![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen hiç doğayı dinledin mi?
sen hiç, sabahın alaca karanlığında kara tavukların sesini gecenin zifiri karanlığında baykuşların nefesini dinledin mi? decenin gizemli sessizliğinde sivri sineklerin vızıltısını çatıdan düşen her damlanın akarken şırıltısını dinledin mi? kırk ayağın uygun adım sesini örümceklerin dokurken eserini yılanın kav atarken derisini doğanın sıkıntısını dinledin mi? gözlerden düşen her damlanın ot'ların nasıl da kapıştığını ecel ile pençeleşen canlıların hayata nasıl yapıştığını dinledin mi? sırt üstü düşen böceğin çığlığını ayakta gerinleşen ağacın sağlığını tabiatın su'ya olan bağımlılığını mevlaya yakarışını dinledin mi? söyle! kaç kulak doğayı dinliyor bizlere hoş gelse de onlar inliyor son demini yaşıyor insanlık bilmiyor sen hiç kulağını verip dinledin mi Abdullah Özen
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Unutmak
ellerinle tutmadan durabilirmisin? gözlerinle bakmadan durabilirmisin? *******i yatmadan durabilirmisin? işte,öyle bir şey seni unutmak ben seni unutmak için sevmedim bir köşeye atmak için gönül vermedim seni unutmak kendimi unutmak gibi çocuk annesiz sevgisini bilebilir mi? ay ile güneş ters yöne döne bilirmi? bülbül gülsüz aşk edebilirmi? işte öyle bir şey seni unutmak beni unuttun deme sen ömürsün seni unutamam sen hayatsın yaşamak gibi,sevgi gibisin en güzel heyecanı sende yaşadım seninle kalbime sevgi kuşadım aşka,sevişmeye seninle susadım bana unuttun deme sen sevişmek gibisin....... Abdullah Özen
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Öpüşün Gibi
Senin öpüşün gibi Bugün bir bağa girdim destursuz Domatesleri sevdim yanakların diye Kırmızı,pürüzsüz Okşadım doyasıya Elimi uzatıverdim bir ara Saçlarını tuttum,önce sevdim,okşadım Örmek istedim karıştırdım,beceremedim Birkaç teli koptu,üzüldüm,vazgeçtim At kuyruğu yapmak istedim Bağlamaya lastik bulamadım Topuz yapmak istedim tutmadı Tokam yoktu bıraktım Bir türlü senin gibi bağlayamadım Hemen kopuyor Şu mısır püskülüne de Dokunmaya gelmiyor. Sabah çisesi ile indim bostana Yaprakların ucunda düşmeye hazır Küçücük bir damlacık Güneş ışınları vurmuş üstüne Göz bebelerin gibi ışıltılı Ha düştü ha düşecek,kıyamadım Parmağımın ucuna aldım Çekiverdim içime Dudaklarımı ıslattı hafiften Senin öpüşün gibi Abdullah Özen
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgim Kral
bizler aleme sevmeye geldik layıkıyla sevemezsek ölürüz boş gider kalbimiz yaratana beyhude geçer alemde ömrümüz dünyada kendimize ilke edindik kadın,haktan bizlere emanettir benim sana vereceğim ancak şiddet değil sadece saadettir kabul edersen sevgimi aşkımı ben emrine amade beklerim gönül dediğin herkesi sevmez boşa gitmesin bari emeklerim senin dünyan şiddet ise eğer sormayacağım zatına sual bulunduğun alemin senin olsun beni sevgim alemde kral Abdullah Özen
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevişti Durdu
yari denk getirdim çay kenarında o önde ben ardında koşturdu durdu elimi uzattıkça sırma saçlarına bir o yana bir bu yana savurdu durdu yarimi yakaladım ağaçlar altında ellerim bedeninde dolaştı durdu oturduk diz dize yalvardı,yakardı gözlerim gözlerinde oynaştı durdu bakmaya doyamadım yeşil gözlere muhabbeti koyulaştı,söyleşti durdu tatlı dil,bal dudaklar bülbül kesildi dudağım dudağında sevişti durdu Abdullah Özen
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sıfır beden
