![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güneş Soyunuyor Denize
Güneş soyunuyor Denize Bikinisini soyarken kız Dikizliyoruz biz Dalgalar her seferinde dudaklarını yalıyor sessiz. Bu manzara bu kumsal ve saçların eşsiz Temmuzda çeşme bir gelin gibi duvaksız Mısır satan çingene sabırısz Gün batarken sen yoktun yanımızda insafsız Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güneşin Batmadığı İmparatoriçesin
Sümer yazıtlarındaki innana kadar şık ve güzelsin Güneşin batmadığı imparatoriçesin Kleopatra'nın kızısın Zühre yıldızısın Güzelliğini anlatamam Sen ALLAH'a giden yolsun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Güvertemdesin
Sen açık havada güvertede Ben ise zeminde bakıyorum gözlerine Gemi kaptanı gemiyi yönetiyor Denizde hafif dalgalı saçların gibi Limanını bilmiyorum gideceğin Sadece aynı gemideyiz birlikte Yüreğin kimin için çarpıyor bilinmez Benim içindir belkide Güneş gözlerine doğmuş batarken Martılar gözükmüyor enginde Sana bakmak okyanus derinliğinde İnci mercan eşliğinde Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Günler
Bir kızıl karanfil açacak Pamuk şekerci karşılıyacak beni Düşlerim kadar tatlı ve yumuşacık Avucumda tuttuğum para uc uca yetecek Bir dolamlık alacağım güzel günler yani Ağzımda eriyecek Sokağımdan geçeceğim Küçükken büyük şimdi bana minik gelen bir evin Penceresinden bir türkü duyacağım Çocukluğumdan kalma aslında... Yenice uyarlanmış,içimden bağıracagım Ben geldim geldim işte Peki siz niye siz niye değişmediniz Sadece eskidiniz Annem bahçemiz sevggimiz Bir bahar dalının taç yaprakları düşlerim Serpipte gittiğim evime döneceğim Gülleri açacak gözlerimi alacak güneş Tül perdemiz bana el sallayacak Efiltiyle çağrışımcı sıcak Saksıda ellerim tanıyacak beni Ben aynı ben değilim Peki siz niye siz niye değişmediniz Eskidiniz Annem bahçemiz sevgimiz Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Varsayılan
Hadi Çocuk Olalım Hadi çocuk olalım Analarımız komşu olsun Aynı anda meme emelim Bakışarak aşkımızı doyuralım Kör ebe gören ebe oynayalım Sen kaç bende yakalamaya çalışayım Samanlık seyran olsun Kibritleri yakalım içimiz aydınlansın Karlarda çıplak ayak donsuz yürüyelim Üşüyerek eve koşalım Kazlar düşsün peşimize bizde düşelim Dedemizin sakalını çekip yüzünü çizelim Kuzuları sevelim Küçük yavru kedileri besleyelim Sobada birlikte ısınalım kediciklerle Tavuklarla eşinelim çöplükte Hadi çocuk olalım Kuş yuvalarını koruyalım Kırlangıçlara şarkı söyleyelim Serçelere ekmek doğrayalım Hadi çocuk olalım Beşik kertmesi yapsınlar bize Keçi boynuzundan yüzük taksınlar ikimize Ahhh bir çocuk olsaydım Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Haşlanmış Sevda
Görüşalanım menzilim sadece denizindeyim Yorgun dalgalı durgun puslu yıllarında değil Ben senin kıyılarındayım yüzmeyi öğrendiğim Sıcak yaz günlerindeyim İçinde haşlanmış sevdalarını bilmem Yosunsuz berrak hışmındayım kumsalındayım Özlemeye uç vermiş makilerine hangi deyyus kibrit çaktıysa Gururunu onurunu kimler yaktıysa Yağmur olup yağsam bile alevlerinin üstüne Sığ kalırım bozkırına çiçek olmaya toprağım yetmezse yanılırım Yüreğim makilerin gibi kel kalırsa ağlayamam Oysa ki ben sende ülkümü besliyordum düne kadar Ürkmüyordum korkmuyordum sana yürüyordum Sevmenin azınlık haklarına gümüşe bürünen yalanlarına Sana çekik gözler aldım ağla akıt dertlerini pişman ol Geçir ahlarını deliğinden sevdanın hüzün kal Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Hep Sen
Ben gitim senden dediğinde sevinmiştim Zaten sonu yoktuyki demiştim sanal sanki Bak yıllar geçti adın bile geçmedi şehrimden Bir resmine hasret bırakmıştın birde sesine Çocuk kavgaları gibi kavga eder küserdik Çocukca gelirdi küsmelrimiz barışırdık hemen Kaçardık saklanırdık sadece bir gün Ya ertesi gün göremezsek deli gibi arardık birbirimizi Nikler aşina gelmediğinde ip lere sarılırdık Nasılsa bulurduk ya adımın yanında ya üç isim sonrasında Bulamazsak içimiz kanardı Dağlardı hasretin yüreğimiz yanardı Toplumsal olaylara ağlardık Memleket sorunlarına yorum yapardık Sen bakanlara kızardın ben de sana Ne var bu kadar büyütülecek düzelir yaa Hep kaçamak hep yasak hep meçhul Kimliklerinde ne isimler ne eylemler aklımda cırıt atardı anla Ne olurdu da çıksaydın ortaya Ben geldim işte ben diyebilseydin Nerde Sen nerdesin aklın nerde ben aklındaki bir perde Açık tut hatırla gittiğin her yerde İnanki seni düşünmek bile derman oluyor her derde Yolum geçmez sanma gelirim gittiğin her yere Ve sen sen nerdesin şimdi nerde Bende mi kendindemi yoksaaa yoksaa Yoksayı es geçiyorum şimdi sende bendesin belliki Hem de hemde içimdesin eskisi gibi Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Herkes Uzaktakini Yazamaz
Herkes uzaktakini yazamaz Aklına saçları gelir burnu gelmez Dudaklarında hat kopar Gözlerine bağlanır Uyku ya dalar görüntü karıncalanır Sıra yüreğine gelir O oo dolu tüh kaçtı sevgi Elimden deriz Bütün bunllar uzaktan sevenlerde yaşananlar Biz yakın sevelim Bir bulutu sever gibi çeşme başı gibi Sonbaharda yağmurda ıslanmak gibi Gözlerinin aras ına vurulmuş gibi Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzün
İki şey çok kanatır ciğerimizi Yandığını hisederiz. Bir'i çok sevdiğimiz İkincisi ayrıldığımız ikiside istemediğimiz şeylerdir Hüzünle acı aynı sofrada bağdaş kurmuşlar Acı doymuş hüzün aç kalmış Sevgilerimiz, sevdiklerimizin ayrılıkları hep eksik kalmış, bir resimdir YÜREĞİMİZDE Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Islaklık
Susamıştım yangınlardaydım Çatlamış dudaklarımla Çorak şorak çayırlardaki otlar gibiydim Bataklığa batmış camış gibi Hem serin çok derin Yaşamı boynuzlamıştım Ben sana dokunduğumda Bataklıklardan serin temiz sularına Çekmiştin Bereketli yaz günlerine cezbeden güzelliğine Yağmurlar yağdı temmuzda dizinde uyudum Kasıklarını dinledim fırat akıyordu Sakin ama ulvi gireyim istedim Sen titredin bekle dedin Bekle seni ıslatacağım Bekliyorum hala Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|