![]() |
![]() |
#151 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karlar Uyuyor
Karlar uyuyor Üstüne çöktüğü çiçeklerin Yeşerecek meyvelerin köklerinde Karlar uyuyor kirpi uykusunda Karlarla birlikte dağlar da uyuyor Yarınlar da uyanmak için güneşi bekliyor Yüreğinde mi uyuyor Senin güneşin kim Her doğan güneş kar ı uyandıramaz Sanırım senin yüreğin kırmızı ışık Sarıya yol ver yeşili nasılsa getirir yeni gün Uyansın uykusundan kardelenleri keşfetmek için Karlar uyuyor Dağlar uyuyor Yarlar uyuyuor Yarınlar uyumuyor Yar a doğacak güneş kadar sıcak bir o kadar mavi Engin bir yeşil Yetişir sevmeye yetişir uyandrmaya güneşim seni Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaynaklar
Kayalar yükselir kaynaklarda Yeşil bir zeytin tabağımda Kara bir sinek yanağımda Mevsim sonbahar der gibi Ördek sesleri kulağımda Sen ve senler hep aklımda En güzel kaynaklar manzaramda Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kekik kokulu KIZ
Kekik kokuyor her yer Zeytin ağacının altında bir tahta masada Yeni çiçek açmış zeytin taneleri Harika atmosfer yıldılzar Aklımda sen ve benden uzakta sevdan Şimdi bir yıldıza baksam Sende bakarmısın bakınca parlayan O parlayan gözlerinmi Bir tarafında yüreğin Sevgin sığmıyor parlaklığına yıldızın SEN HALA PARLIYORSUN eirene Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kınalı Kar
Uykuma dalıp dalıp çıkan sen kimsen Yüzün bıçak gibi kesiyor korkularımı Yeşile vurmuş güneş incir yaprağı Uludağ bir adım ötemde Sesinin gölgesinde demleniyorum Cumalı kızık köyünde halil ağanın konağında Yediyüz yıllık tarihi evde radyoda sezen aksu Ne zamanki güzel bir şey görürüm sensiz içime sinmiyor diyor Kınalı kar nazar kızın odasında Seni bekliyorum bir ayran tadında Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kırlangıç
Düşler dudaklarını kırlangıç açlığında Çöl sıcağında seraba dönüşen hasretim Yumurtlar yalanlarını öfkeli kurbağa Karıncanın dudağındaki dua da sen Umutların şafaktaki karlara gebe Dişlerin koparır yalanlarını rastlantılarındaki kurdun Ne duydun saatini yorgunluğunamı kurdun Durdun durdun da gönlümü 24 ten mi vurdun Bir keresinde sen dokturdun Ellerinle gururuna iğnemi vurdun Yoktun yokluğunda kendini doğurdun Yorgundun susuzdun durgundun Öğlen sıcağında yine gölge buldun Yoksa yinemi uyudun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kızaran Yapraklar
Sonbaharı yaşadım bugün Ağaçları kızarmış yapraklarıyla Batan güneşin kızıllığındaydı Hüzün yüklüydü ama çok güzel görünüyorlardı Tıpkı seven insanın umudu gibiydiler Yaprakları dökülecekti ama umutları vardı Yine yeniden baharı yaşayacaklardı Aşıklar yaprakaların gölgesinde dinlenecekti İster kızıla bürünmüş isterse yeşile bürünsün O hep gölge yapmaya hazırdı aşıkları için 25 10 2002 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kitap
Bir Kitaba neresinden yaklaşmalı Önce önsüzünemi bakmalı Yoksa özetinemi Bence en heyecanlı yeri ortaları Hikaye yarısında güzel Seninde orta yerin güzel Ne çok gergin nede ratmuzel Bence senin okunacak daha çok sevdaların var Çevirdikçe Dünyana yakınlaşırım ben Bir bilsen ne harikasın SEN Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kokumu kuşan
Kazağımı giy kokumu kuşan İyot saçlarına sinmiş Tembel pireler dolaşıyor etrafta Balıklar selamlıyor seni Balıkçı teknesi geçiyor sahilden Dalga seslerinde adın Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Konaklayan Sevgi
Sevgi kalıcıdır Ama Aynı kişide değil. Sen yoksun... Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Korkak
Siz hiç aradığınızı bulmuşken kilometrelere yenildinizmi Kendi elinizle yüreğinizi kanattınızmı Nefes alırken boğulduğunuz mu Korkak oldunuzmu ben gibi Yüreğiniz sizden utandı mı? Ben bunların hepsini yaşadım Ben gibiler gibi Kararsızlık boynumu büktü zülfiye Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|