![]() |
![]() |
#1021 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ümit Yaşar Yaz Demeseydi
Acılar denizine düşmeseydim ÜMİT YAŞAR yaz demeseydi Benden ŞAİR olmazdı Ne zaman ki Aşk ateşine düştüm Kalemi aldım elime ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Yaz oğlum yaz dedi Bana güç verdi Gaz verdi Ümit verdi İşte o gün,bugün Tam otuz yıldır Bıkmadan yazıyorum Kimler geldi,kimler geçti Kimleri yazmadı bu kalem Kimler aşkın acı dersini Vermedi bu kalbe...? ÜMİT YAŞAR yaz demeseydi İkibin ŞİİR yazamazdım Dört kitap çıkaramazdım NÖBETÇİ ŞAİR olamazdım ŞAHİN ERTÜRK olarak kalır Unutulur giderdim Unutulur giderdim (06.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#1022 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vah Zavallı FAZIL Vah
Kendini Sanatçı zanneden BİR ZİBİDİ Ülkesine saldırıyor Belli ki, ORHAN A özenmiş Kaz etini ucuz sanmış NOBEL peşinde Ne demişler, Üzüm üzüme Baka,baka kararır Vah zavallı FAZIL vah Acıyorum sana İnsan Ekmek yediği Kaba işer mi? Sana, Sanatçı diyenlere YUHH, YAZIKLAR OLSUN Vah zavallı FAZIL vah SAY MIYORUM Sevmiyorum seni Sayılacak Sevilecek neyin var ki? (28.12.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#1023 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Varamadım Farkına
Hasretin ağır yükü Hiç kalkmadı,sırtımda Varamadım farkına Gelmiş yaşım,kırkına (21.12.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#1024 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Varım
Ben AŞKIN YALNIZ ADAMI...Ben AŞKI ARAYAN,KİRLETMEYEN ADAM.. Ben ADAM gibi seven ADAM...Ben DUYGULARI PES ETMEYEN ADAM Tam 30 yıldır AŞKIN PEŞİNDEYİM.O kaçtıkca ben kovalıyorum.Bazen uzun süre birlikteliğim,hasret giderdiğim oldu.Bazen de yalnızlık limanına aylar sü- ren demir attığımız günler oldu.Kolay değil,yüzlerce AŞKIN ŞİİRİNİ yazdık.İl- ham perilerimiz oldu.Bize bu duygusal buram,buram aşk,ayrılık,hasret kokan şiirleri yazdırdılar... Aşkı hep kalbimizde taşıdık...Aşka İHANET,LŞEHVET,ÇIKAR bulaştırma- dık.AŞKI KİRLETMEDİK,KİRLETTİRMEDİK...AŞK SANATTIR derken,bu in- ce sanatın güzelliğini tattığımızdan,görselliğini hayranlıkla zaman,zaman sey- rettimizden dedik.SEVMEK BİZİM İNADIMIZ,İNANCIMIZ oldu.Bizi sevmeyen- leri bile sevdik.Kimseye YALAKALIK yapmadık.Kimseyi küçük,hakir görme- dik,herkesi ama herkesi ÖNEMSEDİK... Sevmeyi bilmeyenlere,duygu yoksulu fukaralara AŞKI öğretmeye çalıştık. Dağlara,taşlara AŞK yazdık.Aşkın yaşının,başının olmadığına inandık.Aşk peşinden uzak diyarlara gittik...Sevgi,saygı sunduk.Aşkı bulduğumuzda,ver- diğimizden çok aldığımızda oldu,ellerimizin havada asılı kaldığıda oldu... Ama yılmadık...He zaman SEVMEK BİZİM İNADIMIZ oldu.Yanlış anlaşıldı- ğımız insanlarla bile İLETİŞİMİ kesmedik.Küsmedik,kızmadık..DUYGULAR- LA,KALPLERLE SEVİŞTİK...Gönül kapımızı herkese sonuna kadar açık tuttuk... KAYIP DUYGULAR,NÖBETÇİ ŞAİR,KONTROLSÜZ SEVGİ,BOYALI DÜŞ- LER 30 yıl birlikte olduğumuz ŞİİR adlı sevdalımızdan olan çocuklarımızın ad- ları.Son anda bir değişiklik olmazsa BENİ KALBİNDE TAŞI adlı bir çocuğu- muz olacak...Bu aşkımızın SON MEYVASI tabiki olmayacak... PARA da,MAL da,ŞAN da,ŞÖHRET te elbette değil gözümüz.Bizim gözü- müz yüreklerde kalıcı kalabilmek...Kararan,sönmüş yüreklere ufacık bir kıvıl- cım çakabilmek...Şiirlerimizle ona,buna birşeyler verebilmek,mesajlar suna- bilmek...Sevgi denizinde ufacık bir DAMLA olabiliyorsak ne mutlu bize..Bir tek kişi dahi şiirlerimizde,kendisine ait birşey bulabiliyorsa,onun duygularına tercümenlık yapabiliyorsak,bunun mutluluğu yeterde artar bile bize... İşte bu düşüncelerden hareket ederek yola devam ediyoruz.Kimsenin aşın- da,işinde,makamında,namusunda değil gözümüz..GÜÇLÜ KALEM pozların- da değiliz...Amma GÜÇLÜ,SEVECEN,SICAK bir YÜREĞİMİZİN olduğuna inanıyoruz.Mutluluklar paylaşıldıkca anlamlı değilmidir? Acılar yine paylaşıl- dıkca hafiflemez mi? Mutlulukları,acıları paylaşmak istiyoruz...Başka bir bek- lentimiz yok bizim... 31.nci yılımıza girerken herkese GÖNÜL SOFRAMIZI sonuna kadar açıyo- ruz..İyi ki varsınız GÖNÜL DOSTLARIM,İyi ki sizler varsınız.Sizlerle ben SEV- Gİ,SAYGIYA dayalı AŞK,MUTLULUK,ŞİİR,DOSTLUK yolculuğunda sonuna kadar VARIM,VARIM? (05.08.2005) Şahin Ertürk
