![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Salyalı Sakal
Etrafı kara bulanıktır ömrü ucunda Sıradadır salya akıyor sakalında Acaip geridir bıyıkları çok ters bunda Omuz üstü bakar, baltası alın'da. Dağıldı habersiz beyni yok şunun Salya sümük kölesidir kötü kanunun Hırstan hepsinde aynı kirli donun Gene anlamsız şükür eder çölünde. Seçimlerde hakları yok kandırılmış Uyuşuk köle boşa namaz kılmış Kafası doğmadan dondurulmuş Binden fazla sene umutsuz yılında. Yiğit doğru söyler derisini yüzerler Geri kalan suda balık pis içerler Kötülerden korkmaz haykırır erler Parazit habersiz düşmüş dalında. Kamil At, bize hain dedi hainler Çağı bin yıl geride artık kim dinler Karışık kuruşuk toprakta derinler Baş örtü göz başkasının malında. Kamil At
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Salyalı Sümüklü Yılan
Şu köpek kendisini şair zan etmiş Sırtı çürük eli pislikte manyaktır Salyalı sümüklü zehrini yılan etmiş Zorba sistemde bülbül şakşaktır. Köpek midir şefine kuyruk sallar Şarap bardağına dökülmüş sakallar Şefine çıkıyor bunda bütün yollar Kullanılmış çöpe atılmış bir taraktır. Toprak düşmanına serilen halıdır Benzerleri çok baskıcıların kuludur Çokça cüce kendi kendine uludur Dikenli bahçede yararsız sırıktır. Çok ça geldiler erken toz oldular Baskıcılar ıslık çalınca yoz oldular Kafaları donmuş fikirleri buz oldular Sohbeti bacak, topu şımarıktır. Kamil At, kendisini insan gördüler Köpekler bugün den geberdiler Göğsü sırtı sıvazlanmış kabardılar Zorbalarına gönüllü bir kürektir. Kamil At
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salyangoz Satılır
Bunların cismi yenilebilir Mahalleleri dolaşıp Satacağım salyangozları Bin yıldır doymadım Satmam lazım sonunda Ölüm pahasınada olsa Satılmazsa dünyamız siyah Karanlık kalacak nedeni bu İnadına satmam gerek Sezin yalancı dualarınız Binyıldır doymadım Karnım gürültüde kudurmuş Satıyorum satacağım İnadına satmam gerek Çünkü Açlıktan geberiyorum. Kamil At
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Satılmışlık
Çok gururlu, görmeden yaşayanlar Satıldığını aklı ile varmı, çözemiyor Aklını onları satan kısıp vermiş, inler Kalemleri kiralık, fikir yazamıyor. Ağacı çözmeye yetmez düşüncesi Zifiri karanlıkta bize akıl veriyor Zalimlerin yaz kış çalışan karıncası Zaman bulursa disco da kıvırıyor. Parayı düşünerek silahları kuşanır Ne içindir hiç bilmeden öldürürler Yediğini sindirtmez midesi boşanır Kusduktan sonra sürtüp kaldırırlar. İnsanlığı çözmemiş hala kendisi Yoksa evrim geçirmeyen hayvanmış Fosili hareketli mezar efendisi İsteyerek yakılmış yanmış a yanmış. Kamil At hayvanlar barışı istemez Öz canından yarına doymak için Parmakla dağ oynatır hayalci çömez Hazırdır insan canına kıymak için. Kamil At
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saygıdan Bahsetme!
