![]() |
![]() |
#111 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Sanki gözümü kapatsam gideceksin,kaybolacaksın! Sabaha kadar gözümü kırpmadım, bırakıp beni gidersin diye... Oysa söz vermiştin! Beni bırakmayacaktın! Susma zamanı, Susmak bazen içerde bir yerde Kanamaya başladığı zaman acıyı usulca örtüveriyor. Ne kadar vaktimiz varsa sevgiye,sevmeye o kadarına razı olduk. Belkide aşkı aşk yapan bitimli olması! Simdi geriye baktığımda,yaşadıklarım beni ben yapmış "Ben" olma maceramı sevdim. Her şeye rağmen üstelik! AYRILIK... Defalarca giyip prova yaptığımız bu giysi üzerimizde hiç iyi durmadı! Aşk Bize Çok Yakışmıştı.. ![]() Göremedim bakarken Seni, Ya da görmeyi istemedim. Kapattım sana tüm kapılarımı...Olamazdı Bekleyenim var geride, Seninse önünde özgürlüğün Üzerlerine basıp tırmanamazdım, sana doğru Sonrasında bakamazdım kimseye, eski ben olarak Olmazdı....Gereken görmemekti seni, karşımda olsanda Hissetmemeye çalışmaktı içimdeki sızıyı Derindeki acıyı yok saymaktı, farketmemekti... Nefes alamadığımı belli etmemekti... Yok sayamadığımı farkettiğim an bu hissi; Aynaları bile kaldırdım etrafımdan, Kendi kendimle yüzleşmemek, kızdığım Ben'i görmemek; Aynada gördüğüm aksimde, Aslında Seni gördüğümü inkar edebilmek için.... Üzerine attığım külleri hiçe sayıp sönmeyen, Daha da alevlenen duygularımı yok saymak için Şuan, ardından enzor olanı kaldı bana, Kendi kendime itiraf edemediğim Görmesi kolay bir düş, yaşaması zor bir keder. Kördüğüm, korateş, Eskiden olmazmış gibi gelen,şimdiyse içine düştüğüm bir alev. Aslında öylesine özlemişim ki yanmayı Seneler sonra... Sevebildiğimi öğrenmek , hissetmek Şimdiyse... Geç öğrenmişliğin verdiği,isyanıma dur diyebilmek. ![]() Ben artık SEN diye baslayan siirleri sevmiyorum.. Bu satırlar sana; Yakıp yıktıkların, Kanatıp bıraktıkların için. Bu satırlar sana: Bir avuç kırıntı sevgilerin,Yetersizliğini yüzüme fırlattığın için. Bu satırlar sana; Öğrettiklerin için...Yaşattıkların için. BEN GiDiNCE SEN BiTECEKSiN... YA HEP,YA HİÇ.... Beynimden atamam biliyorum ama.... Yüreğimden söküp atacağım bu gidişle Ve bu gidişle kulağım kapalı olacak sesine, Ne de gözlerimde sen olacaksın. Kış uykusuna yatıracağım tüm anıları; Sana ait ne varsa.... Sabrım tükenecek birgün, Ve sonunda isyan edip, Şöyle haykıracağım sana; Ben'de ben'i tüketmeden gel... Öylesine arama beni, Öylesine gelme bana; GELECEKSEN ADAM GİBİ GEL... |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Bugünlerde aklımdan ne geçiyor biliyor musun? _bilemeyeceksin gelmeden._ unutmadan; Buralarda yasaklanmış aşklar... Yine sen yoksun! Bir dağın yamacındaydı yolunu bilmediğim varlığın, Ay güneşin hasretiyle yakarken geceyi, Ben hep geceye hasrettim Seni göreceğim rüyalar için... Bir kadının yalnızlığına yazılırken tüm şiirler, Kadın düşlerine sarılırdı da adamdan kimse bahsetmezdi. Oysa sen “aklımdasın” sır gibi sırça köşkünle... yazıyorum sana b(s)enden... Dağlara duman olurken tüttüğün sigaran, Bana haber sal oralardan... Di’li geçmiş zamanların iletişiminde... _bizim buraların dağları da Ve dağlara duman ol izmaritlerim de yok. Bir prenses sadeliğinde düşlerimle Yine onun büyüsüyle haber(düşler) salıyorum sana._ korkarken özgürlüğünün asaleti düşlerin hevesinden, çekinirken uzatmaya elini varlığın, bir kor düşüyor içime bihabersizliğinden... bil... Geleceğini bilmediğim günlerin biri hatırına Cümleler biriktiriyorum Lehçemin alışkın, dilimin uzak olduğu... Yok, çekiniyorum söylemeye... Düşlerin gerçek olduğu düşlerimde seveceğim seni... adı yok sevdama var olmayan düşlerimden yolladığım sızıdır... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() her şeyi yeniden başlattın şimdi.