![]() |
#1025 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Varların Şehri
Sende Her türlü güzellik var TARİH var,DOĞA var BOĞAZ ın var,DENİZ in var Evliyalar şehri Padişahlar şehri Umutların şehri Düşlerin şehri VARLARIN ŞEHRİ İSTANBUL sun sen... Romanlara sen yazılmışsın Filimlere sen çekilmişsin Turistlerin gözdesi sensin Görmeyenin düşleri sensin Geçmişin şehri Geleceğin şehri VARLARIN ŞEHRİ İSTANBUL sun sen... (13.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#1026 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Varmısın?
Leyla ile Mecnun gibi Ferhat ile Şirin gibi Tahir ile Zühre gibi Efsane aşklar yaşadım Şahin ile Zeycan aşkı Tülay ile Şahin aşkı Bir efsane,efsaneydi Kütahyanın dilindeydi Sevencan ile Şahin aşkı Yurdagül ile,Şahin aşkı İstanbulda,İzmirdeydi Türkiyenin dilindeydi Hiç birinde suçum yoktu Aysun,Nilgün toprak oldu Meral,Sibel zengin buldu Aşk yolunda yalnız kaldım Şimdi sen çıktın karşıma Benimle destan yazmaya Sevgilim,aşkım olmaya Varmısın güzel,VARMISIN? Aşka çıkar katanlara ALMAN lara,YUNAN lara HANS lara aşk öğretmeye Varmısın güzel,VARMISIN? Uzaklara,KUTUPLARA Eskimolar,YAMYAMLARA Riyasız aşk öğretmeye Varmısın güzel,VARMISIN? Gönüllerde taht kurmaya Benimle destan yazmaya Dünyaya aşk öğretmeye Varmısın güzel,VARMISIN? (Şiirdeki isimler SANALDIR) (Gerçek isimler KALPTE SAKLIDIR) (01.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#1027 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçmiyeceğim
Beni yerden yere vuran olsan da Kötü sözlerinle yıldıramazsın Aşka mezar kazan olmayacağım Seni sevmekten vazgeçmeyeceğim (02.04.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#1028 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vefasızlık Okulunda Hasret Okutuyorsun
Sen, Düşler kentinin Ela gözlü,muallimi Vefasızlık okulu açtın Bana,hala Bıkmadan,usanmadan Tam otuz yıldır 10800 gündür 259.200 saattir Hasret okutuyorsun (24.10.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#1029 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vekile Bakın Vekile
Cumhuriyet DÜŞMANIYDI DENİZ gibi DEVRİMCİYDİ Çok azılı EYLEMCİYDİ Vekile bakın vekile STALİN Cİ,LENİN CİYDİ Castrocuydu,MAOCUYDU Yeni oldu ATATÜRK CÜ Vekile bakın vekile Osmanlıya KÜFREDİYOR Müslümana SALDIRIYOR Laikliğe SARILIYOR Vekile bakın vekile Özgürlükten BAHSEDİYOR Çok kızıyor ÖRTÜNENE Söylemiyle ÇELİŞİYOR Vekile bakın vekile Bölücüyle DOLAŞIYOR Hocalarla DALAŞIYOR Yolsuzluğa BULAŞIYOR Vekile bakın vekile Övünmüyor TÜRLÜĞÜYLE Kardeş sanki ERMENİYLE Utanmıyor SEÇMENİNDEN VEKİLE BAKIN VEKİLE (21.03.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#1030 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Verdi Derslerini(Fatih TERİM E)
Ders almam, Veririm diyordu Atıyordu,tutuyordu Kasaplara, Manavlara, Berberlere Bosna Hersek, Malta,Moldova ya Yenilerek, Berabere kalarak Hani çok sayılmaz, Yüz milyarcık, Minnacık bir maaşla Verdi derslerini (15.10.2007) Not: MALTA : 1 TÜRKİYE:1 MOLDOVA:1 TÜRKİYE:1 Terzileri,Berberleri yenemeyen Milyar dolarlar alan Hocalara, Kramponlara duyurulur Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|