![]() |
![]() |
#81 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 2 Posts
Üye No: 3794
İtibar Gücü: 1501
Rep Puanı : 248
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Klasik Öğretmen Sözleri - Bunu sinavda sorarim. - Ben bunlari zaten biliyorum. - Buna benzer sorular üniversitede sik sik cikar. - Bi insan söyleneni bi defa da anlar. Afedersiniz siz aptalmisiniz?? - Arka taraf konusmayi kesin! N'oluyor orda!! - Bunun hesabini sinavda sorarim! - Burayi dikkatli dinleyin. - Bi cok ögrenci burda hata yapar! - Konusmak isteyen disari ciksin! - Kapi acik. Sizi zorla getirmiyolar buraya!! - istemiyorsan gelme! - Kimler ödevi yapmadi. - ödevleri yapmadan gelmeyin. - Bizim zamanimizda velilerimiz eti senin kemigi benim derlerdi! - ( Sinavda ) Kimse kimseye bakmasin. - ( Sinavda ) Su andan itibaren herkes birbiriyle küs! - ( Sinavda ) Kopya cekeni yakarim. - ( Sinavda ) Oglum/Kizim bi daha görmeyim. - ( Sinavda ) Oglum/Kizim kagidini ver. - Beni aptal yerine koymayin. - Ben ögrenciyken hic kopya cekmezdim. - ( Bir Soru Cözerken ) Oglum/Kizim kac defa söylicem orasi öyle degil!!! - ( Tahtada Bir Soru Cözerken ) Yanlis otur yerine! - Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz. - Sinava iyi calisin. - ( Nöbetci ögretmenler ) Oglum/Kizim hadi sinifiniza gecin ziliniz caldi. - ( Derse Gec Kalinca ) ilk zil ögrenciler icindir ikinciside bizim icin! - Git Müdür yardimcisindan izin kagidi al! - Cik disari!! - Siz evinizde de mi böylesiniz. - Tahtayi silin. - Neden calismadiniz. - ( Her Hangi Bir ögrenciye ) Dersleri serdin. Artik hic calismiyosun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Komik Mesajlar
- Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok. - Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi? - Cok iyi halk oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?...Iyi oynayan kazansin!.. - Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir. - Dokuz parmaginda dokuz marifet var.Bir parmagiyla hep burnunu karistiriyor - Mütevazi olun.Ben mükemmelligimi buna borçluyum - Sayin abone... Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur. Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz - Herkes saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu. O bir radiKEL - YAZILIDAN SIFIR ALDIM AMA ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI.... - Kadin hakki diye birsey olmaz. Hakki erkek ismi... :-) - Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! - Hayatta hiç bir seyi tamamlayamadim ama bu se... - Sik sik ameliyat olun, içiniz açilir... - Ilahi Azrail sen adami öldürürsün - Yazilidan sifir aldim ama önemli olan katilmakti. - Iki tür insan vardir: "Iki tür insan vardir." diyenler ve demeyenler. - Insanlar üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler - 1959 yilinda içilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur! - Yasamaya ayri, yürütmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum. Yikiyorum. Çikiyorum. - Bilmemek ayip degil, Yeter ki çaktirma... - Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar. - Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin. Çok zevkli oluyor... - Abi beni niye anlamiyon. Sende idrak yollari enfeksiyonu mu var? - Ölüm korkusu sürekli degil mezarda biten geçici bir duygu - Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin - Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz?... O zaman aya gidin. - Besbinkere söyledim abartmayi birak - Son gülen sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun. - Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz? - Bir seyleri hatirlayamama ihtimaliniz seye baglidir, seye, hmmmm, kahretsin! - Bu tüp bebek hatali; Hep gaz kaçiriyor... - Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! - Bir fil elektrik direginden daha yüksege ziplayabilir mi? Elektrik diregi ziplayamaz ki!.. - Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong - Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis. Annesi de: -Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince çocuk: Ama anne bu sampuanda "kuru saçlar için" yaziyor!!! - Temel, Fransa'ya gitmis. Tabelada Fransa yaziyomus!! Oda "AAA! Burayi da mi Sabanci aldi?" demis! - Adamin biri birgün eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona "Sineginizin nesi var acaba?" demis. - Ege bir yunan gölü deeldir. -Ege bir Turk gölü de deeldir. -Binanaleyhh Ege bir göl deeldir.. (Kim söölemis bunu acaba) - Iki adam muhabbet yapiyormus. Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler. Ne reni demisler, el fRENi demisler. Ne eli demisler, hanimeli demisler. Ne hanimi demisler, ev hanimi demisler. Ne evi demisler, dag evi demisler. Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler. Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler. Ne basi demisler, kusbasi demisler. Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler. Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler... - Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi - Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim - Ey yükselen yeni nesil... in ulan asagi |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() George W. Bush genç beyinlerle kaynaşalım ayağına ilk okulları gezer. Okulun birinde bi sınıfa girer. Öğrenciler ayağa kalkar, öğretmen başkana kendi koltuğunu takdim eder. Herkes çok heyecanlıdır.
