![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ERTELENMİŞ SÖZCÜKLER
Ertelenmiş sözler var dilimde Buruşmuş bir kâğıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kâğıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa... Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün. Bir yaprağın yere düşüşü gibi olabilsem Ağır ağır süzülsem herşeyin farkında olarak Bir şelale gibi olsam Coşkunca düşsem arzularımın yüreğine Korkularımı erteleyebilsem bir anlığına Hergün koskoca bir yaşam ertelenir oysa. Sözcüklerin ucuna yüklüdür yaşam Kendimin kendimle savaşı bu Kendimle ertelenmiş sözcüklerimin savaşı Korkularımızın esiri olmuşuz Ertelenmiş bir yaşam var sırtımızda Ertelemiş sevdalar yaşarız Ertelenmiş dostluklar Ertelenmiş kendini buluşlar. En çokta yüreğimizdeki parıltıları erteleriz. Oysa sevmek, daha kolay gözükür korkmaktan. Sevsek hesapsızca, Aşık olsak ertelemeden yüreğimizdekileri. Sözcükler aksa billur bir su gibi Ertelemesek yaşamımızı. Belki olacak ertelemesiz yaşayışlar Bir umut ışığı yanar yürekte Umudu erteleriz bu sefer Umudu erteleriz bir sonraki güne. Ertelenmiş bir umudun sırtına yüklemişiz korkularımızı Ertelenmiş sözcüklere saklamışız yüreğimizi Ertelenmiş bir varoluş yaşarız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutamadığımsın
Hiç görmedin senin için akan gözyaşlarımı, Hiç bilmedin seni düşünürken nasıl dalıp gittiğimi Hiç hissetmedin çöl ortasında vadiyi özler gibi seni özlediğimi Unutmaya çalıştım Unutamadım... Sen unutamadığımsın !... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevgi Ki
BIR SEVGI KI; KELIMELERE SIGDIRILAMAZ ANLAMSIZ KALIR SOZCUKLER TANIMLANAMAZ HASRETIN OYLE BIR ALEV KI SONDURULEMEZ NE SIIRLER, NE MEKTUPLAR, NE RESIMLER, BIR SEVGI KI KELIMELERLE ANLITILAMAZ!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşık
Askin anlatilmasi oldukça zor, hatta imkansizdir; Bir kismi, onun disa aksetmesi eserleri olmadan öteye gitmez; Fakat,O, bir haldir ve onu beyan edecek dil de sadece âsikin kendisidir. ASIK, esen yelde, yagan yagmurda, uguldayan ormanda, agaran sabah ve kararan gecede hep dostunu duyup canlanir; Onun çevreye aks eden güzellikleriyle cosar; Her esintide ona ait soluklari hissedip neselenir ve yer yer onun sitemlerini sezip inler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HOŞÇAKAL YÜREĞİM
Bu gün hüzünlü bir gün; yüreğimden bir parça koptu sanki ve gitti bana hiç bir şey söylemeden. Giderken götürmedi yüreğimden kopan parçayıda, beni böye açıyla bıraktı. Biliyorum şimdi çok uzaklarda belkide yapayalnız, güneşin doğuşunu izliyor. Kimbilir belkide, gece yarısı dolunaya bakıyor. Tıpkı birlikte olduğumuz gibi sessizliğin tadını cıkarıyor. Ama unutmamalı ki; Biz hep yürekten güldük yürekten ağladık Yürekten bir birimizin gözlerine baktık Biz hep sevgiyi aşkımızla bağladık... Artık şunu söyleye bilirim ki: HOŞÇAKAL YÜREĞİM SEVGİLİM |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Olmazsan
Doğmaz güneşim Gözlerim yaşla,dolar Saçıma aklar düşer,yaşamın tadı olmaz Sen olmazsan umutsuz yaşarım yer yüzünde Mana vermez hiç,birşey Sen olzamsan isteksiz yaşarım dünyada İsyan ederim hayata yumulurum ezilir mahf olurum Kıyarım bu canıma Sen olmazsan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden Bana Gülüm
Gurbeti Benmi Yazdim Benmi Yaptim Bu Yollari Hasreti Benmi çizdim Benmi Koydum Yollara Viraji Isyanin Neden Bana Gülüm Bu Zulüm Neden Bana Gülüm Gözyaşini Benmi Yazdim şiirlere Araya Benmi Koydum Ayriliği Benmi Dedim Her Seven Ayrilir Diye Söyle Benmi Koydum Bu Kurali Isyanin Neden Bana Gülüm Bu Zulüm Neden Bana Gülüm Benmi Koydum şarkilara Hüznü Yalnizliği Benmi Işledim *******e Benmi Soldurdum Sevda Denen Gülü Acilari Benmi Yazdim Hecelere Isyanin Neden Bana Gülüm Bu Zulüm Neden Bana Gülüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Veda
Bu son gecem, Bu son veda, Şafağı bekliyorum, Seni bekler gibi, Şafakla birlikte doğacak umutları, Doğacak güneşi bekliyorum, Kollarımla sarmak istercesine güneşi, Sıcaklığını iliklerimde hissetmek için, Seni bekliyorum, Şafakta haykırmak için dağlarda, Güneşle sevişmeyi şafakta, Ölümü bekliyorum doğacak güneşi beklerken, İnsanları düşünüyorum, İnsanları düşündükçe leş kargaları geliyor aklıma, Fırsatçı ve çıkarcı leş kargaları, Kan emici yarasalar geliyor aklıma, Sonra seni düşünüyorum, Ümitsizce beklediğim seni, Ölümü bekliyorum, ölümü ve seni Doğacak güneşi beklerken, Bu son gecem, Bu son veda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herley Boş Kalır
Diner bu yağmurlar,biraz yaş kalır, Geçer bunca yıl,bir beden kalır, Hayat acılarla geçer hergün, Bir gün yine herşey boş kalır. Sitemler dökülür tatlı dillerden, Mutluluk beklerken hep gönüllerden, Dost bellediğim sıcak ellerden, Geriye atılmış bir mazi kalır. Bunca dostları ölmüş görsen de, Gidenleri geri dönmüş görsen de, İçimdeki yangını sönmüş görsen de, Sevginle orada bir savaş kalır. Tedirgin günlerdir ardında kalan, Kirletir herşeyi tatsız bir yalan, Bütün aşıkları koynuna alan, Issız *******de bir ışık kalır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENSİZLİK ÇOK ACI
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|