Boşu boşuna saygıdan bahsetme Birkere senin zihniyet değişmeli Beynini zincirleyip seni hapsetme Düşünce serbestleşip boğuşmalı. Pazarlık kurşun saydın lan sesime Seni üstün ettin vurdular nevsime Düşünceme süngü attın göğsüme Güzel düşünce sürekli yağışmalı. Sen kendini üstümüzde göre göre Kafanızdan çıkmıyor siyahtan töre Dünyayı anlamadınız gönülde esire Meme misali güzellikler sağışmalı. Üstünüz kapalı altında çok karanın Böyle giderse yobazısınız buranın İnsana zorla dinletilen arap naranın Boğazın sınırında nihayet düşmeli. Der Kamil At insanı tutmazsınız bir Karadır beyinler pası atmazsınız bir Güzellik vardır, seyretmezsiniz bir Toptan canlı tüm insanlık sataşmalı. Kamil At
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sazdan Korkanlar
Gözle görünen her şey tanıktır Bizim sazdan korktular özü başka Sazım benim, güzel sesi yanıktır İçinde canlıdır her sözü başka. Çalınca ozanım dağlar çimlenir Yalanı sevmez insanlık demlenir Baskı görmüş çaldı gönül gamlanır Bin yıllardır görünen izi başka. Nice hayvan çalar sözü kendine Anlattığı yalancı özü kendine Sazı yatırdığı çürük dizi kendine Bu çürüklerin biten közü başka. Kaç bin yıldır korkuyor sazdan İnsanı çözmemiş bilmez bizden Bin mana çıkarır tavşan ile domuzdan Gelecek parlayan yıldızı başka. Bilirsin sazım ile semah dönülür Yobaz yakar onu, deme yanılır Korktuğunuz saz ile gerçek sunulur Güneşi çektiği gökyüzü başka. Sazdan korktu Pir Sultan'ı astılar Kamil At hem kirli hem pistiler Belliki korkanlar çoğalmış kustular Sazımın geleceğe pozu başka. Kamil At
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Semah
Daha sizler buralara gelmeden Biz ezelden semah dönerdik Güneşe selam durduk ölmeden Sade ulu güneş te yanardık. Bir kitaba sahte ismimiz yazıldı Sinsice yalan harfler dizildi Kuma kafasını gömenler ezildi Semah ile sıcakta donardık. Binlerce sene bizim semahlar Güneşe duranları buldu ahlar Saklananlar şimdi de oflar tuhlar Güneş içip toprağa binerdik. Sırtımızda uzun dağlar taşıdık Daha siz yokken biz hoş idik Mezar kazana sürünen peş idik İnkar ile kendimizi sınardık. Ademden önce biz buyurduk Güneş le özümüzü doyurduk Kainattan çok evvel onu sardık Zulümü bilmez, onu kınardık. Kamil At der nice güneş içtik Birgün geliriz sanmayın ki göçtük Sanma kendimize zehir saçtık Güneşi tarayıp ta konardık. Kamil At
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Sanatını
Zorbaya hoş gelir sözde sanatını Seni seven semerciler dinler Kendine göre ördün çürük katını Kusur da yüzen inkarcılar dinler. Nedensiz kobay çalıp söyledin Ya sen mağarada kemik mi yedin Başında süpürgeli uçuyor cadın Şeytan sendedir şerciler dinler. Senin ezberin tarihe dayanmaz Bu şekil çoğalır acılar dinmez Destekçin sistem, sözlerin yenmez Sözde medya haberciler dinler. İnsan canına kast, baskı kadısı Sistemi seni de sever zibidisi Bilgine şüphem, dilenirsin kötüsü Satılık baron sporcular dinler. Bilirsin baskıcıya tüm hizmetin İşin biter, en kolayı nihayetin Sana göre değil, insan yolu çetin Körlüğe duacı körcüler dinler. Kamil At, ne yazmış itin birisi Destek kanlıya işte sömürüsü Kervan yürüyor havlarken sürüsü Dini paradır hasarcılar dinler. Kamil At
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serseri
Kim bu kişi derki ben dürüstüm Bize yanlış bildirmiş doğru haberi Yakınına vardım kendime küstüm Biraz tanıdım baktım serseri. İçinde eser bulanıktır kötüdür yeli Önünü görmez yoluna pislik döşeli Dostuna binmiş çok incinmiş beli Sen legal ben yasaktım serseri. Kördür cihanda beyni çalışmaz Hiç yere heves dürüstlüğe alışmaz Birgün serseri kendiyle buluşmaz Kendimden cayacaktım serseri. Nedamet bilmez gördüm içi boş Maratonda beyhudesin dahada koş İçipte karısını döver serseri sarhoş Senin yerine şakşaktım serseri. Kamil At serseri kendini bilmez Onuru elinde alınsa birgün üzülmez Bilgili ortamdan kaçar hiç gelmez İşte şimdiden çıranı yaktım serseri. Kamil At
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sinekler Dönekler!
Kovalayıpta gerilediğiniz böcekler Sizi kandırdılar gölgeye saklandı İnsanlara sulattığın çirkin nacaklar Kör kuyularda nice cana eklendi. Böcek gitti, şimdi vızıldar sinekler Paraya satıldılar gururlu dönekler Karanlıkla kararmış sizde konaklar Sahte düğüm, nasılda çiçeklendi. Kör taklak karanlıkta sinek yaşıyor Tüm kötülüğe bocalanıp ulaşıyor Kendisini tanımazlar bize sataşıyor Son çağ yaklaşıyor, çok beklendi. Gelecekler yaklaşıyor, şimdi anlar Öyle inanmazki kültürle yamanlar Aşılarınız modasızlaştı bitecek kinler Sanırım bilim ışığı geçmiş yoklandı. Kamil At der umut fışkırır gelecekler Kim bitecek, kim kalacak bekler Başka olacak, güzellerde yanaklar Sade ben varım, diyen çok yandı. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|