![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umutsuzluk
UMUTSUZLUK Çok çabaların sonunda Ne bir zafer sarhoşluğu yaşadım Nede işin başlarındaki kadar hevesli kaldım.. Sözün özü; Bu siyah gömlek bana hiçbir zaman olmayacak galiba.. Haluk Cenk BATUR 2007 Haluk Cenk Batur
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uykulu Sabah
Herkes hüzünlü bu sabah biraz, Biraz bu sabah herkes uykulu gözüküyor. Aslında uykulu gözükmeyenlerde Jelibon tadındalar. Farketmiyorlar. 2005 Haluk Cenk Batur
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzun Saçlı Ufak Çocuk
Uzun saçlı, Benim için sadece topu patlayan,ağlayan ufak bir çocuk.. Görmemek için bu kadar kör olmak gerekiyormuş, birinci sınıf bir hamurun ne kadar büyüttüğünü.. Dedim ya; Uzun saçlı.. Benim için sadece topu patlayan,ağlayan ufak bir çocuk.. Haluk Cenk Batur
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üşümenin Dayanılmaz Mutluluğu
Gece uyanmışsın; Bir bakmışsın dışarısı bembeyaz.. Ve koynunda sevgilin.. İşte en güzel üşümektir o Bir yumak halinde ayak bileklerin Haluk Cenk Batur
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üşüyen Adam
Kalbi üşüyen bir adamın Elleri sıcaksa İşte o doğru adamdır. Korkma. 2005 Haluk Cenk Batur
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vehamet
Kaygan bir zeminin üzerindeyim Gel gel diyor fahişeler! Sağlam bir zeminin peşindeyim Uzat elini uzat diyor minareler. Tersi dönmüş beyinlerin hapsindeyim Çakal sanıyor kendini fareler. Zorla mahkum olmuş gibi neticeler Tersi dönmüş beyinlerin hapsindeyim. Bitti artık, yok önüme açılacak kapı Ümidimi kesmesem de bilirim gerçeği Düşünmek istemesem de ne geçmişi ne geleceği Bitti artık, yok önüme açılacak kapı. Bir teşekkür istemem sevdiğim köpekten Haddimi bilirim tutmam devlere kafa Bir tütün bir kağıt çıkar yelekten Yeter artık yeter cefa üstüne cefa. 2004 Haluk Cenk Batur
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yakıyorum
Sana yazdığım bütün şiirleri yakıyorum Yakıyorum. Sana yazdığım ama vermediğim mektupları da. Bir o kadar da gidiyorum yüreğinden Sana yazdığım harfleri yakıyorum. Sana baktığım bütün gözleri yakıyorum Elindeki sigara,dilindeki sözler Ve beni alan başka diyara satan sözler Yakıyorum onları da Senden kalan seni yakıyorum. Sana kaçtığım bütün *******i yakıyorum Babamdan azar işittiğim, Benzini bitmiş arabamın,sana sürdüğüm Bütün *******i yakıyorum. Sessizliğine ağladığımız Karası seni yıldızları beni yakan İçinde İbrahim Sadri’ler olan Ve senin için ağladığım Bütün sensizlikleri yakıyorum. Senin için sana yazdığım Ve gözlerine Ve kaşlarına Ve soğuk *******de Kazağına Yazdığım bütün şiirleri Bütün mektupları bütün harfleri Ve seni içimde yakıyorum. Sana yazdığım seni yazdığım Kalemimin kağıdı kalbimin sözcükleri sevdiği Bütün şiirleri ve seni bilmeyen harfleri Ve gözlerini tanımayan bütün mektupları yakıyorum. Ve şimdi gidiyorum Sana geldiğim ve senden gittiğim bütün yolları yakıyorum. 2002 Haluk Cenk Batur
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızsın
Sen yine yalnızsın Kimse görmüyor seni Elinde üç beşten sarılmış bir kağıt Ve içinde ateş buram buram. Sonradan görme umutlar besliyorsun İstanbul içinde birine. Sen yine yalnızsın Yedi nokta dört şiddetinde ağır bir baş ağrısı Gözlerin kan çanağı, Ve üzüntülerin sağanak yağmur şeklinde Sen yalnızsın. Sen yine yalnızsın Salt çoğunluğun bilmem kaçta kaçı ret cevabı vermiş Senin kanunlarının hükmü kalkmış Ve sevdaların tozlu raflara birer dosya olmuş sadece. 2002 Haluk Cenk Batur