gözlerinin feri sönmüş kemik torbasına dönmüş gören der çoktan ölmüş senin sıfır bedenin damarlar çıkmış etinden kemikler sayılır çitinden öylesine kupkuru bir ten senin sıfır bedenin bedenler öyle mi olacak? ama doldurmaz ki kucak çantada taşınır ancak senin sıfır bedenin bizler su içsek yarıyor herkez merakla soruyor ayakta nasıl duruyor senin sıfır bedenin kara diyetle kurutmuş etinden yağından arıtmış pişmiş kelle gibi sırıtmış senin sıfır bedenin vitrine koysan bakılmaz kışın yanında yatılmaz kendi kendini de ısıtmaz senin sıfır bedenin beden dediğin ele gelir onun değerini bilen bilir anca kendisiyle ilgilenir senin sıfır bedenin Abdullah Özen
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SoN RİCAm
Bir gün Ola ki bir gün nar çiçeğim Seninle olma şerefine nail olabilirsem, “Çök dizlerimin önüne”de çökerim, ya elime bir silah ver, yada bir bıçak, “kıy canına” de kıyarım yalnız senden tek dileğim, ve son ricam olacak, ben dizlerinin önünde can verirken, lütfen, gözlerini gözlerimden ayırma ne olur, can verirken bari, gözlerini gözlerimden mahrum etme, olur mu nar çiçeğim? Abdullah Özen
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞiiRİNİ OKUdum
Eski bir gazete parçası geçti elime Her sayfasını okudum kelime -kelime Şiirler sayfasında hüzün çöktü çileme Şiirin altında adın,şiirinde sitem vardı Seveni bıraktın diye sitemin büyüktü Hayatımda tattığım en güzel yüktü Senden sonra dünya başıma çöktü Şiirinde aşk,aşka yanıp tüten vardı Anlatmışsın gezdiğimiz yerleri bir-bir Bensiz gittiğin yer olmuş sana kabir Demişsin arasaydın bari arada bir Satırında özlem yolumu güden vardı Haram olmuş güneş kapanmışsın oda’ya El açmış yalvarıp yakarmışsın hüda’ya Sözlerinde isyan lanet etmişsin cüda’ya Hasretimle yanan,eriyip biten vardı Gülmek haram olmuş,gözlerin coşmuş Sözlerin lal olmuş,bülbül dilin susmuş Her yıldız kayışında dilekler tutmuş *******e dost,ayrılıkla acı çeken vardı Bende isterdim can,aşkıma ulaşmayı Sevdiğimi kollarıma alıp kucaklaşmayı Yine eskisi gibi kol-kola dolaşmayı Kollarımda kelepçe,kolumu büken vardı Acizane şiiri,şiirine cevaben yazarım Göremem güneşi,tırnakla duvar kazırım Dört duvar arasında rüzgarımla tozarım Sitemlerinle koğuşunda yaş döken vardı Abdullah Özen
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞİİRler Başlar
sorardın ya,şiirin sende önemi ne? söylenecek söz biter ya birine gözlerinde inersin ya çıkmaz derine sözlerin bittiği yerde şiir'ler başlar hani boğazında sözler düğümlenir ya insanın içini bir hüzün sarar ya alevlenir için kalbin kanar ya anlatacağın yerde şiir'ler başlar anlatamazsın derdini dilin dönmez ya alev sarar içini bir türlü sönmez bakarsın yollara sevdiğin dönmez kahrolduğun yerde şiir'ler başlar zamanla bir el tutmak isterya canın dostlardan mahrum kalır ya yanın kesseler dilim,dilin akmaz ya kanın dostların bıraktığı yerde,şiir'ler başlar Abdullah Özen
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() TiK&TaK SAat
ah ulan! zaman ayarlı saat tik-takınla uyutmadın rahat seni icad edende kabahat trak'ların zamanı mı geldi? her tik deyişinde bir sayfa ömürden gidiyor öbür tarafa bitiriyoruz ömrü sayfa-sayfa trak'ların zamanı mı geldi? bizler kaçar sen kovalarsın yaklaştıkça elini ovalarsın anlaşmaz bir yelkovansın trak'ların zamanı mı geldi? tanışmamız hayli yıl oldu saçlarıma bak aklar doldu benizimiz sarardı soldu trak'ların zamanı mı geldi? ben değiştim sen değiştin bu böyle geçmez bilmiştin uzun süre gitmez demiştin trak'ların zamanı mı geldi? elveda sana yavaş-yavaş kendine bul başka arkadaş yıllardır oldun bana yoldaş trak'ların zamanı geldi Abdullah Özen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|