![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hırsızların Vekili
Milletin cambazı hırsızların vekili Adalet olmaz köylü gibi çalışmadıkça Millete söver alkış alır küfürlü dili Eşitlik ovada dağılır gelişmedikçe. Demokrasi egoizmde gizlidir Bencillere silahtır kurşunu hızlıdır Parasıza yok çalanın eli kızlıdır Düzelmez halk gücü oluşmadıkça. Çok yoksul kadın erkek bekar kalır Sevgi yaban bilmeden mezar olur İnsanlık hakkı yumak olur dağılır Kişi uzak kalır saygı buluşmadıkça. Ezilene bin yıllık ninniler çaldırırlar Hoparlör öter günah kaldırırlar Geberen hırsızın yerini doldururlar Eğri ortaya çıkmaz çelişmedikçe. Kamil At, kravatlı itler dolaşırlar Para yok cepte karedi kart taşırlar İblisler çalınmış koltukta koklaşırlar Yıkılmaz, sarayına dalışmadıkça. Kamil At
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hıyar mı Ses mi! ?
Doğar doğmaz bittiniz Kulaklarınıza bir acaip Daha önce tanımadığınız Bir ses gönderildi. * İtaatin en alasını Üretmek için senden Uyuşmanı istediler Yok etmek adına belasını. * Asırlar geçti bin yıl geçti Toz bile kondurmuyorsunuz Kirli mideli misyonerlere, İstedikleri tipleri yarattılar. * Şimdi her tarafta kulağınız Her tarafta ses, gözleriniz Doğadan beri kapalı sapalı Onlara göre tüm sözleriniz. * Onlar Yüzünden Kamil At Size yaban, sevmezsiniz Beni vurmak için bir fırsat Gerçeklerimi istemezsiniz. * Hangi taraftan ses gelirse Dikkatini bile başarmışlar Kim benim şeyim hıyar dese Tuzu alıp koşarsınız, hedefe. Kamil At
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hocalar Korkutmuş
Mezarlıkta görünmez cin yok Problem kafandadır kafanda Toprak çürütmüştür dipte in yok Böyle bir niyet candadır canda. Müftüler para için korkutmuş Sırrına varmadan seni tutmuş Unutmaki dünyada batıllık bitmiş Kafan düz değil yandadır yanda. Alnının arkasında neler varmış Geç farketme, tuzağa çarpmış Kafana herşeyi doldurup karmış Bugünü bilmez dündedir dünde. Mezarlar kafanda dansa durmuş Her saltanat beynine darbe vurmuş Çok cinler iğne ile kafana girmiş Dünyayı çözmek sendedir sende. Der Kamil At, nefese vuruldum Yılan dişinde dibe uçuruldum Canım ben, benden bana verildim Tesadüf canım, bendedir bende. Kamil At
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Holywood
Uzun süre hazırlamış efektlerini Yine adından söz ettirsin diye Dünyada asla başaramadığını Başarıp, belli ettiriyor yerini Korkağı oynatıyor ölesiye Dolduramadığı tüm boşlukları Öldürücü filmleriyle dolduruyor Dünyayı baş rolcüleri kurtarıyor Vietnam'da öldürülen askerlerini Şişirilmiş rambo ile kurtarıyor Dünyanın gözünü çıkarmışlar Filmlerde tam tersini gösteriyor Kendi halkı da açken Holywood! ,Hindistan Bolywood Sahte kahraman oynatıp Milyarlarca dolar harcıyor Gerçekte yapamadığını Milyarlarca dolarlık filmde başarıyor Kamil At
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoş Bana
Rüzgar bile bir selamı kesti gitti Güzeli bıraktı köpeğe esti gitti Gözümde kaşlarım da küstü gitti Geriye kalan teki hoş bana. Yakınım bana çok elemler taşıttı Bizden geri kalanlar da yaşıttı Kafam kalsın, bedenim üşüttü İnsanlık ise yükü hoş bana. İstekli, güzelliğe farklı eğilsem Birgün dünyada dostu bilsem Zalimler gibi yaşayan değilsem Tarihteki adım neki hoş bana. Tabiatın değişti ormanda ağacı Damarın beyinde çarktır ihtiyacı Kötüler bulanık herkes faydacı Cahilleri bırak zeki hoş bana. Kamil At nereye akar deryası Zalim inkar etti bilinir aynası Topraktır vücudun gönüllü kuryesi Puşta akmaz gözdeki yaş bana. Kamil At
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hrant'lar Çoğaldı