Kısa bi muhabbetin ardından Bush, çocuklara sorularının olup olmadığını sorar. Küçük Tom söz alır; "Sayın başkan, benim size 3 sorum olacak; 1- Daha az oy almanıza rağmen seçimleri nasıl kazandınız? 2- Hiroşima'ya atılan atom bombası çağımızın en büyük terör faaliyeti değil midir? 3- Sebepsiz yere niçin Kuzey Irak'a girip insanlara eziyet çektiriyorsunuz?" Bush soğuk terler dökmektedir ki, zil çalar ve çocuklar dışarı çıkar. Giriş zili çaldığında söyleşiye devam edilir. Bu sefer küçük John söz alır; "Sayın başkan, benim size 5 sorum olacak; 1- Daha az oy almanıza rağmen seçimleri nasıl kazandınız? 2- Hiroşima'ya atılan atom bombası çağımızın en büyük terör faaliyeti değil midir? 3- Sebepsiz yere niçin Kuzey Irak'a girip insanlara eziyet çektiriyorsunuz? 4- Zil bugün neden 30 dk önce çaldı? 5- Tom nerede? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BEYAZ EŞYA ÜRETİCİLERİNE GELEN TÜKETİCİ ŞİKAYETLERİ
Şikayet: Buzdolaplarındaki sebzelikler küçük. Sebep: Yer Güney Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki tüketici toplantısı. Bu isteğin nedeni sorulduğunda alınan cevap ilginç: "Yaz ayları pek sıcak geçiyor. Ayakkabılarımızı içine koyup soğutuyoruz. Sebzelikler büyütülürse daha çok ayakkabıyı içine koyabiliriz." Şikayet: Klimamın randımanı düşük. Sebep: Yer Elazığ'ın Maden ilçesi. Şikayette bulunan kişi mağarada oturuyor. Dışarıdan mağaraya elektrik çekmiş. Yetersiz elektrik de klimanın performansını düşürmüş ve mağarada yeterli soğumayı sağlamamış. Şikayet: Buzdolabının kompresörü bozuk. İyi soğutmuyor. Sebep: Yer Erzincan. Sıcaktan bunalan evin hanımı raflarını çıkardığı buzdolabının içine minderini koymuş oturuyor. Kapısı uzun süre açık kalan buzdolabının da kompresörü bozulmuş. Şikayet: Cattle'ım (su ısıtıcım) eridi. Sebep: Yer İstanbul. Cattle'ın elektrikle çalıştığını bilmeyen müşteri ısıtıcıyı ocağın üzerine koyarak suyu ısıtmayı denemiş. Ocaktaki alev nedeniyle de 'cattle'ın dış yüzeyi erimiş. Aletinin erdiğinden şikayet eden bir başka tüketici de 'el blender'ını tencerenin içinden çıkarmadan yemeği pişirmiş. Şikayet: Bulaşık makinem çalışmıyor. Sebep: Yer Antalya. Yaşlı bir tüketici tam 12 kez makinesı için çalışmıyor şikayetinde bulundu. Servis yetkilileri, bu şikayetler üzerine 12 kez eve gitti. Ama makinede hiçbir problem bulunamadı. Bunun üzerine şirket merkezinde olay değerlendirildi. Sonunda anlaşıldı ki yaşlı hanım bulaşık makinesini çalıştırmayı beceremiyormuş. Ve servisin gelip çalıştırması için bozuldu şikayetini kullanıyormuş. Şikayet: Bulaşık makinemin çıkış borusu tıkandı. Sebep: Türkiye'nin değişik yerlerinden bu tip şikayetler geldi. Nedeni araştırıldığında ev hanımlarının bir kısmının salça yapmak için domatesleri sıcak suyla bulaşık makinesinde yumuşattığı, kiminin de yıkanması zor bir sebze olan ıspanağı da bulaşık makinesinde yıkadığı ortaya çıktı.. TURKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ'NE GELEN GERÇEK SORULAR -Kartım ankesörlü telefonlarda çalışmıyor. -Telefonum hala açılmamış. Çevir sesi vermiyor. -Eski kartımı atıp bana gönderdiğiniz yeni kartı cihazıma taktım ama çalışmıyor. (Promosyon malzemesi olarak gönderilen SIM kart büyüklüğündeki yıllık takvimi kastediyor) -(Trabzon'dan arayan abone) Tamam hanımefendi, ekranda Trabzon Turkcell'i görüyorum. (TR TCELL) -Ekranda "Check Card" yazıyor, kartı çekip tekrar yerine itiyorum, bir şey olmuyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Feminist kongresinde Amerikalı kadın konuşmacı kürsüye çıkar ve:
