![]() |
![]() |
#91 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1686
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Olur Aşkım
gitme!ne olur gitme! sensiz ne yaparım buralarda? ne sen bensiz ne de ben sensiz yaşayamayız. gitme belki de ölebilirim. dayamam gidişine intihar edebilirim.. ne istersen iste sana sözüm olsun, çünkü ruhum sana kenetlenmiş.. sensiz asla yaşayamam.. sen istersen bunu unutailiriz, yeter ki gitme ayaklarına kapanabilirim....
![]() |
#92 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bırakamadım
Sen gökteki güneş oldun, Gecedeki yakamoz oldun, SENİ BIRAKAMADIM... Günde güneş buluda girdi, Gecede ben çöle düştüm, AMA HAYALİNİ BIRAKAMADIM.... Seni bırakmak mümkün değil, Zaman, son nefese, gebe kalsada Yalnızlık, zemheri gecede kalsada, Ölüm her dakkika beni hatırlasada, Ne ölüm beni nede ben seni bırakabilirimmmm
![]() |
#93 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boğuluyorum
Boğuluyorum! Boğuluyorum düşlerimin arasında... Hayat merdivenlerine, Sıkıca basmak varken Ben gitmeyi tercih ediyorum Ve boğuluyorum düşlerimin arasında... Beni avluya almış mazim, Geçmişimse duman olmuş artık. Geleceğime sis gibi çökmüş düşlerim Boğuluyorum! Boğuluyorum düşlerimin arasında... Demir atıp sıyrılmak varken katanlıktan Bense kalmayı seçiyorum Senin için! Boğuşuyorum! Boğuluyorum düşlerimin arasında. Eziyor sevdam içimdeki beni Ve sırf senin için Senin sevdan için Boğuluyorum! Boğuluyorum düşlerimin arasında...
![]() |
#94 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1877
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
|
![]() GuzeL Gidiyorsn .. Devam eeT..
![]() |
![]() |
#95 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Gün
kafama bir kurşun sıkmak istedim ellerini başka elde gördüğüm o gün seni benden koparan bu çaresizlige bin lanet okudum işte o gün dağa taşa yazdığım sevgiye sana aglayan gözlerime deliler gibi seni seven kalbime bin lanet okudum işte o gün sana esir olmuş bu benligime bitmez tükenmez sevgime seninle yaşadıgım her güne geceye bin lanet okudum İŞTE O GÜN
![]() |
#96 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ıstık Gibisin
Çok çekici fıstık gibisin Sanki kuş tüyü yastık gibisin Yumuşacık pamuk gibisin Asla fındık değilsin Bunu sen bilirsin Nedense bazen aklıma gelirsin Kusura bakma ama biraz delisin İstesem bana herşeyini verirsin Bu işe sen ne dersin Sen bilirsin İstedim birazcık Moraliniz yükselsin Sen değer verilmesi gereken birisin En ağır yükleri çeken birisin Ne yazık ki mutsuz ikinin birisin Senin kıymetini bilmeyen ölsün Sen bilirsin
![]() |
#97 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Sen Nede Ben
Bu Dünyada Ne Ben seni anladım Ne Sen beni... Bana güle, güle derken Kucağına aldın Minik Kedini... Çökünce akşamın karanlığı Sokak lambaların da... Sen, Mutluydun Bestelenmemiş Şarkıların Mısralarında... Kader mi ? Deyip boyun eğeyim... İsyan edip , Kapına geri mi döneyim... Yoksa Sana şiirin görünmek İçin O sevimsiz Kedini mi Seveyim ?
![]() |
#98 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmeyeceksiniz
Koca bir ağaçtım ben,dal dal budak budak ve en leziz en tatlımsı meyvelerim dallarımda evlatlarımdı,sonra annem,kardeşlerim, dönüp bakıverdiğimde dallarımda ve boş yer göremediğimde yeni yeni taze taze yaprağa durdum aralarında salt sevgiye ilgiye muhtaçlar için ve altın tepsi içinde izzet ikrama durdum ki biraz azık ya alamadılar, yada ben becerip sunamadım yazık Ben gündüz oldum an geldi ve havanın atmosferine muhalif geceyle tan yerinin ağardığı yerde durdum en keskin tavrımla da turkuaz mavisi göğe bürünüp kâh ışınlarını içinize sızdıran güneş, kâh gri bulut ruh halvetinize göre sağanak sağanak yağdım çisil çisil çiseledimde nasiplenemediniz gölgemden serinlenemediniz ne aydınlığımdan ne ışınlarımdan,yararlanamadınız Ve gece oldum,morumsu akşamların gün batımlarında,güneş suya damlarken ufkun en ince cizgisinde kendimi buldum katran karası *******de ben stare,zuhal seyyare ve en dolunay oldum karanlıkları boğdum zifir karası *******inizi pırıl pırıl yapabilme uğruna ve bilmediniz bilmediniz atık bilmeyeceksiniz ki neler daha olacağım ben ise ne bilecek ne göreceğim,çünkü ölmüş olacağım...
![]() |
#99 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Adı
Gecenin adını leyli koyup, Aradılar mecnunu Tutsak düşünce güzel gururuna, Yitirdi elif’i, Vav’ı nun’u Böyle başlamayacaktı bu türkü, Sevindirecektik gök ehlini, Güle sevgiyi biz öğrettik diye, Her seher bakacaktık ufuklara Ama.. Felek burcunun sahnesi Yıkılınca gönül ülkesinin mahbesi Senaryoyu yazan; Bitirdi oyunu.. Bir gedayım ki sevgiye köle, Kurban ettik dünyamızı bile bile, Ve kader alınca kalemi eline Al diye, Uzatmak düşer bize boyunu.. İçimde uçuşan güvercinler bilir, Yazgı yazdı da yazısını Ben yazmadım senden gayrisine , Yağmurlu ******* bilir birde, kaldırımın ıslak taşları ve ışıkları bilir İçimin sızısını, Ve.. Bilmesem de, nun’u tutanın oyununu, Veremesemde içimin çiçeklerini, Bekliyorum kaderin sonunu..
![]() |
#100 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Vakti
Sevmeyi bilenlere, nasıl denir zar eder Ya sever bir dilberi, ya bülbülü yar eder Severek sevilenler, ömür boyu kar eder Aşkı kalbine yazda, seven senden yılmasın Bir sev, bin sevil ama düşünde yarına bak Sevdaya mahkûmların, git de bir dar’ına bak Hasret ne kadar acı, bülbülün zarına bak Aşkını pişir közde, hayallere kıymasın Leyla ol, Şirin olda, gülünü göster bize Her sene bahar kokan, dal ver, çiçek ver bize Şimdi murada erdik, artık aşk gerek bize Çiçek zambak der özde, gönül yolu kaymasın Kendine gel güzelim, çoktan geçti naz vakti Enginlerde yüzelim, çok kabul et az vakti Aşka destan yazalım, bitmeden şu yaz vakti Güller gül açsın bizde, ömür bunu saymasın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|