Yapılan işkence boğaza dayanınca Vuruldukça çoğalır yılmaz hrantlar İnsanlar uyanmalı her ölümden önce Satılık silah ucunda ölmez hrantlar. Milyarlarca senelik cihanda yeniyiz İnadına insanız inadına ermeniyiz Her şeyden önce insanız, biz de neciyiz Soldu sanmayın solmaz hrantlar. Dünya azgının değildir, yok herkesin İnsanız diyeni vurdun da sen nesin Şimdilik arkan var gür çıkar boş sesin Düşmanlık nedir, bilmez hrantlar. Nice tarihler yazıldı bütün yalan ile İnsanız diyenler göğüs gerdi can ile Senin bildiğin yanlıştır, sanma kan ile İsmini yaşatacak, silmez hrantlar. İnsanlık bilmeyenler, insanı vuruyor Linç etmek için kudurup saldırıyor Zulümler ortasında güvercin uçuruyor Asla vahşiden yana olmaz hrantlar. Der Kamil At, tepki inadına ermeni Tarihten bu çağa atladı insandır geni Zeytin dallarında vuruldu ak güvercini Arayıp ta düşman bulmaz hrantlar. Kamil At
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İdam
Cellatların ellerine dolanmış ipler İnsanlık birbirini asma peşinde Boynuna takarken çok acaipler İnsanlar canını yeme telaşında. İşkence aletleri fabrika techizat Yukardan uygulanır emir bizzat Durmadan boynuna ipini uzat Antrenmanda deneme peşinde. Uluslar arası gözlü bak interpol Kırılır kanadı işkencesinde kol Güme gidenler arada karambol İşkencede malzeme peşinde. Nice işkence gördü devrimciler Yarasalar dilde çözülme diler Yolda gömülü cesetler, neciler Göğüsler kopuk meme peşinde. Kamil At der ibret alınmalı ibret Susarsan sıran geliyor sabret Uyanmalı uykuda insanlık ilelebet Dualarda idam dileme peşinde. Kamil At
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İhtiyar Oldum
Daha yapacağım bitmeden Geçti zaman ihtiyar oldum Cihanı derya sandım gitmeden Kaçtı zaman ihtiyar oldum. Ölüm çok yakın bir yamaçtır Canlılar birbirine muhtaçtır Dişi uyanır erkenden anaçtır Biçti zaman ihtiyar oldum. Bundan böyle sevdim deme Zaman kaçtı maziyi isteme Topraklar canıma mahkeme Seçti zaman ihtiyar oldum. Sevdim deme faydası olmaz Eskide kaçtın daha gelmez Son gününde nefes dirilmez İçti zaman ihtiyar oldum. Kamil At beni anlamaz bu yer Beni anlamadın kim ne der Canıma beklenmedik dertler Açtı zaman ihtiyar oldum. Kamil At
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Kere İki
Düzeni pis alçak eline geçirdi Halkların kaderi el ile yazıldı Uçurum gösterdi insanı uçurdu Egoizm dalda kimler büzüldü. İnsan kırmak ezmek niyetinde Saygı ne gezer hayvan itinde Hangi baskıcılar neyin katında Her şey ilerledikçe çözüldü. Yoksulun kanını demli içerler İnsanlık ayaklandıkça göçerler Koltuk sırasında bırakıp kaçarlar Öl dedi insan kurşuna dizildi. Birileri alçak pis beyin kölesi Çoğusu hayali şeyin kölesi Gözü kapalılar da neyin kölesi Ölenin açıkta mezarı kazıldı. Karga haber etti dişsiz tilkiyi Dünya çoktan bilir iki kere ikiyi Kamil At, salağa göre çok iyi Baskıya gülen sonunda üzüldü. Kamil At
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlkelmodern
İnsanda sonra başladı bu kinler Katil modern mi ırkçıdır pis hainler İlkeldir diye öldüler güzel aborjin'ler Irkçılık beyaz adam'ın marifeti. Irkını devam için yerlileri öldürdü Onlar insani yaşar kötüler saldırdı Belgeyi yaktı kendini insan bildirdi Savaşlar beyaz adam'ın şöhreti. Avladı onu tropik odundan yaktı Yerliler meraklı idi beyazlar alçaktı Bilimi yanlış yazdı gerçek yasaktı Tüm kulluk beyaz adam'ın afeti. Bilirim son Tasmanyalı aç kadını Truganini ölürken izledi atalarını Tasmanyanın ırkı evrime daldı yarını Nice, beyaz adam'ın pis niyeti. Evrim alır dünyada soyu gidenleri Milyarlarca yıl unutmaz geçenleri Geçmişten yarına atlar ölmez genleri Solar beyaz adam'ın biter laneti. Yerlinin kafatası süslendi müzesi Irkçılar modern değil ölümdür füzesi Kamil At'ın binlerce yıl kalır dizesi Ölür beyaz adam'ın alçak cüreti. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|