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaprakların Dökülmüş Leyla
YAPRAKLARIN DÖKÜLMÜŞ LEYLA Yaprakların dökülmüş Leyla; İçinde kahve çekirdekleri taşıdığın, Ayaklarına paspas yaptığın Ve üşüdüğünde bir kedi gibi sarıldığın Yaprakların dökülmüş Leyla Farkında mısın? Sen Pers medeniyetinin yegane,nadide parçasıydın Şimdi İstanbul’da bir göl yakınında ikamettesin Nefes aldığını bir tek ben biliyorum Korkma artık Leyla Emniyettesin. Çok üzmüşler seni Leyla Naif ruhunu tar-u mar-a uğratmışlar Sen Babil’in bahçelerinde Daha açılmamış bir gülsün Seni alnıma kader diye mi yazmışlar? İnci dişlerinin arasından dökülen her bir kelime Gövdemin en kuvvetli yerinde misafirimdir. Ve saçların; Bırak omuzlarından salınsın Seni görenler derin bir ah çekerek -Ne olurdu bizde Leyla olsaydık -Bizde Leyla gibi olsaydık- Serzenişleri içinde yakınsın. Yaprakların dökülmüş Leyla Sen en verimli toprakların çiçeği olmak varken Neden çöllerde dolandın yıllarca? Neden dipsiz kuyulara taş attın? Mutlu olacağını umarak neden her gördüğün rüyaya Mecnun diye bağlandın? Cevap ver Leyla! Başını eyme bu sefer çaresiz köle gibi Bir kez de kaldır şu boynunu Hesap ver bana Leyla! Yaprakların dökülmüş Leyla Farkında mısın? O sevdiğin şarkılar seni üzmekten başka bir şeye yaramaz Hüznün gölgesinde yaşamayı kendine reva görüyorsun Eskiden ne güzelde gülerdin bak şimdi ağlıyorsun Ağlıyorsun Leyla. Bir daha gülemeyeceğini zannediyorsun. Güleceksin Leyla! Hem de utanmadan sıkılmadan güleceksin Bir adam gelecek düşüne Kapayıp gözünü ve atlayıp o adamın atına Saatleri saniye diye keseceksin. Korkma Leyla! Korkma bu adamın şiddetinden Öğrendiğin tüm ön yargıları bir kenara bırak Lütuf değil, İhsan değil belki Ama senin için büyük şans Leyla. Anlamıyorum ki saçlarını hissedenler Yanaklarının sıcaklığına erenler Hiç mi anlamadı içinde yatan aslanı? İnsanlar neden suskun Leyla ******* neden suskun? Seni karşıma çıkaran elbet canımı da alacak Ama bir kez olsun bilseydim Hiç mi hissetmedin beni düşüne alarak? Sen ki bir kahve acılığına bile gülüp geçiyorsun Biliyorum Leyla sende aynı şeyi düşlüyorsun. Evinizin saçaklarından dökülen her yağmur damlasına; Belki benimdir diye bakıyorsun. Yada hergün gelip gittiğin yollarda Elbet karşıma çıkacaktır diye umuyorsun. Çıkacağım Leyla elbet karşına çıkacağım Başını “olur” diye eğdiğin gün Hayatında derin bir yer kaplayacağım. Her şeyin anahtarı sende bu gizlerin bu sırların Ve bütün kapıların anahtarı sende Leyla! Gerçi bu adam ardına dek açtı kapılarını Saraylarını feth eden sultana. Sen Pers medeniyetinin yegane,nadide parçasıydın Şimdi İstanbul’da bir göl yakınında ikamettesin Nefes aldığını bir tek ben biliyorum Korkma artık Leyla Emniyettesin. 2005 Haluk Cenk Batur
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanımda Olmalısın
Güneş doğmalı; Yeni sabahlar yaşamalıyım seninle Başım ağrırken, Yada ağlarken şarkımıza Yanımda olmalısın. Akşam olmalı; Uzun ******* yaşamalıyım seninle En sevdiğim şiiri okurken Yada en sevdiğim şarkıyı söylerken Yanımda olmalısın. Haluk Cenk Batur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|