kendi kusmuğumda boğulana kadar seni çıkarasım var aslında içimden. lakin tüm tuzlu sularda senin kokun var. parmaklarımda senin tadın. tetikleyecek hiç bir şeyim kalmadı senden başka ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Sen sandım tüm gölgeleri Tüm şarkılarda sendin vokal ben ise hüzünlü keman Sırtım dönük baktım giden otobüslere Ağladığımı yemin ederim hissettirmedim kimseye Seni hala sevdiğimi sana bile söylemedim Şiirleri tanık yapmassak eğer Sonra korktum senden sen olan gölgelerden ne çok sevmişdim değilmi bizi Ne çok sevdim.. __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Doğmamış Bir Günün Kaderinde Bekler ''Aşk''…
Kıyısına Henüz Ulaşmamış Gece Mavisi Hırçın Bir Dalgada… Yüreğimin Avlusunda Islak Bir Taşın Üzerinde Yazılıdır ''Aşk''… Bitmiş Sözlerime ''Sen''in Adınla Başlamak Ve Hiç ''Sus''mamayı Öğrenmektir Elinde Ve Avucunda O’na Dair Her Ne Varsa… Yüreğime Dokunduğun Ellerinle,Kara Kalem Bir ''Ben''i Rengarek Bir ''Sen''le Boyamaktır ''Aşk''… Sesi Duyulmamış İki Kelimede,Dört Mevsim Birden Biriktirmek Ve Her Saniyeyi Yazmaktır Tarihimize Baştan Başa… Hiç Edilmemiş Yeminlerde, Bir Kadının ''Gidişinde'' Ve Bir Adamın ''Kalışında''dır ''Aşk''… Eflatun Rengi Bir Mum Işığında,Gölgemi Gölgene Çalmaktır Usulca… ''Tek'' Bir Yıldız Tutmaktır Gecenin Koynundan… Ve… Sadece ''O''nun Işığına Muhtaç Yaşayacak Olmayı Bilmektir Bir Ömür Boyunca… ''Git…'' Desem Bile,Geriye Kalandır ''Aşk''… Ve… Savaşmaktır Sadece ''O''nun İçin… Kan Ve Revan… Bir Milad Yolunda,’’Zaman’’a Yenilmeden Beklemek Ve Sonunda ''Vuslat''ı Yazmaktır Hiç Tükenmeyecek Bir Kalemin Ucuna… Kendimden Daha Az Ve Senden Daha Çok Bir ''Sevda''ya Sahip Olmaktır… ''Aşk'', ''Siyah''ı ''Beyaz''a Katar… ''Beyaz''ı İse ''Siyah''a… Bir Kadının ''BeyazSiyah'' Dizelerinde Üç Noktalık… Bir ''Sen''Le Gizli Kalmış Bir Hikayedir… ''Aşk''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Katli vacip cümleler kurmaya başladığımda anladım oyunundan atıldığımı..
Yer yer yağışlıydı içimdeki hava, yer yer parçalı bulutlu. Zaman hızlandırıyordu kanımın akışını, Ve aynı zaman, Zamanı durduruyordu.. Garip bir tutukluk hafif bir uyuşma, Sessiz kalıyordum bir süre, Bir süre sonra çığlık çığlığa hıçkırık.. Alt kattaki komşum şikayet ediyordu, Kapat muslukları, Tavan akıyor… Oysa ben göz yaşlarımı akıtıyordum, Musluk niyetine gözlerimden.. Bir süre, uzun bir süre sonra, Başa dönüyordu her şey, Sanki hiç bir kelimemden cümle olmamış gibi, Bütün kelimelerim büyük bir ağacın dallarına asılı kalmış gibi, Boğazıma düğümlenmiş bir kaç harfimden yeni kelimeler oluşturmaya çalışıyorum, Küfürlü çıkıyor cümlelerim, Yutuyorum. Katli vacip cümleler kurmaya başladığımda anladım oyunundan atıldığımı.. Bir kukla yanakları kırmızı, Kandan yaşlarla ıslanmış, İzi kalmış. İpler senin elinde hadi oynat, İstediğin her rolü ver ona, En imkansız aşk filmlerinde oynat, Sonra korku filmlerinde ilk ölü yap. İpler senin elinde, Çekiştir sağını solunu, Parmakların iz bıraksın yıpranmış bedeninde, Eskidi de.. Kes iplerini, Bir yenisini al.. Katli vacip cümleler kurmaya başladığımda anladım oyunundan atıldığımı.. Şimdi zaman seni çoktan geçmiş, Akreple ile yelkovan yorgun.. Şimdi zaman sensizliğin ertesi, Gecikmiş özürler düşüyor ağzından, İfadesiz özürler.. Şimdi zaman, yeni bir başlangıç… Sensiz… Ve sen... Katli(n) vacip cümleler kurmaya başladığımda anladıN oyunuMdan atıldığıNı.