![]() |
![]() |
#1591 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4242
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Genç ve güzel kadın doktora şikayetlerini anlatıyordu :
- Birincisinde yoruluyorum, ikincisinde göğsümde ve bacaklarımda ağrılar başlıyor, üçüncüsünde bayılacak gibi oluyorum, kalp çarpıntılarım ve nefes almam sıklaşıyor. Doktor sordu : - Neden birincisinden sonra vazgeçmiyorsunuz? Genç kadın : -Nasıl vazgeçerim doktor bey, ben dördüncü katta oturuyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tıp Fakültesi birinci sınıfta, profesör öğrencileri kadavranın başında toplamış ve
-"Arkadaşlar" demiş -"Birinci kural; kadavradan iğrenmeyeceksiniz, mideniz bulanmayacak" der ve hemen kadavranın arkasını çevirir, parmağını kadavranın kıçına sokar ve sonra da ağzına götürüp yalar, tüm öğrenciler de iğrenerek bakarlar ama çare yoktur; hepsi de aynı hareketi tekrarlar. Bütün sınıf aynı işlemi yaptıktan sonra profesör yeniden kadavranın başına geçer ve -"Arkadaşlar" der; -"İkinci ve en önemli kural, kesinlikle çok dikkatli olacaksınız, asla en küçük bir ayrıntıyı bile atlamayacaksınız... Mesela az önce ben işaret parmağımı kadavranın kıçına sokup, orta parmağımı ağzıma götürdüm ama hepiniz bunu atladınız..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amerika'da bir asker, arkadaşı ile yolda giderken elindeki çakısı ile oynarken parmağını kesti.Az ötede bir dispanser vardı.
Asker ; "- Ben şurada pansuman yaptırayım." dedi. İçeri girince karşısına iki kapı çıktı. Birinde "Hastalıklar", ötekinde "Yaralar" yazılı idi. "Yaralar" kapısından girdi.Yine önünde iki kapı. Birinde "Kemik", ötekinde "Yumuşak Doku" yazıyordu. "Yumuşak Doku" kapısından girdi.Yine iki kapı. Birinde "Önemli", ötekinde "Önemsiz" yazıları vardı. "Önemsiz" kapısından girince kendini sokakta buldu. Dışarı çıkınca arkadaşı sordu ; "- Nasıl, iyi baktılar mı?" "- Hayır, ama teşkilat mükemmel!.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşlıca, bir hanıma bir türlü teşhis konulamıyor.Kadıncağız yirmi sekiz gündür Üniversite hastanesinde yatmakta ve hiç bir sonuç yok.Belki dikkatinizi çekmiştir, üniversite hastahanelerinde garip bir hiyerarşi vardır. Prof. başta, arkasında Doçlar, sonrasında baş asistanlar ve bir iki parlak öğrenci üçgen düzende Vizitlere nerdeyse uçarak giderler. Yine böyle bir gün ve tüm kadro hastanın başında. Prof sorar:
- Radyolojik tetkikler ? Hemen filmler ışıklı panoya yerleştirilir. Sert ve kararlı bir ses: - EKG ? Derhal hocanın önüne serilir, - Eforlusu ? O da hemen açılır hocanın önüne. - Laboratuvar tetkikleri? Her şey önceden hazırlanmıştır. - Elektroansefalografi ? - Buyrun hocam. - Emar ? Dışarıda çektirilmiş(!) emar da konulur büyük patronun önüne. - Sintigrafi? - Anjiyo?... derken Büyük şef sorar : - Sken oldu mu ? Kadından gelen cılız bir ses bir o olmadı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkinci Dünya Savaşı sıralarında Berlin'i bombalamaya gelen filodaki İngiliz uçak pilotu ağır yaralı olarak ele geçirilmiş. Pilotu hastaneye kaldırmışlar ve tedavi etmeye başlamışlar. Alman doktor İngiliz'in yanına gelip;
