![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bırakın Gideyim Ona
*******e bakmışsın belli Ondan gözlerin böyle kara, Bir parlaklık gözlerinde ışıl ışıl Yıldızlardan huy kapmış. Tarlalarda geçmiş ömrün Yastık yapıp uyumuşsun buğday demetlerini Saçların sararmış. Dert yüzü görmüş olacaksın Ki benzin de sararmış. Bir yıldız görüyorum *******de Sen de görüyorsundur elbet Bakışlarımız birleşsin onda Işıkcasına görelim birbirimizi Gönüllerimizde doğsun Başlanmadık bir aşka niyet. Saçların gündüzler gibi uzun Göğüslerin aşk yolunda çift tepe, Dönüşü yok zıt yolculuğumuzun Haykırmak istiyorum sessizliğe: Ulak ulak olun yolar Alıp gideyim başımı, Yoluma durmayın dağlar Çiğner giderim sizi. Bir sevgili gözetlermiş yolumu Belki güler,belki ağlar... Alper Kürük
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilinmeyen Yolun Yolcusu
Durakta bekliyorum, bir otobüs geçecek Bilmediğim bir semte alıp da götürecek. Nerde ineceğimi ne gördüm,ne bilirim Oraya varır varmaz durmadan indirecek. Otobüs,her duraktan bir defa gelir geçer, Binecek yolcusunu dâima kendi seçer. İlk bindiğin durağa sanma tekrar gelirim, Aşk şarabını insan ömründe bir kez içer... Alper Kürük
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmem Ki
Üzüntülü günlerimin *******inde Rüyalar görmeseydim eğer Hayat hiçti o zaman bana İçimi anlasana. Güzel isminin hecelerinde Bir aşkın olduğunu bilmeseydim Dilim bülbül gibi şakısa Mânâsını anlayamayacaktım kelimelerin Sözlerimi dinlesene. Görünmediğin zaman Açık-saçık gün ışığı altında, Rüyaların geçici zevki içinde Karanlıklar arasında seçerdim seni İsmin düğüm düğüm bağlanırdı dilimde. Gündüz,rüyalarımı bozan gündüz... Oyuncağı bozulan çocuklar misâli Hırsla,içimi çeke çeke o ağlayışlar Ve rüyaların güzelliğini bozan yaşlar. Bir tel koptu Hayatımın sazından Yalvarıyorum şimdi sana Elinden gelirse eğer O teli bağlasana. Sen rüyalarıma giriyorsun Söyle,ben de senin acaba Düşüncelerin arasımda mıyım? Söylesene? Söylesene? Alper Kürük
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmem Ki Niçin?
Hep böyle kaçacak mı uykum? Tımarhane kaçkınına Hayat şaşkınına mı döneceğim hep? Düşüncelerimle ve herşeyimle. Körsen ışıklar Kör *******i delip Hep ötekilere mi getirecek Deliksiz uykuları yüklenip.? Kalbura mı dönecek hep benim uykum? *******in ilhamıyla Bir kalkıp Bir yatacak mıyım Sıkıntılarla kıvranıp? Seni hep yazdığım şiirlerin Mısralarında mı seyredeceğim çıplak? Ben şiir yazıyorum senin için Sen hayal-meyal görüneceksin ve silik Ben yine uykumu böleceğim senin için. Bilmem ki bunların hepsi niçin? Alper Kürük
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Aşk Yitik
Güzeli güzel sevenin Cümle günahı boynuma, Perde insin gözlerine Aşıkı deli görenin. Uzasın ******* upuzun Aşkın yüzü suyu hürmetine, Ay sularla öpüşe doysun Sohbet katsın sohbetine. Yağmur yağmur delinsin gök Ağlamak şöyle dursun, Kudursun aşk kudursun İstersen dişini sök. Güzeli güzel sevenin Cümle günahı boynuma, Bir aşkımı yitirdim ben Bulana helâl olsun. Alper Kürük
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ayağa Deyişler
(Sayın Mansur İlhan Yakar 'ın 'Amma sen gel bana sor' ayağına ithafen.....) Ayağına uygun gerek bir adım Kuralına uydum da uyguladım, Mısraları çatıp çatıp yolladım Çatıyorum 'amma sen gel bana sor'. *******i insan uykuya yatar Benim gibileri olanı da var, Uykusuz gözlerim yıldızlar yakar Yatıyorum 'amma sen gel bana sor'. Kimi altınını okkayla tartar Kimi meteliğe bin kurşun atar, Bencileyin şair hep caka satar Satıyorum'amma sen gel bana sor'. Büyük lokma ye de büyük söyleme Rezil rüsvay olmak var tüm âleme, Büyük lokma düştü başa elleme! Yutuyorum 'amma sen gel bana sor'... Alper Kürük
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ben Bilirim
Bir ben girip çıkarım evime Bir de bencileyin bekâr kedim, Bir ben bilirim sessiz sokakları Erken sabahlarda Bir de aç köpekler. Efkârlanırım bazı bazı... Bir ben bilirim gecenin dostluğunu Bir de gece dostu dertliler. Unuturum şarkıların,türkülerin tümünü Dert dert üstüne doğunca ah... Tek şu şarkı dökülür dudaklarımdan: 'Bir ben bilirim çektiğimi Bir dahi Allah...' Alper Kürük
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ben Yeterim
Sevsen beni sen de güzel Aşkın bana hep ızdırap mı? Benden iyi yedi kat el Nedir bana düşmanlığın? Kınalar görmesin ellerin Dualar etmesin dillerin Kıvır kıvır kopsa bellerin Desem bana ben ederim. Seni seven olsun amma Eli değmeye varmasın, Ben yandım yanar giderim Dilerim başkası yanmasın. Benim dilim anar durur Başka diller anmasın, Ben aklına gelmedikçe Kulakların çınlamasın. Cehennemlik olsan dilber Kıyamam Vallahi sana Yığın yığı odunla yakmasın Tanrı'm Bir beni altına sürsünler Ben seni bütün yangımla Beni yaktığın kadar yakarım.
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bilmecedir Yaşam...
Nefese bağlı canım nerde olsa taşırım Nefes biter can gider arda kalan düşünür, Kadere bağlı kulum her şeye alışırım Uzun sayılan ömür bir gecenin düşüdür... Bu günü yaşadıysan bu gün yarın dün olur Bu günü öyle yaşa dünü keşkeyle anma, Başladıysa yaşamak yarın da bu gün olur Yarını öyle yaşa hep yarın gelir sanma...
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çift Asi Dağ
Yanımdan geçerken kız Bir kaynar su döküldü başımdan Kalbimi birşey dürttü. Hafiften kaldırdım başımı Şöyle bir bakıverdim, Kız utançla başını eğdi Ama o âsi göğüsler Sanki bağrımı deldi... Dayanamadım artık... Kız ruhumu şehvete saldı, Bir şeyler oldu ansızın Ve başım alev alev yandı, Gülen yüzü al al kızardı kızın... Alper Kürük
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|