- Ben çok iyi bir şirketin genel müdürüyüm, bir gün alışveriş yapmaktan bıktım ve kocama dedim ki bundan sonra alısverişi sen yapmalısın. Birinci gün yapmadı, ikinci gün yapmadi, üçüncü gun yaptı. ingiliz kadın konuşmacı kürsüye çıkıp,: - Ben uluslararası bir sirkette ust düzey yoneticiyim. Bir gun kocama dedim ki bulasık işlerine artık sen bakmalısın. Birinci gun yapmadı, ikinci gun yapmadı, üçüncü gün baktım yaptı. Fadime çıkmış kürsüye: -Ben de bir gun kocama dedum ki, ben bu camaşur isinden biktum, bundan sonra camaşurlari sen yika. Birinci gun goremedum, ikinci gun goremedum, ucunci gun gozum yavas yavas gormeye basladi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kelime: iskolik
-sen nesin? -neyim? -hani geç saatlere kadar kaliyosunya bankada! -enayi!!!! -yo ya.. -dangalak -ya öyle demek istemedim ya! Kelime: eskimo - kutupta yasarlar - (hep bir agizdan) ayiiiiiii - yok insan olanlari - hee eskimo Kelime: Pire - g.....de ne var ? ![]() - Hani kafada da olur - KIL! - Hayir, hani böcek gibi bisey... - Ipek böcegi! - oohhhhaa be........!!! Kelime: berlin duvari - hani avrupa'da bi ülkee.. - berlin duvari !!! Kelime: Çürük (kelimeyi anlatacak olan oyuncu askere gidecek.) -abi, ben ne olursam askere gidemem? (... sessizlikten sonra) -i.....eee...!!! Kelime: muamele -hani erkekler gider -maç -hayir...hani siftah yapilir milli olunur ya.. -genelev!!!! -evet iste orda bisey.. -PEÇETE!! -allah belani...igrençsin Yunus Kelime: hamile -hani atiyorum biz ileride ne yapabiliriz? -evlenebiliriz -atiyorum sonra ne olabilir? -benden niye bu kadar kaçiyosun!!! (ve iki lafin arasinda film kopar) Kelime: Kapuska -Bu ne yaa? Abi ben bunu anlatamam! (Pas dedikten sonra,) igrenç bi yemek.. -Kapuska !!! Kelime: dirdir anlatan: - "her evde olur ..." oyuncu1: - "kur'an " > oyuncu2: - "tecere....." ............. ............... Kelime: Yasemin'In Penceresi Anlatici: "Hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada güzel anilar yasiyolar. Cevaplayici: Çagla Sikel Anlatici: Ne çaglasi oglum Cevaplayici: Hani herkesi evine aliyo ya sonra da Anlatici: Uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar Cevaplayici :..??!! Anlatici: Hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikincikelime de evdeki bir nesnenin adi? Cevaplayici: Menekse'nin Donu. (Topluluk Iptal, Anlatici aglar) - Kelime: bes para etmez - ben: baba benim deyerim ne kadar?; - baba: dunyalar kadar kizim; - ben: baba dunyanin deyeri ne kadar?; - baba: bes para etmez kizim.... ![]() kelime: papatya -hani geçen yaz piknikte sana takmistim ya ayşe... ..................... -grup: ?!?!?!?!?!?!?!? kelime: tirbuson a:hani hic acilmamis seyin icine sokarsin b:igrenc !! a:tamam..tamam; icinden cikarirken zorlanirsin bazanda fiskirir... b:yeter beeee !! .............. kelime: dövme a: (kelimeler:igne,deri,ejderha,resim...) gökhan:hani ben hep elimi kaldirinca sen ne dersin!? funda ![]() gökhan:aferm söleee haaa adam ol kelime: Hakan Sükür anlatan:Hani,kütük grup:Hakan Sükür! kelime: Çöp Ögütücüsü B: Sizin evde mutfakta, lavabonun altinda ne var > D: Boru B: Hayir Baska D: Cöp Kutusu B: Kes D: Kutu B: öteki D: Çöp B: hah!. Simdi ikincisi biseyi küçültmek. D: Ufalamak B: hayir! Baska, kesmek, parçalamak. D: Ögütmek. B: Hah! Kes onu D: Ögüt, ögütcü, ögütücü, B: Evet birlestir D: Çöp Ögütücü B: Hayir ek getireceksin D: Çöp Ögütücü, Çöp Ögüten, Çöp Ögütmek, B: Hayir, Ne içeriz, D: Su B: hah ona benziyor. D: ...... Çöp Ögütücüsu!!! (Süre çoktan bitmistir ve hala ugrasiyor olmalilar!) Kelime: maraton -mitsubisinin otobüsünü söyle -prenses! -bi önceki model? -maraton kelime: kaftan anlatan ![]() cevaplayan:cudi dagi....? anlatan: lan oglum 3 harfli bir dag... cevaplayan: cud dagi.. ev halki komple yikilir tabii kelime: Tamirat A: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? B: bozulmustur. A: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? B: tamir. A: çok güzel! türet bunu. B: neyini türetcem bunun be? A: himzz..essegin büyügüne ne denir? B: at A: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) B: AT TAMIRI............. A: karti firlatir, mekani terkeder kelime: Ters takla B:Hani sen hep yaparsin ya.. TERSTEN.. M:hö? nasi yani.. tersten bisey yapmam ben saçmalama.. > > > > (süre biter) B:ters taklaydi bee.. M:yuh artik.. ben durmadan ters takla mi atiyom?? kelime: Pele KIZ: Siz ne yapmayi seversiniz? ERKEK: Poker oynamayi, mac seyretmeyi KIZ: Ha ha iste o! Hani guzel kizlar, kalcali falan (Brezilya'dan bahsediyo) ERKEK: Sergen! GRUP: IPTAL Kelime: koleksiyon -hani erkekler kizlari tavlamak icin gelsana evdeki seyimigöstereyim ...der ya...neyiii - !!!!! Kelime: kestane -basin belada neyi çizdirirsin? -kestane! K elime: makas -böyle delikleri var parmagini içine sokuyosun sonra oynatiyosun >uçlari uzun hareket ediyo -o ne ya (uzun süre anlattiktan sonra) -lan gerizekali 2 deligi var onun içine parmak sokuyon hareket ediyo -burun - ? -karistirinca oluyo ööle -salak ucu uzun mu ? süre biter... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() - Alkollü arac kullanirken kaza yaptigi icin sigortadan para alamayan bir kisi yaziyor: "Kanimda 2.10 miligram alkol buldular ve bu yüzden para vermiyorsunuz. Insaf edin. Soruyorum size; insanin 8 litre kaninda bu kadarcik alkol olsa, cok mu?"
- Temkinli ve ileri goruslu bir kisinin mektubu: "Arabami birkac gun icin arkadasima odunc verecegim. Ancak arkadasim cok sakar ve beceriksizdir, buyuk bir ihtimalle kaza yapar. Boyle olursa bana odeme yapar misiniz?" - Adam arabasiyla giderken bir bisikletliye carpmis. Sigorta sirketine yaziyor: "Itiraf edeyim ki, kimsenin gelip gelmedigine bakmadan kavsaga girdim. Ama ne yapabilirdim, daha bir saat once de oradan gecmistim ve kimse yoktu." - Bir kaza bildirim tutanagindan: "Ileriye dogru cikmak isterken ondeki arabanin arka farlarina carpip kirdim. Tabii hemen geri cekildim. Ama geriye giderken bu defa arkamdaki arabanin on farlarina carpip onu da kirdim. Gecmis olsun demek icin kapiyi actigimda ise bu defa yandan gecen bisikletliye carpip yere devirdim." - Ehliyetinde "gozlukle kullanir" ibaresi yer almasina ragmen gozluksuz olarak arac kullanan ve kaza yapan surucu yaziyor: "Ehliyetimde yazildigi uzere, kaza sirasinda gozluklerimi takmadigim icin bana odeme yapilmayacagini ogrenince cok sasirdim. Sizi temin ederim ki, o bisikletliye carpmamda hicbir kabahatim yok. Cunku onu gormedim." |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 9 Times in 1 Post
Üye No: 6902
İtibar Gücü: 1432
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu Kiz Manyak Bİlader Ya
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
msn dini nickler :) sizlere hediye | wolf46 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-19-2007 03:40 PM |
Sizlere Özel Bir Lolita | BoSS | Adult eski arşiv | 9 | 01-18-2007 01:22 AM |
afet sizlere özel | Scorpionking2 | Adult eski arşiv | 0 | 11-12-2006 08:19 PM |