Dostluk dövünüp yıkılmış birkaç sarayda. Kamil At
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dursun Vatandaş
Böyle gitti de geldi, şu bizim dursun Olmadı ki bir yerde düzen kursun Benmi dedim baltasını taşlara vursun Çünkü dursun dur vatandaş canım. Başkası için kaçtı yine geldi bulaştı Burdan kaçtı, sanki menzile ulaştı Kimin kahrına gezdi isviçre'yi dolaştı Dünkü dursun dur vatandaş canım. Dursun bulmadın mı, dostluk vadini Kendine sözlemedin kendi haddini Şu şok'a bak kaybettin mi sen kendini Bilin ki dursun dur vatandaş canım. Dursun insan duruşu ile insan olur Yürüdüğü çizgide kendisini bulur Sana diyorum, gel duruşlu ol, ne olur Bilirsin ki dursun dur vatandaş canım. Ölümüz kaçar cennet uzak dursun Kimimiz kötüye açtık kucak dursun Serimiz kimlere gizli oyuncak dursun Sanki dursun dur, vatandaş canım. Kamil At, umarım geniş enin olsun Bağnazlar içinde yerin senin olsun Kumsal güneşinde değişen tenin olsun Gelin ki dursun dur vatandaş canım. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|