![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İnsanlar sevdiğinin göz yaşlarını
Elleri ile silerler daima Sense Nefretinin rüzgarları ile savuruyorsun Biz böyle tekil hale gelmemeliydik aslında Ve sen Ve sen böyle iç çekişimi Nankörlüğünle süslememeliydin Oysa şimdi Sana dokunan parmaklarım Tarihine sızlıyor Seni anlayan gözlerim Geçmişine kör oldu Ya bedenim Dokunan tenlerde seni aldatıyor hala Hala seni düşlüyor düşlerim Ya sen Sense Yüreğinin derinliklerine dokunan Her zaman diliminde Günahkar bedenine Günahlar ekliyorsun.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Batıldan dönebilseydin,
Nefsini yenebilseydin, Dünyada sönebilseydin, Nurdun Osman,biliyorsun ! Örümcektir ağı ören, İbret alsın bunu gören, Paramparça ilin,tören, Yurdun Osman,biliyorsun ! Düşüncelerin derinde, Neler bıraktın gerinde, Kalelerin üzerinde, Surdun Osman,biliyorsun ! İçi boş bir tassın diye, Kalaylandın passın diye, Musa ayak bassın diye, Tur'dun Osman,biliyorsun ! Aklı nefsiyle fitlere, Takılmış kalmış çitlere, Maskara olmuş itlere, Kurdun Osman,biliyorsun ! Ayrılmadın hiç sözünden, Çile çektin ta özünden, Turnayı yanlış gözünden, Vurdun Osman,biliyorsun ! Tükeniyor savaşın da, Gideceksin genç yaşında, Gelip mezarın başında, Durdun Osman,biliyorsun !
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşamak değil
Senliğin var olduğu bir yerde Sensiz doğan günlere merhaba diyebilmek Adı koyulmamış bir yalnızlığı Yaşıyor insan Bilinen yokluğunun geçmek Bilmeyen nöbetleri Boşalmayan kadehlere yazılan Küçük şiirleri İnsan kaç kere ölür Kaç kere doğar bir dünyaya Yaşadım diyebilmenin hazzını Hayat geri alıyor Savrulan bir bedene Son rüzgarlar esiyor.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Batıldan dönebilseydin,
Nefsini yenebilseydin, Dünyada sönebilseydin, Nurdun Osman,biliyorsun ! Örümcektir ağı ören, İbret alsın bunu gören, Paramparça ilin,tören, Yurdun Osman,biliyorsun ! Düşüncelerin derinde, Neler bıraktın gerinde, Kalelerin üzerinde, Surdun Osman,biliyorsun ! İçi boş bir tassın diye, Kalaylandın passın diye, Musa ayak bassın diye, Tur'dun Osman,biliyorsun ! Aklı nefsiyle fitlere, Takılmış kalmış çitlere, Maskara olmuş itlere, Kurdun Osman,biliyorsun ! Ayrılmadın hiç sözünden, Çile çektin ta özünden, Turnayı yanlış gözünden, Vurdun Osman,biliyorsun ! Tükeniyor savaşın da, Gideceksin genç yaşında, Gelip mezarın başında, Durdun Osman,biliyorsun !
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biliyorsun canım sevgilim Seni ölesiye sevdim
Ölesiye sevmiştim seni hayatımda Herşey sanki benimle beraber canım sevgilim Biliyorsun bu şiir yaşatacak bizim aşkımızı Biliyormusun sevgilim ben hala sonbahar`dayım Ve hala o sonbahar`ın Vurgunundayım Biliyorsun canım sevgilim seni ne cok sevdiğimi Geçsede uzun yıllar yinede seveceğim Seni Nekadar yalnız kalsamda Yine hayalinle varım Bu şiir yaşatacak bizim ölmeyen aşkımızı Bak şimdi yalnız kaldım senin sevginle Biliyorsun canım sevgilim seni ölesiye sevdim
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğimde açtığın yaranın
ne denli büyük olduğunu anlasaydın, Beni benden çok severdin,. Biliyorum! Ne denli büyük sızılarla, Izdıraplarla harmanlanmış sayısız nöbetlerden geçtiğimi görseydin; şefkatle öperdin dudaklarımdan, saçımı okşardın hasretle, kulağıma;geldim.seninim.derdin biliyorum! Bir zamanlar senin için dikensiz gülleri açtırdığım şu yüreğimde şimdi büyük yaralar açılıyor bebeğim, hiç kapanmayan yaralar. Elbetteki farkında değilsin.hissederdim. Biliyorum! Bense,hırpalanmış yara bereli yüreğimle, tıpkı seneler önceki tutkulu pak hislerimle yinede seni seviyorum, biliyorum!
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaybedişlerimi buldum sonunda
Hayatın derin çukurunda Tamam buldum ne olacak sanki, Kaybetmişim bir kere. Giden geri gelir mi, Umutlar bir daha yeşerir mi? Sevdalar yine küllenir mi? Artık onlar sadece kaybedişlerim değil, Kabullenilmiş yenikliğim…
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne zaman dolsa gözlerim bir an acıyla
Sen sileceksin göz yaşlarımı Ne zaman sarılacak bir beden ararsam Sen saracaksın beni Ve senin sıcaklığında tanıyacağım şefkati Senle gülecek seninle ağlayacağım Benim bildiğim tek gerçek sen olacaksın hep Ve ben en güzel şiirlerimi sana saklayacağım En güzel düşlerimi sana ayıracağım Sen yeter ki yarınlarda bugün ki gibi sev beni Senin sarhoşluğundan hiç ayrılmasın yüreğim Ve ecele kadar benimle kal yalnız benimle! Seviyorum seni ve bir ömür boyu yaşatacağım yüreğimde sevgini.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biliyorum sana giden yollar kapalı
Üstelik sen de hiç bir zaman sevmedin beni. Ne kadar yakından ve arada uçurum; İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi. Uyandım uyandım, hep seni düşündüm Yanlız seni, yanlız senin gözlerini. Sen Bayan Nihayet, sen ölümüm kalımım Ben artık adam olmam bu derde düşeli. Şimdilerde bir köpek gibi koşuyorum ordan oraya Yoksa gururlu bir kişiyim aslında, inan ki. Anımsamıyorum yarı dolu bir bardaktan su içtiğimi Ve içim götürmez kenarından kesilmiş ekmeği. Kaç kez sana uzaktan baktım 5.45 vapurunda; Hangi şarkıyı duysam, bizimçin söylenmiş sanki. Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini. Çocukça ve seni üzen girişimlerim oldu; Bağışla bir daha tekrarlanmaz hiçbiri. Raslaşmamak için elimden geleni yaparım Bu böyle pek de kolay değil gerçi... Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; Bunun verdiği mutluluk da az değil ki. Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki. İnan belli etmem, seni hiç rahatsız etmem, Son isteğimi de söyleyebilirim şimdi: Bir geceyarısı yazıyorum bu mektubu Yalvarırım onu okuma çarşamba günleri.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen
Bir, beş, sekizin sonunda bir nokta Sen deniz dibinde istiridye içinde Ve sen içimdesin
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 10 (0 üye ve 10 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|