- Size kötü bir haberim var, bir bacağınızı kesmek zorundayız, demiş. Hasta çaresiz bir şekilde Alman doktora; - En azından sizinkiler Londra'yı bombalamaya gittiklerinde kestiğiniz bacağımı bizim topraklara atmalarını sağlar mısınız ? diye sormuş. Doktor da kabul etmiş. İngiliz'in bacağını İngiltere topraklarına bıraktırmış. Aradan birkaç hafta daha geçmiş ve doktor bu kez diğer bacağının da iyi durumda olmadığını, kesmek zorunda kalacaklarını söylemiş. İngiliz yine aynı isteğini tekrarlamış. Doktor yine kabul etmiş ve Almanlar İngiliz'in bacağını yine atmışlar İngiltere toprağına. İngiliz'in iki hafta sonra da kolu kötüleşmeye başlamış. Doktor yine kesmek zorunda olduklarını söylemiş. İngiliz de aynı isteği kolu için yinelemiş. Doktor bu kez kabul etmemiş. İngiliz şaşkınlık içinde sormuş: - Neden ama ? İki bacağımı da attınız. Kolumu niye atmıyorsunuz ? Doktor: - İyi de sen galiba ufak ufak kaçmaya çalışıyorsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki;
"- Bu ilaç sana kesinlikle iyi gelecek.Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve bitince kontrole gel." Bir hafta sonra tekrar geldiğinde doktor adama öksürüp öksürmediğini sormuş.Adamın öksürmediğini duyunca da ; "-Ben sana dememiş miydim!" diye böbürlenmiş. Adam cevap vermiş:; "-İyide Doktor Bey, cesaret edip öksüremiyorum ki..!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın oğlunu doktora götürmüş.
- Oğlum yürüyemiyor, gözü görmüyor, sağır ve dilsiz, akli dengesi de bozuk. Size getirdim doktor bey demiş. Bir kadına, bir de çocuğa bakmış doktor: - Soyunun, demiş. - Ne soyunması demiş kadın, hasta olan ben değilim, oğlum... - Biliyorum da demiş doktor, onu düzeltene kadar yenisini yapmak daha kolay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamin biri utana sikila doktorun odasina girmis:
- "Doktor. size bir sorunum icin geldim ama, lutfen once gulmeyeceginize soz verin." Doktor "elbette.." demis "lutfen rahat olun, ben bir doktorum, 20 senelik meslek hayatimda hicbir hastamin sorunlarina gulmedim." Adam: - "Tamam o zaman" demis, pantalonunu indirmis. Doktor bir de bakmis karsisinda bugune kadar gordugu en ufacik miniminnacik penis. Neredeyse bi bezelye tanesi kadar. ve tabi ki doktor kendini tutamamis birden kahkahalarla gulmeye baslamis, yere yuvarlanmis katila katila guluyomus derken nihayet toparlanmis ve adama donmus: - "Cok ozur dilerim.. nasil oldu bilmiyorum bir anda sinirlerim bosaldi, ama soz veriyorum bir daha olmayacak.. lutfen bana guvenin ve soyleyin sorun tam olarak nedir?" Adam cevap vermis: - "Şişti..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 80 yaşındaki Ahmet Bey doktora gider. Doktor sorar:
- Neyiniz var Ahmet Bey? - Hiç bir şeyim yok, turp gibiyim ve 18 yaşındaki karımdan bir çocuk sahibi olacağım. Doktor bunun üzerine Ahmet Bey'e bir hikaye anlatmaya başlar: - Avcının biri her gün tüfeğini alarak geyik avına çıkarmış. Bir gün tüfeği yerine dalgınlıkla şemsiyesini almış. Ormanda ilerlerken karşısına kocaman bir geyik çıkmış. Avcı şemsiyesini geyiğe doğrultmuş ve PAAT. Geyik yere yığılmış. Ahmet Bey hemen atılır: - Öyle şey mi olur? Başkası vurmuştur. Doktor cevap verir: - Kesinlikle! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doktor, muayenehaneye ilk kez gelen hastadan 50 bin, sonraki muayenelerde 30 bin lira aliyordu. Bunu öğrenen Kayserili, muayeneye ilk gidişinde:
- İşte yine geldim doktor bey dedi. Doktor soyunmasıni söyledi. Muayene etti, ücretini aldı: - Sağlığınız düzeliyor. Aynı ilaçları kullanmaya devam edin! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|