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Parmakların geldi aklıma, Ne ilginç değil mi sevgili? Gözlerin değil.. Ya da.. Ya da ne bileyim dudakların,kokun gelmedi de Sadece parmakların,parmakların sadece… Gecenin bir vaktindeyim şimdi, Zaman önemli mi? Karanlık, Zifiri karanlık sadece… Ve o karanlıkta aklıma gelen, Gözlerin değil… Evet sevgili, Baktın mı içimi eriten gözlerin değil de, Sadece ve sadece parmakların… İlginç, İlginç öyle değil mi? Saçlarımın uçlarında hissediyorum yarattığın ürpertiyi, Her dokunuşunda akıp giden zaman geliyor aklıma… Parmakların… Her dokunuşunda bana,yüreğimin titremesi… Offf… Özledim seni,bilemezsin sevgili.. Özlemim akıyor yanaklarımdan şimdi. Özledim, Özledim seni… Offf… Parmakların,parmakların geldi aklıma sevgili.. Parmakların… Ve… Her dokunuşunda bana yüreğimin titremesi… Utangaç bir çocuğun ardına saklanan ben, O utangaç çocuğun saçlarına dayanamayan sen… Ah sen.. Yüreğimi titreten… Gecenin bir vaktindeyim şimdi, Zaman önemli mi? Uyuyamıyorum işte, kapatamıyorum gözlerimi… Karanlık… Zifiri karanlıkta ağlıyor yüreğim sevgili.. Korkularım… Sensiz,çıkıyorlar bir bir… Ardı ardına… Acımasızca , kanatırcasına çıkıyorlar ortaya. Parmaklarını arıyorum korkularımın arasında… Parmaklarını… Saçlarıma dokunduğu anda yok eden korkularımı… Yüreğimi titreten belki, Belki gözlerimi kapatmamı sağlayan korkusuz, Mutlu eden beni… Utangaç çocuğun ortaya çıkmasını sağlayan, Ve.. O utangaç çocuğa sabaha kadar masallar anlatan… Parmakların sevdiğim, Parmakların geldi aklıma… Ne ilginç değil mi? Gözlerin değil.. Ya da… Ya da ne bileyim dudakların,kokun değil de Sadece parmakların, Parmakların geldi aklıma… Not:Karanlıkta kaldım çaresiz. Hadi, gel.. Gel sevgili. Su perisini anlat bana bu sefer… Karanlık dinmeden gel.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Batırdım Bugün Penceremde...
Sessiz Islıklarla Çağırdım Çaresizleri... Birer Birer Düşer Aklıma,Bir ''Yağmur'' Tanesi... Kıvılcım Misali Yavaş Yavaş Yakmaya Başlar Yaşadığım Şehri... Ardından Binbir Gece Masallarına Sahne Olur Gözlerim... Gözlerimde,Üstünü Örttüğüm Gece Mavileri... Yapayalnız Bir Adam Dolaşır Sokağımda... Adımları,Geceyi Gölgeler... Adımları,Özlemi Perçinler... Hicran Olur Yatağında Siyahlar Ve Maviler... Hicran Olur Sessizliğe Çaldığı Ucu Yanık Ümitler... Bir Defada Aralar Ölüm Kapını... Son Bir Işıkla Sararsın Yalnızlığını Ve İçine Zapt Ettiğin Çığlıkları... Siyah,Beyaz'a Döner... Zaman,An'a... Aşk,İpi Kopmaya Yüz Tutmuş Bir Salıncağa... Uykular Gelip Çalmaz Bir Türlü Kapımı Ve Çalmaz Ayrılık Giderken ''O'' Miladı... Saatler Susar,Yalnızlık Haykırır... Akşamlar,Yalnızlığı Kıyıma Vuran Sensizliğe Taşır... İki Kent Gelir Aklıma... Ve Gitmek Bilmez Yalnızlığımda Yaşayan Sensizlik Boyunca... Bir Sözün Doğar Ufkuma... Aldatıcı Bir Gülüşle Girer Odama Turuncuları... Usulca Sarmaya Çalışır Yitirdiğim Yarımı... Ve Fısıldar Kulağıma,Adımı Anışını... Tek Başıma Yürümeye Çalışırım Bir Uçurumun Sonuna... Boşluğuna Dolarım Bir Kaderin Ellerini... Terkedişlerimi Savurur O Kadının Özlemleri... Ellerimde Yıllanan Ve Yokluğunu Tüketmeye Gün Sayan O Kadının Heceleri... Mürekkebinin Mutlak Elvedası; ''Artık Bırak Beni...'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle durma, canım yanıyor, bakmıyorsun ki göresin yüreğim kanıyor. Öyle durma; ya eylül gibi dol hayatıma yaşayayım seni ya çık gözlerimden akşam güneşi gibi uğurlayayım.
Öyle bakma gözlerinden gözlerime yıkılmaz köprüler kuruluyor. Ya dur ebediyyen ya kay yıldızlar gibi derin bir iç çekiş gibi, damarlarımdan dikenli teller geçirilmiş gibi git hayatımdan. Git git git..... Senli günleri yakıyorum soğuk odamda görmüyor musun? Anlamıyor musun? Yosun tutmuş saahillerin birinde kör bıçaklarla kazıdım senli yanlarımı. Deniz tuzu bastım yaralarıma inlemiyorsam, böyle yüzüm donuksa, ağlamıyorsam sevgiyi ipe çektiğimden umut kestiğimden aşk denen şeyin variyetinden. Git. Kendini de yanına almayı unutma. Penceremde durma, aksini düşürme odama, sokağıma şehrime. Onulmaz yaralar açıyor yara üstüne... __________________ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|