![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nedendir Can Yakışın
Bir gizli sevda şarkısı söyler gibi bakışın Oysa susar dudaklarin, nedendir can yakışın Yoksa canana bir tatlı sitem midir merâmın Neden susar dudakların, nedendir can yakışın Şakir Alimoğlu
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nerden Buldun
Gül dudakların ne güzel, kalemle mi çizdirdin kara kaş kara gözlere sürmeler mi çektirdin hokka burun ince beli, kuğu boyun kalem eli nerden buldun doğru söyle, terziye mi biçtirdin kuğu gibi süzülüşü, aşığa göz süzüşü bülbül gibi şakıyışı, ceylan gibi sekişi nazlı nazlı konuşmayı, böyle dudak büküşü nerden buldun doğru söyle, terziye mi biçtirdin 01.10.2005-Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyse Suçım
Kâfi değil mi bu kadar eziyet artık cananım Bilmez misin sanki yoluna feda değil mi canım Anladım ki sevmiyorsun artık beni neyse suçum Dökülsün uğruna o zaman boş yere akan kanım Şakir Alimoğlu
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Noter-2
bir zarfa en güzel resmini koydum kara gözlerine ismimi yazdım adını soyadını sordu söyledim adem’le havva’dan doğmadır dedim nüfus cüzdanını ver dedi bana ben şarkıdan olma, şiirden doğma âlimoğlu derler benim adıma bir itirafım var, alın kaleme özetle dedim ki noter kâtibine ben bu güzel kızı çok sevdiğime tanrı huzurunda yemin ederim kutsal bildiğimiz herşey üstüne bu sabah erkenden notere gittim seni sevdiğimi itiraf ettim aşkımı notere tastik ettirdim tarihini atıp, mühürlettirdim seni uzun uzun, harf harf anlattım sonra okudum yazdım, imzaladım noter başkâtibi de imzaladı resmî belgesini aldım aşkımın bu bir itiraftır, sahte değildir kalbimin seni çağıran sesidir herkese gösterip sorabilirsin imza da mühür de sahte değildir bu sabah erkenden notere gittim seni sevdiğimi itiraf ettim aşkımı notere tastik ettirdim tarihini atıp, mühürlettirdim gel artık kır hasret zincirlerini bir an hayale dal yum gözlerini mutluluğu hisset avuçlarında sen de saklama artık hislerini yarın notere git sabah erkenden beni sevdiğini söyle gönülden okudum yaz altına hiç düşünmeden önce sen imzala mühürletmeden bu sabah erkenden notere gittim seni sevdiğimi itiraf ettim aşkımı notere tastik ettirdim tarihini atıp, mühürlettirdim Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Noter
kıvrık dudakların, şiir gülüşün aklımı başımdan alan öpüşün nazlı nazlı bakıp bir göz süzüşün çarkıfelek gibi dönüyor başım bu sabah erkenden notere gittim seni sevdiğimi itiraf ettim aşkımı notere tasdik ettirdim tarihini atıp mühürlettirdim kar tanesi gibi duru tenlisin yanağı gamzeli ince bellisin dudağının altı narin benlisin çarkıfelek gibi dönüyor başım kor olup içimde yanan alevsin sanki gerçek değil hayal gibisin sen düşlerimdeki nazlı gelinsin çarkıfelek gibi dönüyor başım seni her görüşte kalbim çarpıyor dizlerim titriyor, başım dönüyor sevinçten gözümden yaşlar akıyor çarkıfelek gibi dönüyor başım inanılacak gibi güzel değilsin unutulacak kadar güzel değilsin sen şarkı değilsin gazel değilsin çarkıfelek gibi dönüyor başım saçların İstanbul kokuyor senin aşkın alev alev yakıyor senin bakışın kalbimi deliyor senin çarkıfelek gibi dönüyor başım Şakir Alimoğlu
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nöbetçi Aşık - Şarkı Formunda
Yeter ki sen çağır beni gönülden İki elim kanda olsa gelirim Beni sevdiğini söyle içinden Kırk kadılık yolda olsam gelirim Ben nöbetçi âşığım 24 saat açığım Sen iste ben vereyim Sen emret ben yapayım Ben nöbetçi âşığım 24 saat açığım Bana ihtiyacın olursa eğer Bir an ismimi an, içinden yeter Bütün dertlerimi bir yana iter Ölüm döşeğinde olsam gelirim Ben nöbetçi âşığım 24 saat açığım Sen iste ben vereyim Sen emret ben yapayım Ben nöbetçi âşığım 24 saat açığım Şakir Alimoğlu
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nöbetçi Âşık
Ben nöbetçi âşığım 24 saat açığım Sen çağır ben geleyim Sen iste ben vereyim Sen emret, ben yapayım Ben nöbetçi âşığım 24 saat açığım Şakir Alimoğlu
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Zaman Anlarsın
birgün telefonun çalar, öldüğümü duyarsın benden esirgediğin aşkını hatırlarsın gülümüz kurumaya başlar aşk dikeninden çılgınca sevildiğini işte o zaman anlarsın yalnızlık kapkara bir sis gibi çöker içine sigarandan bir nefes daha çekip içine pişmanlığın zehrini de katarsın son içkine ne kadar sevildiğini işte o zaman anlarsın yazdığım milyonlarca mektup seni boğarken gözyaşların kan rengi satırları ıslatırken pembe zarflarda pullar birer birer yanarken aşkımın kıymetini işte o zaman anlarsın gözlerim açık gidecek, yalvarırım kapama yaşarken anlamadın, ölünce de anlama öpmedin dudaklarımı ölünce de dokunma aşkımın büyüklüğünü işte o zaman anlarsın tâbutuma kapanıp ta hıçkırıklara boğma o güzel gözlerinle feryat feryat ağlama seni ölümle bile seveceğim unutma sen de beni sevdiğini işte o zaman anlarsın dudaklarından şarkımız düşer yere paramparça beni kaybettiğini bir tokat gibi duyarsın mezarımda hasret çiçekleri büyür her renkten seni nasıl sevdiğimi işte o zaman anlarsın Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oluyor mu Hiç
sana yazdığım şiirleri, mektupları ara sıra okuduğun oluyor mu hiç duygulanıp kelimelerden zaman zaman gözlerin damla damla doluyor mu hiç beraber söylediğimiz o şarkıları altın kadehlerde kırmızı şarapları akan su gibi tertemiz hatıraları yudum yudum içtiğin oluyor mu hiç hiç derdinden, neş'enden ara sıra sıyrılıp mazideki günleri bir bir hatırlayıp unutup kendini gözlerini kapayıp beni düşündüğün oluyor mu hiç bir an canlandığını tüm şiirlerin sevgiyle uçuştuğunu kelimelerin aşık olduğunu anlayınca kalbinin heyecanla çarptığı oluyor mu hiç Şakir Alimoğlu
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmek
ölmek için gerçekten ölmeye hiç gerek yok ölüm daha yaşarken sevmekle çıkar gelir hiç gerek yok en son nefesini vermeye ölüm sevdiğin anda kalbini yakar gelir Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|